+1 oy
190 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,995 puan) tarafından

COKK CALISIYOR ESIM 

para zerre umrumda olmayan bırısıyım sadece ıkı cocugumla Bı piknik Bı zmn ayırma olsaa yeter ev araba bısey uğrumda degil Allah isteyene bol versin 

Ev versin araba  versınnn gozum yokk ruhumda neselenmesı gerekn cocukk var enerji lazım 

Allahın 1 gunu soyle basbasa bıseyler cocuklarla beraber yok hiçte olmayacak .

4 Cevaplar

+1 oy
önce (986 puan) tarafından

Sen al git çocukları.  Herseyi erkeklerden beklememek lazım.  Cocuklar ihmal ediliyor arada 

Mesela arkadaşımın kocası yurtdisinda çalışıyor. Arkadaşım 2 çocuğuyla sürekli geziyor tozuyor. Kocam yanımda yok diye eve kapanacak değilim diyor 

önce (3,995 puan) tarafından

Parka gidiyorum hep ewde degılım cnm cocuklar da babaları vakit gecırsınn

Onların ne sucu var cnm onların ıstedıkerı alırım yaparım 

-Reklam-
+1 oy
önce (178 puan) tarafından

Canım gerçekten çok üzülüyorum 

Hayatta herşey para pul mal mülk değil 

Önemli olan kendi ve çocukların icin öz maneviyatını yaşamak 

Sen de bendensin yani 

Aynı kafada yasıyoruz 

Aynn sımdı zmn kıymetini bilmek  gerek cok sukur durumuz kotu degıl 

0 oy
önce (7,750 puan) tarafından

Eşin ne iş yapıyor bu kadar çalışıyor. Pazarı yada tatili izni vs yok mu

Mermer yok Bı ıs bitmeden dıgerı beklıyor 

0 oy
önce (3,273 puan) tarafından

Benim eşimde saatleri sinirimi bozuyor sabah 9 buçuk gidiyor 11 eve geliyor bizimle beraber yemek yemek istiyor yemek yiyince anca 1 kadar yıka topla oluyor insan birseyde anlamıyor çocuk olunca dahada zorluyor mesleği oruç vakti saat 7 gibi gelirdi çok güzeldi o vakitleri özledim resmen ve birde hafta içi izin olurdu bazen olmazdı şükür izin gününü duzelttilrr her pazar evde kesin oluyor dükkanı kapatıyorlar genelde kapatmiyorlardi 

Ben 2 ay yakın ayrı kaldık ama ne anladım bu ısten dedıgın gbı 11gelıyor oğlum  benı dışarı cıkar baba diyor oda yorgunum olmaz diyor . Valala dun aksam hosgeldın bile demedim sıkıldım artıkk

önce (3,273 puan) tarafından

Ben kızımı alıp büyük parka gidiyorum beraber piknik yapıyoruz eğleniyoruz eşimden ordan yanımıza geliyor sonra eve geçiyoruz mecbur böyle geçiyor 

Parka ben cikiyom çocuklarla komşularla da gidiyon pikniğe çocuğum artık bana gormek istiyor evde

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 104 göst.
+1 oy
27 cevap 582 göst.
0 oy
2 cevap 315 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 519 göst.

Kategoriler

1,469,463 soru