+4 oy
288 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,360 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Ben sizden dua istiyorum çocuğu tanımıyorum ama yoğun bakımda beyin kanaması ve iç kanaması varmış ölmesin de sakatta kalmasın 

Yeğenim pazartesi gecesi kaza yapmış pazartesi nikahi kıyıldı gece kaynanayi ve gelini Düzce'de bırakıp dönüyor tam evine varmasina 1 buçuk kilometre uzaklıkta ters yönden gelen motorsiklet arabaya giriyor araba pert nöbetçi mahkeme yeğenimi serbest bırakmış 

Karşı taraf şikayetçi değilmiş olsalarda içeri girmezdi diyr lazım düşünüyorum 

1 motor çalıntı 

2 çocuk alkollü 

3 ehliyeti yok 

4 ters şeritten gelip arabaya giriyor fırlayip arabanın ön camdan içeri giriyor 

Motorlunun arkasında kiz varmış onun durumu ağır değil oda alkollü ve 17 yaşındaymış 

Ama. Psikolojik olarak hiç iyi değil yeğenim hele birde çocuğa birşey olursa yeğenim yıkılır 

7 Cevaplar

+3 oy
(3,705 puan) tarafından

Ah ah nerden bakarsan bak kusurlu Rabbim sag salim kurtulmayi nasip etsin cocuklara da yegenine de 

(6,360 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun 

-Reklam-
+2 oy
(22,270 puan) tarafından

Allah şifa versin ailesine bağışlasın inşallah şimdiki gençler çok hızlı ya 

(6,360 puan) tarafından

Gerçekten öyle 3 gün önce de yine orada kaza oldu başkası yaptı 18 yaşında bir akraba vefat etti motosiklet kazası yine 

(22,270 puan) tarafından
+1

Yaşlarıda hep 17 18 ya aileleride dinlemiyolar bence 

(6,360 puan) tarafından
+1

3 gün önce ölen çocuk arkadaş kurbanı  gitmiş tersine annesini babasını dinleyen bir çocuktu annesinden izin alıp da çıkmış dışarı ama akşamki tam bir fırlamaymış o saatte zaten alkol alan bir insandan normal bir davranış beklemiyorsun 

Aileside ne olduğunu biliyor ki şikayetçi olmamış

+2 oy
(3,455 puan) tarafından

Rabbim.merhametiyle muamele etsin insAllah ana babasina bagislasin ins 

Genclk hoyrat insAllah akibeti hayrli olur Rabbim kendine ailesine ,toplumq faydali ve farkindaligi yuksek birey olarak yasamayi nasip etsn cok gecmis olsn

(6,360 puan) tarafından

Amin inşallah canım 

+2 oy
(1,203 puan) tarafından

Rabbım bilir en iyisini tabiki. Rabbım şifa versin. İşi çok zor maalesef beyin kanaması ve iç kanama varsa kurtulması mucize olur 

(6,360 puan) tarafından
+1

O mucize den istiyorum 

(1,203 puan) tarafından

İnşallah olur canım rabbim ol derse olur 

+1 oy
(868 puan) tarafından

Ayyyy çok üzüldüm Rabb'im şifa versin inşallah iyileşir. Yeğenine destek olun psikolojik olarak çabuk toparlansjn

(6,360 puan) tarafından

Bitik durumda abimi istemiş abim geldi Mekke'den bugün rabbimin izniyle abim toparlar onu o yüzden rahatım biraz daha 

(868 puan) tarafından

İnşallah inşallah. Kaç yaşındalar? 

Rabb'im bizi korusun 

(6,360 puan) tarafından

Motor sürücüsü 18. 

Motorun arkasındaki sevgilisi 17

Yeğenim 25 

Abim 35 

(868 puan) tarafından

Ayy Rabb'im şifa versin. Yiyenin hepsi daha çok genç inşallah iyileşir. Ama yiyenin bu suçu yok . İnşallah psikolojik olarak çabuk toparlanır 

0 oy
(2,335 puan) tarafından

Ah bu yeni nesil gençleri ıslak odunla döveceksin . Değdi mi alkol içmene? Değdi mi şimdi içkili motor kullanmana? Yazık günah değil mi ailene ya. Bu yeni nesil hiç ailelerini düşünmüyor hiç. Rabb'im şafi adıyla şifalar versin inşallah 

(6,360 puan) tarafından

Amin gülüm amin karşı tarafın da hayatını söndürdü ablamın oğlunun psikolojisi alt üst oldu bugün belki iyi gelir diye eniştem işe götürmüş ofisteki arkadaşı eniştemi aramış gelin alın diye Mekke'deki abimi istemiş yeğenim abim çıkmış gelmiş nikahının keyfini bile sürmedi kaynanasını gelini bırakmış eve dönerken motor yeğenin arabasına girmiş 

(2,335 puan) tarafından

Ya kıyamam ben ona , Allah gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah yeğeninin. Olurda çocuğa birşey olur o zaman hemen destek alın hiç geciktirmeyin

(6,360 puan) tarafından

Ablamla konuştuk bugün abim le bı kaç gün takılsın destek alicak canım  

O yol sıkıntılı orda sollama veya ters yön çok tehlikeli kör nokta cuma günü bı akrabamız da yine motorla orda kaza sonucu vefat etti ama gençler anlamamak ta ısrarcı 

0 oy
(2,120 puan) tarafından

Allah yardımcısı olsun elden birsey gelmezdi o.an kaza sonucta 

(6,360 puan) tarafından

Orası öyle canım ama yeğenim hayatı bitmiş gibi kapatmış kendini

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 214 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ahsenn13 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 297 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu