0 oy
236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (354 puan) tarafından
Kızlar eşimin dükkanı var o baktığı için hiç tatilimiz yok 9 buçukta falan eve geliyor ben haftada birgün izin yapmasını istiyorum bu şekilde aile gibi değiliz Sanki hiç bir aktivitemiz yok sadece birgün bize ayır diyorum esnaf nasıl kapalı olur diyor müşterilerde öyle alışır diyorum ne var bunda diyorum ama pek sıcak bakmıyor nasıl ikna edebilirim ve hakli değil miyim kizlar

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
haklısın em azından pazar günü kapatabilir. kayınbabam öyle market işlemiş senelerce, her pazar kapatmış ve ailesine vakit ayırmış  
(354 puan) tarafından
Öyle olması lazım oda çok yıpranıyor bu şekilde
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyide her esnaf haftada en az bir kez dükkan kapatıyor ki niye saçma olsun dğşüncen
(354 puan) tarafından
Diyor müşteriler kapalı görse gelmez artık
0 oy
(9,080 puan) tarafından
sende haklisin esinde . gecim zor. ne dukkani. yerine bakacak kardesi falan varsa bi gun izin yapabilir yada her dukkan illaki 7 gun acik olacak diye bise yok bi gun de kapali olur
(354 puan) tarafından
Kardeşleri çalışıyor canım yani bence birgün kapalı olsa batmaz ailesiyle oda biraz nefes almış olur
0 oy
(5,338 puan) tarafından

Ne dükkanı canım. Cuma bari kapatsın mübarek gün hem öyle de:D

(354 puan) tarafından
Halka tatli dükkanı canım valla bende tavsiye ettim cumayı da bakalım dua et dinlesin beni ya valla bıktım bu durumdan
0 oy
(4,145 puan) tarafından
Dükkanı kapatmıyorsa bir günlüğüne başka biri baksın, kocanda sizinle vakit geçirsin
(354 puan) tarafından
Kimse bir günlüğune bakmaz diyor canım ya bahaneler üretiyor sanki istese yapar yani
0 oy
tarafından
Haklı olduğunu düşünüyorum ben de katlanamazdım buna ama Ne dükkanı kaç senedir açık bunlar da önemli. Ona göre net bir tavır alman lazım tamam geçim zor da yüzünü göremedikten sonra paranın ne tadı kalır

Eşimin arkadaşı yedek parçacı açmış mesela parçacılar maks 8e kadar çalışır ve pazar kapatır. Bu adam hem fazla duruyor hem pazar açıyormuş çok saçma ailesi de var. Eşim işi biliyor bu kadarı da gereksiz diyor.
(354 puan) tarafından
İki yil falan oldu canım tatlı canım evet onu da anlamaya çalışıyorum ev kira geçim zor ama benim ve çocukların da ihtiyacı var ona
0 oy
(23,481 puan) tarafından
Çok haklısın hem de 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 172 göst.
11 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bencee (529 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
7 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,602 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 280 göst.
19 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Mavi_Boncuk (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Es25 (4,073 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,499 soru

24,184,406 cevap

336,520 kullanıcı

...