Kızlar şimdi uzun olacak ama artık aklininiza fikrinize ihtiyacım var
Şimdi benim bir bir akrabimizin kızı kocası vefat etmiş kocası boş yere arkadaş kurbanı olmuş aslında arkadaşıyla beraber bu adama saldırmış buda oldu vefat etti neyse akrabimizin kızı bir bebeği var
Bunun bebeğini elinden aldılar kız vermek istemedi tehdit ettiler kardeşlerini olduruz dediler kızın ailesi korkup çocuğunu vermesini istediler kardeşinin öldürdüler diye kıza hiç bir şekilde koçanı kızını paylamsmiyacaksin diye sosyal medyada tehdid Etiler aslında bunların amacı kaybını almasını istedi kızda kaynini istemedi ailesinde kaldiyor bu kız şimdi bir yıla yakın ne kızını geitrdiler ne gösterdiler kız korkudan kocasının mezarına bile gitmedi
Geçen bir hesap açmışlar tiktoktan bu kızın kardesini yaşayan abisini ölü olarak paylasmislar sonra ablasını paylasmislar eskort diye pis şarkı yani bu aileyi rezil Etiler kocası olunca telefonunu almışlar ordan foto paylaşıp duruyorlar
Artık ailece rezil oldular sirfki tehdit bu kız onlara gitsin evli kaybıyla evlensin diye ablasıni rezil Etiler annesinide paylaştılar tabi onlardan supeniyoruz kızın ailesi onlardan korktuğu için onlar değil diyorlar dün kızda konuştuk herşey benim yüzümden oldu intihar edecek diyor ailesi bırakmıyor şikayet etsin kız polis emin değilsin onların yaptığına suçlu d duruma dusuersun diyor Allah belasını versin inşallah bu kıza çok çektirdiler amaçları dertleri nedir akıl verin ben artık bu kızı nasıl teselli edecemi bilmiyorum ablası korkudan dışarı çıkarken etrafına bakıyor biri bişey yapacakmi abileri öyle