+1 oy
504 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,085 puan) tarafından

Kızlar 4 bucuk yıldır evliyim 2 tane evlat var görücü üsülü evlendim daha doğrusu babamın zoruyla gurbet gelin geldim eşim calışmıyor bir mutluluğum yok bu evlilikte bebeğim 6 aylık kızım 4 yaşına girecek sadece tek mutluluğum cocuklarım bana hakaret ediyor namusuma laf söylüyor ailesi onunla kavga etti şimdi kimse onunla konuşmuyor  işi bıraktığı için 27 bin maaş veriyorlardı dedi azdır burda iş yok burdan cıkmıyor ailem cocukları al gel diyor babam diyor gelip seni alayım destek veriyorlar ailesi de bana hak veriyor burda iş yok diyor gidin bir yerlere ve ben artık istemiyorum bu evliliği çünkü hayatım yok birgün olsun mutlu olduğum anım yok eşim bana hakaret ediyor eziyet ediyor millet bakıyorum carsıya gidiyorlar mutlular eşleri iyi ilgili dün yine iş bakmaya gitti mi iş yok burdanda cıkmıyor siz olsanız ne yapardınız tek ayaklarımın üstünde durmak istiyorum ama oğlum küçük ne yapacam bilmiyorum cok caresizim 

13 Cevaplar

+3 oy
önce (1,367 puan) tarafından

Yani baban seni zorla vermişse paşa paşa da o çocuklara sana sahip çıkacak .namusuna kadar gelen bir adam dan adam olmaz zaten .kendi namusuna laf söylüyor ha dersen ki bir şans vermek istiyorum aile terapistine gitsin düzenli ise girsin oyle gelsin babanın evinden alsın seni .mutlu değilsen aslında çözüm belli boşanacak sın bı evladı ver kreşe diğerine annenler baksın gir ise çalış .tek korkum şu dünyada böyle boşanmak istemeyen erkekler sonrasında canavara dönüşüyorlar ondan tedirgin oluyorum.olurda boşanma kararı alıp babanın evine donersen kesinlikle sonkez konuşalım buluşalım gibi şeylere gitme .mahkeme için delil topla şahit evlatlarını asla yatılı verme başka şehirde yollama bilmiyorum ya ALLAH yardimcin olsun hayırlı kapılar açsın 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,410 puan) tarafından

Anne mutsuz ise çocuklar da mutsuz oluyor zamanla bütün hıncın çocuklardan çıkacak emin olabilirsin çocukların psikolojisi etkilenir ailem destek çıkmış ne güzel istiyorsan boşan bence 

Sonra işe girersin bi yuva kurarsın çocuklarınla 

önce (1,085 puan) tarafından

Az önce eve geldi yine tartıştık ablsı geldi bana diyor madem öyleyse cok git benim annem küfür ediyor bana iftira atıyor 

+1 oy
önce (854 puan) tarafından

Yanlış hatırlamıyorsam daha önce de eşiniz sizi çok kötü dövmüştü eğer Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah madem ailen arkanda bu dağ ayısını niye çekiyorsun hiç olmasa gözünü korkut belki aklı başına gelir 

önce (174 puan) tarafından

kiz adam el ustunde tutsa bile bu adam 6 aylik bebegim olmus bi cocugum daha var  yerden cöp toplayip onu bile satmaya calisip paraya cevireyim bilincinde degil is begenmeyip calismiyir. calismiyorum ne . bir baba nasil calismadan gecinecegibi dusunebilir. yani bu adamda sorumluluk yokki. kadini el ustunde tutsa bile bu adam evlilik insani degil. 

Bu arkadaşı çok iyi hatırlıyorum canım çok kötü dayak yemişti o alçaktan kendini bir şey sanıyor sanırım dediğin gibi insan ekmeğini taştan çıkarır yine de gidip çocukları için evi için ailesi için çabalar yani 

Bu arada canan sen misin kiz hesabına ne oldu bacım 

benim baci . gecen engel yemistim acilmadi . bende yeni hesap actim . actigin postlar komplesi silinmiomis tek tek silmek gerekiomus . bende actigim pistlari silmek istiodum. bahanesi olmus oldu bundan sonra engeli acilsa da burdan devamke yaparim

He anladim canım iyi yaptın 

+1 oy

bi kere o adamla yasamaman icin ilk sebep calismamasi. adamda gram sorumluluk yok gerekirse yerden cop toplayip cöpleri satmasi lazim . vocuklar nasil buyuyecek.diye dusunmeyen adam seni basinin ustunde tasisa bile o adamla evli kalinmaz calismiyor ne demek yani

Avare avare dolaşıyor az önce geldik yine kavga ettik ablası geldi bana iftira atıyor 

0 oy
önce (15,018 puan) tarafından

27 bin yokluğun olduğu yerde az değildir canım yuva evet kolay kurulmuyor ama bu şekilde tembel sorumsuz bir de üstüne namusuna laf eden adamla kalmak bana mantıklı gelmedi. Senle bir doğum yaptık biz, üzme kendini her şey olacağına varıyor 

Elimde değil artık sinirde nasılsın dişlerim ağrıyor az önce yine kavga ettik bana diyor git ama cocuklarımı götürme amcasın oğlunun yanındaydı nasılsın bende dedim sen işe gitmiyorsun sürekli urdasın gelmiş diyor amcamın oğlu senin ananı şey yapsın 

önce (15,018 puan) tarafından

Ay çok ayıp kö.peğe bak ya ay kızma bana çok sinir oldum 

0 oy
önce (2,095 puan) tarafından

Babanin soruda olsa keşke evlenmeseydin iyi tarafı en azından sahip çıkıyor.

Bence ailenin yanına git belki çalışır düzen kurar tekrar gelip alırsa gel eğer şiddet vs yoksa o dönemde dersin eğer ilgisiz kalırsan bu sefer kesin biter diye öyle bir baba çocukların başında dursa ne olacak ki

Cocuklarına iyi ama bana karşı öyle değil malesef bende diyorum ama babam diyor gelirsen bidaha seni asla vermem 

0 oy
önce (3,702 puan) tarafından

Hemen kesib atmakda kolay değil. Ailenin yanına taşın bi sürelik. Bakalım kendine çeki düzen veriyormu. Ve ailen bu süreçte sana nasıl destek oluyor. Sonra kararını verirsin. Bekara karı boşamak kolay

Öyle yapacm abla cünkü gercekten bunaldım artık 

0 oy
önce (11,105 puan) tarafından

Ailen zaten destek veriyomuş gelip alalım diyormuş daha neyi düşünüyorsun. İşsizlik bir şekilde çözülür de senin namusuna laf eden adam adam değildir ondan ne koca ne bana olur. Bosan demek kolay değil ama bu şartlarda devam etmekde asla mantıklı değil ara babani gelsin alsın seni ve çocukları

Öyle yapacm abla kayınvalideme ile alt üst oturuyoruz ya cocukları vermezlerse 

0 oy
önce (7,254 puan) tarafından

Ailen destekçinmiş git daha neyi bekliyorsun annen bakar sen çalışırsın ya da biraz daha evde durabilirsin bende şuan herkes seni desteklerken daha fazla bekleme huzursuzluk maddi zorluk cocuklara daha çok eziyet yine de kendin bilirsin 

Ailem diyor bakarız ama sonrada bir anda diyorum acaba sonra nasıl kayınvalidemi kayınbabam yüzüne bakarım onlarda bana destek cıkıyor onlarda benim arkamda bilmiyorum ne yapacağımı 

İyi de onlar da oğlunun huyunu biliyo oğlu düzelirse geri gelirsin konuş onlarla

Sen o evde durmaya devam ettikçe eşin düzelmicek gözünü korkutmak lazım yoksa daha çok beklersin 

0 oy
önce (23,403 puan) tarafından

Al karşına konuş belki düzelebilirsiniz tabiki yaptıkları kötü bişey affedilir değil ama düzelme ihtimali varsa düzeltmeye çalış 

Burda iş yok burda gidelim diyorum yok diyor ne yapabilirim ki başka

0 oy
önce (4,199 puan) tarafından

Herkes seni haklı bulup destek veriyormuş. Baban annen gel diyormuş. Sen neyi bekliyorsun daha sebep ne?

Sabır ediyorum bel burdan gideriz diye ama yok caresizim desem belki anlarsınız 

0 oy
önce (1,555 puan) tarafından

O.kadar sanslisiniz ki arkanizda duran bir aile ve eşinizin ailesi.Belli ki haklisiniz hic akliniz.karismasin gidin hemen hayat bir sekilde yoluna girer ama kaldiginiz surece hep ayni noktada durur ya da.daha kotu olursunuz 

Zaten tek şansım bu olsa gerek birgün eşimin ailesine zararım olmadı onlarında olmadı ama eşimin bu davranışları herşeyi bitiriyor şuan bahce ye gitmiş dün gitti iş aramaya burda iş yok burda cıkmıyor 

0 oy
önce (408 puan) tarafından

Sevmiyorsan, mutlu deyilsen, geçimsizlikde varsa madem ailende arkanda o zaman git ailenin yanına.. annen çocuklarına baka bilirse sende bi işe girersin 

Mutlu değilim ailem köyde onlar bakarsam onlarında bir hayatı yok mesela evlerinde yazım ortası klima yok yengem diyor yanıma gel urda klimada pervane de var kız kardeşim öyle oda diyor gel bebeğim 6 aylık bu sıcakta klima pervane olmasa duramaz dişte cıkarıyır ama burada da durulacak gibi değil bilmiyorum vallah yoruldum artık 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 348 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 477 göst.
0 oy
2 cevap 311 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 187 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kuzey19 (449 puan) tarafından soruldu