Kızlar şimdi özet gececegim sadece merak ettiğim hissettiğiniz şeyler neler olurdu.
Arkadaş grubumuz var çoğunluk çagirilmiyorum ama ben dışarı çıktığımda ettiğimde gel hadi oturalım edelim veya biyere gitceksek.organize edip insanları çağıran biriyim.
Bunlar toplanıyor resim atıyorlar hiçbir zaman demedim niye cagirmadiniz desem çünkü böyle seylerde atışma oluyor çünkü herkes kafasına estigini yapıp canı ne isterse onu yaşamak istiyor ama bir grup olarak bu ayıp oluyor ya
Geçen toplandilar Ogün aradım birde arkadaşı size j ordayim dedim ne bir bahsettiler ne teklif ettiler buluşmuşlar resim attılar zoruma gitmedi değil.
Sonrada mesaj atıp ya ne zamandir denk gelmiyoruz toplanalım diyorlarlar? Daha 3 gün önce buluştular Şaka gibi ya beni ***** mı sanıyorlar saf mi anlamadımm. Artık mesafe koydum çünkü kenarda arada csgiririz diyip cagirdiklari kişi olmak beni mutlu etmiyor.
Diyeceksiniz ki çok beklentiye girme inanın böyle birşey değil ama sanırım bu defalarca olduğu için artık hicbirsey yazasim da gidesim de yok. Siz olsanız mesafe koyarmisiniz? Fikrimi soyleyince bazılarının hoşuna gitmiyor beni içlerine alamadilar belkide ben uzakta dursam daha iyi olacak hep böyle duygu olarak bana birşeyler eksik hissi yaşatıyor bu arkadaslik.