Bi saate hem kanal hem dolgu yapılacak bir türlü cesaretimi toplayamiyrm psikolojik olarak da beden olarak da hazır hissedemiyrm kendimi panik atak var bir de o da korkutuyor ya nasil yapacam bilmiyrm cesaretimi nasıl toplcm kendimi nasıl rahatlatmalıyim
niyeki ben cok severim . zaten agzin uyusuk. aci yik. acacan agzini mis gibi bizt bist yapacaklar iste sadece dudaklarim kuruyo catlio onu sevmiyorum ben diclsci koltugunda. zor bise degilki kesmiolar bicmiyolar sonucta
acacan agzini tepedeki isisga bak iste hayal kur o sirada bisey dusun aklindan baska bir durum eski anini canlandir
Tesekkur ederim canm panik ataktan ötürü istemsizce bi korku oluyor bende ama yaptırdm cıktım şükür korktugum gibi olmadı
Sakin ol bitanem, korkacak bir şey yok ki. Hissetmeyeceğin bir şey hakkında panik olmak seni yıpratacak sadece.
Tedirgin olduğun şeyi bul önce, neden korkuyorsun?
Canim sanırim panik ataktan ötürü istemsizce kötü bir sey olacak korkusu olusuyor bende ama şükür korktugum gibi olmadı cıktm simdi cok tesekkür ederim yorumun icin
Canım iyiki paylaştın gecmiş olsun ben paylaşmadım dişlerim hepsi gidik nasıl oldu bana teselli ver lütfen dolgu kanal vardı ön dişler uf uf gidemiyorum da :((
Sagol canm aslında biraz doktora da bağlı ama korkulacak bir sey yokmus yani uzun süre agzini acmak ceneyi yoruyor sadece sonrası icin birsey diyemiyorum su an uyusuk cünkü hâla .Ama korkma bir an önce basla tedavine sonra yan dislerde kanala dönüyor .
Ben de bir gençlik hatası olarak ön dişlerimi kaplama yaptırdım ve biri diş ile ilgili bir konu açınca Dilek içim sızlıyor daha önce kanal tedavisi de yaptırdım Gözünü kapat ve başka şeyler düşün Bir bakmışsın bitiyor Başka türlüsü insan dayanamıyor
Bende de panik atak var . Hiç korkma canım bende 3 tane kanal var. Zaten acımıyor inan bana hiç hissetmiyorsun uyuşturuyorlar ağzını hissetmiyorsun aşkı memnu final Firdevs gibi hissediyorsun 2 3 saat o kadar 😅
1,473,585 soru
24,126,853 cevap
333,792 kullanıcı