+2 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,376 puan) tarafından

Bi saate hem kanal hem dolgu yapılacak bir türlü cesaretimi toplayamiyrm psikolojik olarak da beden olarak da hazır hissedemiyrm kendimi panik atak var bir de o da korkutuyor ya nasil yapacam bilmiyrm cesaretimi nasıl toplcm kendimi nasıl rahatlatmalıyim

5 Cevaplar

0 oy
(455 puan) tarafından

niyeki ben cok severim . zaten agzin uyusuk. aci yik. acacan agzini mis gibi bizt bist yapacaklar iste sadece dudaklarim kuruyo catlio onu sevmiyorum ben diclsci koltugunda. zor bise degilki kesmiolar bicmiyolar sonucta

acacan agzini tepedeki isisga bak iste hayal kur o sirada bisey dusun aklindan baska bir durum eski anini canlandir 

(1,376 puan) tarafından

Tesekkur ederim canm panik ataktan ötürü istemsizce bi korku oluyor bende ama yaptırdm cıktım şükür korktugum gibi olmadı

-Reklam-
0 oy
(1,859 puan) tarafından

Sakin ol bitanem, korkacak bir şey yok ki. Hissetmeyeceğin bir şey hakkında panik olmak seni yıpratacak sadece.

Tedirgin olduğun şeyi bul önce, neden korkuyorsun?

(1,376 puan) tarafından

Canim sanırim panik ataktan ötürü istemsizce kötü bir sey olacak korkusu olusuyor bende ama şükür korktugum gibi olmadı cıktm simdi cok tesekkür ederim yorumun icin

0 oy
(1,461 puan) tarafından

Canım iyiki paylaştın gecmiş olsun ben paylaşmadım dişlerim hepsi gidik nasıl oldu bana teselli ver lütfen dolgu kanal vardı ön dişler uf uf gidemiyorum da :((

(1,376 puan) tarafından

Sagol canm aslında biraz doktora da bağlı ama korkulacak bir sey yokmus yani uzun süre agzini acmak ceneyi yoruyor sadece sonrası icin birsey diyemiyorum su an uyusuk cünkü hâla .Ama korkma bir an önce basla tedavine sonra yan dislerde kanala dönüyor .

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Ben de bir gençlik hatası olarak ön dişlerimi kaplama yaptırdım ve biri diş ile ilgili bir konu açınca Dilek içim sızlıyor daha önce kanal tedavisi de yaptırdım Gözünü kapat ve başka şeyler düşün Bir bakmışsın bitiyor Başka türlüsü insan dayanamıyor

0 oy
(2,087 puan) tarafından

Bende de panik atak var . Hiç korkma canım bende 3 tane kanal var. Zaten acımıyor inan bana hiç hissetmiyorsun uyuşturuyorlar ağzını hissetmiyorsun aşkı memnu final Firdevs gibi hissediyorsun 2 3 saat o kadar 😅

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 289 göst.
0 oy
5 cevap 324 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
3 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,557 soru

24,126,446 cevap

333,771 kullanıcı

...