0 oy
191 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (303 puan) tarafından

Maddi durumlar planladığımız gibi gitmediği için götüremiyorum ve çok üzgünüm buraya neden yazdım bilmiyorum ama belki bi kaç teselli cümlesi okurum

9 Cevaplar

0 oy
önce (4,907 puan) tarafından

Durumunuz el vermiyorsa yapılacak bir şey yok, gönül dünyayı sermek ister önlerine ama şartlar neyse uyum sağlamak zorunda çocuklar da. Alternatif olarak, yakınlarınızda deniz vs varsa günü birlik yaz bitene kadar götürebilirsiniz. 

önce (303 puan) tarafından

Deniz yok da havuz olabilir belki teşekkürler aquapark falan var olmazsa oralara götüreyim

-Reklam-
0 oy
önce (4,181 puan) tarafından

Aqua parka götürebilir siniz bulunduğunuz yerde varsa

Var evet olabilir aslında denizden çok havuz seviyorlar

0 oy
önce (313 puan) tarafından

Öncelikle söz vermemek gerekiyor ama durum yoksa günü birlik havuza götürün gönlü olur çocuğun 

Ekstra bi masrafımız çıktı maalesef o yüzden gidemiyoruz bilseydim bende söz vermezdim nasıl açıklarım onu bile bilemiyorum çok hevesliydi

0 oy
önce (1,259 puan) tarafından

1 günlüğüne havuza goturebilirsiniz çıkışta da bı dondurma vs ile gönül alınabilir diye düşünüyorum kaç yaşında yavrunuz bilmiyorum ama. Havuz ücreti de pahalı mı onu da bilmiyorum bu aralar gerçi de tatil kadar tabi degildir

8 yaşında oğlum o şekilde bişeyler yapacağim artık bir iki hafta sonu

0 oy
önce (1,011 puan) tarafından

Bizde o durumdayız eksideyiz mecbur bu sene gitmiycez. Arkadaşım otel havuzuna göndermiş 350 tl oraya götürürüm belki

Bende öyle bişeyler yapacağim artık

0 oy
önce (3,280 puan) tarafından

Her belediyeye ait kapalı havuzlar oluyor. Oraya kaydedebilirsiniz. Orada iyi eğlenirler. Bunun dışında aquaparklar da iyi olur, tabi orası biraz daha pahalı. 

Bizim burda belediye havuzları da pahalı 2 saat giriyorsun 800 tl kişi başı 4 kişiyiz bi de

önce (3,280 puan) tarafından

Abonelik vardır mutlaka. Daha uyguna gelir. 

0 oy
önce (23,321 puan) tarafından

Nasipten öte yol yok

Maalesef

0 oy
önce (3,410 puan) tarafından

Bizim de tatil yapacak bütçemiz yok arastirdim augasuparki havuzları var hafta sonu oraya gittik sabahtan akşama kadar eğlendik hem çocuklar mutlu oldu hem biz valla bütçede gayet normaldi aman aman bişi tutmadı 

Evet ben de öyle düşündüm artık öyle yapacağız herhalde

0 oy
önce (15,504 puan) tarafından

Herkes yazmış deniz olmayan şehirler de en iyisi Aqua parklar 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 314 göst.
9 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysekulder (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 92 göst.
17 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Dunya.dln (515 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
+1 oy
7 cevap 252 göst.

Kategoriler

1,468,560 soru

24,060,331 cevap

330,121 kullanıcı

...