0 oy
756 göst.
Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından

Kızlar şimdi uzun olacak ama artık aklininiza fikrinize ihtiyacım var 

Şimdi benim bir bir akrabimizin kızı kocası vefat etmiş kocası boş yere arkadaş kurbanı olmuş aslında arkadaşıyla beraber bu adama saldırmış  buda oldu vefat etti neyse akrabimizin kızı bir bebeği var 

Bunun bebeğini elinden aldılar kız vermek istemedi tehdit ettiler kardeşlerini olduruz dediler kızın ailesi korkup çocuğunu vermesini istediler kardeşinin öldürdüler diye kıza hiç bir şekilde koçanı kızını paylamsmiyacaksin diye sosyal medyada tehdid Etiler aslında bunların amacı kaybını almasını istedi kızda kaynini istemedi ailesinde kaldiyor bu kız şimdi bir yıla yakın ne kızını geitrdiler ne gösterdiler kız korkudan kocasının mezarına bile gitmedi 

Geçen bir hesap açmışlar tiktoktan  bu kızın kardesini  yaşayan abisini ölü olarak paylasmislar sonra ablasını paylasmislar eskort diye pis şarkı yani bu aileyi rezil Etiler kocası olunca telefonunu almışlar ordan foto paylaşıp duruyorlar 

Artık ailece rezil oldular sirfki tehdit bu kız onlara gitsin evli kaybıyla evlensin diye ablasıni rezil Etiler annesinide paylaştılar tabi onlardan supeniyoruz kızın ailesi onlardan korktuğu için onlar değil diyorlar dün kızda konuştuk herşey benim yüzümden oldu intihar edecek diyor ailesi bırakmıyor şikayet etsin kız polis emin değilsin onların yaptığına suçlu d duruma dusuersun diyor Allah belasını versin inşallah bu kıza çok çektirdiler amaçları dertleri nedir akıl verin ben artık bu kızı nasıl teselli edecemi bilmiyorum ablası korkudan dışarı çıkarken etrafına bakıyor biri bişey yapacakmi abileri öyle 

10 Cevaplar

+4 oy
(172 puan) tarafından

Allah'ım bu nasıl zor bir imtihan kızcağız acısını yaşayamamis korkudan. Ülkede maalesef Adalet yok ki neye güvensin garibim Allah yardımcısı olsun polis nasıl emin olamıyor onu anlamıyorum ya sen devletin polisisin zibilyon tane imkanın var 

(172 puan) tarafından

İnşallah tez vakitte bulsunlar anne kızın ahi kalmasın 

(186 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

(172 puan) tarafından

Güzel bir gelişme olursa paylaş lütfen canım duamız o kızcağız ile 

(395 puan) tarafından

ne igrenc bir aileymis okuz oldu ortaklik bitti demislwr dirwk damadin ailesi ne igrenc insanlar. akraban polise gtsin . vocugumu kacirdilar diye.  o kisilerden de sikayetci olsun tiksinlar herkesi iceri. tehdit mehdit ne varsa . cocugu vereceklerine basip gtsin tasinsinlar. ay ne igrenc aile ya. oglumuzun emaneti karisi ve cocugu basimizin tavi diyecekleri yerde ökuz oldu ortaklik bittiye getirmisler

(186 puan) tarafından

Allah razı olsun canım.

-Reklam-
+2 oy
(1,765 puan) tarafından

Müge anlıya çıksın diyen yoruma katılıyorum. 

(1,765 puan) tarafından

Ailesine zarar vermekle tehdit ediyorlar. Müge’ye çıksa belki rezil olacakları için dururlar. Veya bir suç vardır o ortaya çıkar. Bilemedim. 

(186 puan) tarafından

Soyluyecem cesaterlemdirecem çıksın 

(1,765 puan) tarafından

Hakkında en hayırlısı en afiyetlisi olsun inşallah. 

(186 puan) tarafından

Amin inşaallah nasıl bir kadere şansa sahip olan o kıza ve çocuğuna ablasına oluyor 

(172 puan) tarafından
+1

Ay Allah aşkına Müge kadınları aşağılamaktan başka bir şey yapıyor mu. Kendi aşağılık kompleksini bastırmak için ona buna saldırıyor herkes onun yaşadığı şartlarda yaşamış da bir akıllı kendi gibi hâlleri yok mu nefret ediyorum. 

+1 oy
(450 puan) tarafından

Ulan. Benim namusuma laf edecekler. Namusum ya namusum . Keserim hepsini. Kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim. 

Bu kadına söyle herhangi bir sosyal medya fenomenine Ulaşsın gerekirse Müge anlı ya çıksın hepsini rezil rüsfa etmiş. Haysiyetsiz insanlar . Ölümden korkuyorum diye böyle ******** aileye çocuk mocuk bırakmazdım ben . Ay nasıl sinirlendim 

(186 puan) tarafından

Kız inanki hem ablasının namusuna abisilerine tehdit 

(450 puan) tarafından

Vallahi hepsinin ağzına s*çardım Allah aşkına şöyle şu kadına neyden korkuyor havlayan köpek ısırmaz duyursun sesini 

(186 puan) tarafından

Kız ailesi bırakmıyor sen kardeslerinimi oldurteceksin herkes suçluyor telfeonunu niye verdin taziyede iki adam tutmuşlar sivil polis  diye telefonunu almışlar  kandirmald kıza 

(450 puan) tarafından

Gebersinler pislikler. Adam olup bi yegenlerine kardeşine sahip çıkamadılar 

(186 puan) tarafından

Şahsen sahip çıkmaya alsanız öldüler daha iyi daha ailesi diyor senmi bu hesabı açtın kız diyor ben delimiyim bacını annemi kardeşimi paylaşım senin eşinin tarafı yaptı diyorlar korkudan daha kizlarininsucluyorlar  annesi de evli ablasına çocuğu paylaşıyor diyor artık bu sadece kız çocuklarına aciyorum 

+1 oy
(1,380 puan) tarafından

Bunlar nereli ki karsi taraf kendini ne bokkk saniyor da tehdit falan ediyor hayırdır hangi devirde yaşıyoruz şikayet etsin tabi çocuğunu da devlet ile alsın o pisliklerden 

(186 puan) tarafından

İşte silahlı milahli evlerine kaç kere gelmişler çocuğu alırsanız çocuklarından biri gider diye tehdit bunlar Kürtler pislikler 

(186 puan) tarafından

Bizimle gelirsen gel demişler kız ben sizi istemiyorum diyor dertleri kızı tekrar alsınlar çocuğunu istiyorsan bizimle geleceksin kaybı gözünü koymuş pislik evli halen gözü ölen kardeşinin karisinda 

+1 oy
(6,482 puan) tarafından

Rabbim sen böyle kötü kalplilerin yanına bırakma

Çocuk kaç yaşındaydı küçük mü🥺

(186 puan) tarafından

Şikayetçi oldu ailesi şikayetini geri aldırdı şimdi yine şikayetçi olucak aile izin vermiyor ablası şikayetçi oldu

(6,482 puan) tarafından

Korkarlarsa iyice sindirirler. Bide yani o adam ölmeseydi ona sorulacak olsa acaba razı gelir miydi eşinin kardeşiyle evlenmesine

(186 puan) tarafından

Tabiki izin vermez ama işte yuzsuzluk gorumceleri çok tehlikeliler 

(6,482 puan) tarafından

Ay Allah korusun böyle pisliklerden

(186 puan) tarafından

Amin canim benim 

+1 oy
(818 puan) tarafından

Tehdit delilleri yok mu gitsin polise bildirsin kızını alırlar bir müddet uzak kadın sığınma evinde gizlesinler

(186 puan) tarafından

İşte kızın ailesi engeliyorw kızıyor 

(818 puan) tarafından

Bence boş tehtitler birini ölüdürünce ömür boyu hapis yatacaklarını bilirler

(186 puan) tarafından

Yani öldürmek kolay değil öldürecek olsaydilar kanlarinini öldürürler 

+1 oy
(104 puan) tarafından

Konudan bağımsız postları okuyunca aşırı zorlanıyorum hiç bir şey anlamadım

(186 puan) tarafından

Neden canım 

+1 oy
(6,771 puan) tarafından

Bana hiç inandırıcı gelmedi. Hangi devirde yaşıyoruz fazla abartılı 

(186 puan) tarafından

Haklısın insanın başına ne geleceğini bilemez 

(6,842 puan) tarafından

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın  inşallah ama şöyle bişey var abilerini bile tehdit ediyorlar demissn ya misal

Bende senin tabirinle cevap vereyim doğudaki gençlerin gözü karadır kolay kolay korkmazlar kızın abileri neyden korkuyor ki kızın kocası ölmüş üstüne bide  kiza mi eziyet ediyorlar kız şikayet etse ailesi uzaklaştırma alsa illaki vardır karşı taraftan aklı başında biri  hepsi deli deil ya  . Kız da bebeği de küçük ikisinide devlet alsa daha iyi olur . Yada 

Yaşadığı yerde hattı sayılır bir aşiret bulsalar onlarda cozerler bu tarz şeyleri karşı taraf giki çıkmaz 

(186 puan) tarafından

Şey canım bu olayları büyüten bunun gorumceleri 7 tane görümce var zaten bunlar abilerim ksikirtip gonderiyorlar gorumceleri çok tehkiliker  

(6,842 puan) tarafından

Zalimlere fırsat vermesin Rabbim 

(186 puan) tarafından

Amin inşallah işte böyle insalr yüzünden deprem de olur ölümde olur hastalikta olur herşey olur bazen bu ülke böylesi imalar yüzünden Allah ibretlik veriyor boş 

+1 oy
(1,598 puan) tarafından

hangi il koy orasi illlaki aşiret yada seyh buyukleri vardir araci olurlar boyle seylerde 

0 oy
(186 puan) tarafından

Kızlar lütfen acil cevap gercekten ben çok etkilendim bu olaydan 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 622 göst.
+5 oy
30 cevap 1,103 göst.
+1 oy
3 cevap 124 göst.
+4 oy
7 cevap 387 göst.