+1 oy
279 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (27 puan) tarafından

Şimdi ben  50 kilo ile hamile kalıp 78 kilo ile  2 normal doğum yaptım 2 çocuğun arasında 3 yaş var  ve 2.bebegimde kiloların kaldı oğlum 4 yaşındayken yani geçen sene ( 75 kolonla)  evde egzersiz spora başlama kararı aldım hergun yaptığım şeyleri anlatayım size yemeden içmeden kismadim biraz daha az yedim sadece özel diyet uygulamadım ekmek de yedim hamur iside yedim 

Hergun 

30 dk Leslie ( 3 günde bir süresini uzattım )

20 dk cardio

10 dk karın yanlar 

10 yada 20 dk basen kalça (en çok problemli bölgem) 

Bir gün dinlendim 

30 dk Leslie 

45 dk zumba

10 dk basen kalça

10 dk karın ve yanlar 

15 dk pilates 

Birgün dinlendim

45 dk zumba 

60 dk grow with  jo (yotubede videosu var ) 

1 ayda sıkılaştim

2. Ayda zayıflamaya başladım 

3. Ayda göbek dümdüz basen kalça zayıf kalça diklesti göğüsler küçüldü 

4. Ayda belden aşağı selülitler tamamen yok oldu kollar inceldi vücudum çok güzel oldu cildim güzelleşti ve ben 60 kiloya indim 

Simdi ise tekrar 7 aylık hamileyim diye sporu birakmistim iştah artisligi ile kilo aldım 70 kiloyum biranda basenler kalça şişti yanlarim halka gibi çıkıntılı ve sarkık durmaya başladı  fakat beni gören herkes 70 kilo olduğuma şuan  inanmıyor 60 65 varsın diyo bu arada boyum 155 öyle kilomu belli etmeyecek Selvi boylu degilm  hamilelik öncesi S 38 beden giyiyordum şuan hamile olmama rağmen Mi beden 40 beden falan hamilelik dahi almadım çünkü yaklaşık bir buçuk aydır ben parka bazen hergun bazen iki günde bir çıkıp 1 saat spor aletlerini kullandim cikamadigim hafta evde 40 dk Leslie yaptım şimdide günlük 45 dk grow with jo nün hamileyken yaptığı egzersiz var 5000 adım yürüyüş videosu neredeyse cardio tun vücut calsitiriyo ardından her biri 20 dk olan  elçin Demirel'in bölgesel egzersizleri var hamileler için onalri  yapıyorum ve henüz kilo almadım  eğer bir buçuk ay önce bu egzersizlere baslamasayfim 70 kilo bende kötü bı görüntu veriyordu ozaman herkes nasıl kilo almışsın daha bebeğin küçük diyordu yani şuan kimse 70 olduğuma inanmıyor kilo almışım durdu bebeğimde sağlıklı ve düzenli kontrollere gidiyorum doktor onayıyla başladık egzersize çok şükür bı sıkıntım yok 

5 Cevaplar

0 oy
(4,685 puan) tarafından

Ne güzel maşaAllah darısı bize. Bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum kızım 13.5 aylık 7,3kg verdim daha yolum uzun 12 kg daha vermek istiyorum. İlk doğumdan da 10 kg fazlam vardı. Sen 75 den 60 kiloya 4 ayda mi düştün ?

(27 puan) tarafından

Teşekkür ederim inşallah sizlerde istediğiniz kiloya inersiniz ewt toplamda 4 ayda verdim ama ilk bir ayda vücudum sıkılaştıgi için kilo vermemiştir olsam gözle görülür kilo vermiş gibi görünüyordum

-Reklam-
0 oy
(5,376 puan) tarafından

Bende iki gündür yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum 

Spor yapıyorum 

Aksilik hastayım başım vücudum ağrıyor 

(27 puan) tarafından

Hadi inşallah istediğin kiloya inersin canm 

0 oy
(466 puan) tarafından

Çok fazla değil mi canım ama ya ilk başlayanlar için aşırı zorlayıcı bir program gibi :( bir de hepsini aynı anda mi yaptın yoksa biraz sabah biraz akşam gibi mi? Sporu hangi saatlerde tercih ettin aç mı tok mu 

(217 puan) tarafından

Benim kendi diyetisyenim yemeklerden 2 saat sonra yap derdi 

(27 puan) tarafından

Genelde sabah kahvaltidan sonra başladım aslında ağır değil hafif tempoda yaparsan yorulmuyorsun bile bazen pes pese yapamadığım da akşamda yapıyordum 

0 oy
(14,497 puan) tarafından

Sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏 

Vücudunu sevmek gibisı var mı 

Bende kizima 48 oğluma 50 ile hamile kaldim bir buçuk yaş var aralarında 51 im şimdi 

(27 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 🤗 ayy ne guzell keşke bnde o kiloda olsam 

(14,497 puan) tarafından

Kadının isteyip yapamayacağı hiçbir şey yok Bol eksiler dilerim🥰

0 oy
(172 puan) tarafından

Ay maşallah ya enerjine azmine hayran kaldım Allah nazardan saklasın 🧿 🧿 ♥️ sakıncası yoksa ekran alabilir miyim postu benimde kilo vermem lazım 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 439 göst.
12 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 505 göst.
8 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 248 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Busraaa1 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 128 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Dyt.sevcan (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,337 soru

24,097,594 cevap