0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (529 puan) tarafından

Tekrar balayı yapmak istiyorum yani balayı tadında bir tatil istiyorum hiç bişey düşünmeden bizim için süslenmiş bir ortamda vakit geçirmek romantik yürüyüşler yapmak istiyorum eşimi buna nasıl ikna edebilirim yada nasıl bir hazırlık yapılmalı bunun için 

4 Cevaplar

+2 oy
(4,191 puan) tarafından

Tatili sen al hediye et mesela esinde memnun kalir 😁

(879 puan) tarafından

he aynan. bende dun sey bakdim kafa masaji.:)) beraber gitsek yan yana diye:) saclar yikanio masajlanio vilt bakimi boyun masasi ense masaji. egzantirik olur🤣

(4,191 puan) tarafından

Biliyorum onu evde kendinde yaparsi  ki zalimin.hortumu del al sana masaj😂😂

(879 puan) tarafından

🤣🤣🤣 

-Reklam-
+1 oy
(7,073 puan) tarafından

Çocuksuz gidilecekse belki bu dediğin olabilir ama çocuk varsa  çocuklu gidilecekse mümkün deil .  Yani ben öyle düşünüyorum.  Yürüyüş anında çocuk senden önce koşar. 

Yemek yerken önce çocuğu doyurcan misal en  küçük örnekler. 

+1 oy
(6,255 puan) tarafından

Hiçbir şey düşünmemenin bana göre hazırlığı olmaz :)) 

Kafana eser, alır kocişini çıkar gidersin. Öyle süslemeler, havludan kuğular ya da yatakta çiçekler görünce bana bir gülme geliyor :))

24 Ağustos eşimin doğum günü, geçen sene iş çıkışı gözlerini bağlayıp hafta sonu kaçamağı için 3 saat uzakta bir yere götürmüştüm. Otele gelince açtım. Doğaçlama, kendi kendine akan etkinliklerde daha çok keyif alıyorum ben. 

Nerede yaşıyorsun ona göre bir plan yapabilirsin

+1 oy
(486 puan) tarafından

Buraya yazdığın gibi söyle onada.. seninle aşk tazelemek istiyorum de.. baş başa vakit geçirmek istiyorum de..

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 236 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
7 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,602 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 393 göst.
0 oy
5 cevap 347 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (65 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,926 cevap

336,423 kullanıcı

...