Şimdi ben 50 kilo ile hamile kalıp 78 kilo ile 2 normal doğum yaptım 2 çocuğun arasında 3 yaş var ve 2.bebegimde kiloların kaldı oğlum 4 yaşındayken yani geçen sene ( 75 kolonla) evde egzersiz spora başlama kararı aldım hergun yaptığım şeyleri anlatayım size yemeden içmeden kismadim biraz daha az yedim sadece özel diyet uygulamadım ekmek de yedim hamur iside yedim
Hergun
30 dk Leslie ( 3 günde bir süresini uzattım )
20 dk cardio
10 dk karın yanlar
10 yada 20 dk basen kalça (en çok problemli bölgem)
Bir gün dinlendim
30 dk Leslie
45 dk zumba
10 dk basen kalça
10 dk karın ve yanlar
15 dk pilates
Birgün dinlendim
45 dk zumba
60 dk grow with jo (yotubede videosu var )
1 ayda sıkılaştim
2. Ayda zayıflamaya başladım
3. Ayda göbek dümdüz basen kalça zayıf kalça diklesti göğüsler küçüldü
4. Ayda belden aşağı selülitler tamamen yok oldu kollar inceldi vücudum çok güzel oldu cildim güzelleşti ve ben 60 kiloya indim
Simdi ise tekrar 7 aylık hamileyim diye sporu birakmistim iştah artisligi ile kilo aldım 70 kiloyum biranda basenler kalça şişti yanlarim halka gibi çıkıntılı ve sarkık durmaya başladı fakat beni gören herkes 70 kilo olduğuma şuan inanmıyor 60 65 varsın diyo bu arada boyum 155 öyle kilomu belli etmeyecek Selvi boylu degilm hamilelik öncesi S 38 beden giyiyordum şuan hamile olmama rağmen Mi beden 40 beden falan hamilelik dahi almadım çünkü yaklaşık bir buçuk aydır ben parka bazen hergun bazen iki günde bir çıkıp 1 saat spor aletlerini kullandim cikamadigim hafta evde 40 dk Leslie yaptım şimdide günlük 45 dk grow with jo nün hamileyken yaptığı egzersiz var 5000 adım yürüyüş videosu neredeyse cardio tun vücut calsitiriyo ardından her biri 20 dk olan elçin Demirel'in bölgesel egzersizleri var hamileler için onalri yapıyorum ve henüz kilo almadım eğer bir buçuk ay önce bu egzersizlere baslamasayfim 70 kilo bende kötü bı görüntu veriyordu ozaman herkes nasıl kilo almışsın daha bebeğin küçük diyordu yani şuan kimse 70 olduğuma inanmıyor kilo almışım durdu bebeğimde sağlıklı ve düzenli kontrollere gidiyorum doktor onayıyla başladık egzersize çok şükür bı sıkıntım yok