Maddi durumlar planladığımız gibi gitmediği için götüremiyorum ve çok üzgünüm buraya neden yazdım bilmiyorum ama belki bi kaç teselli cümlesi okurum
Durumunuz el vermiyorsa yapılacak bir şey yok, gönül dünyayı sermek ister önlerine ama şartlar neyse uyum sağlamak zorunda çocuklar da. Alternatif olarak, yakınlarınızda deniz vs varsa günü birlik yaz bitene kadar götürebilirsiniz.
Deniz yok da havuz olabilir belki teşekkürler aquapark falan var olmazsa oralara götüreyim
Aqua parka götürebilir siniz bulunduğunuz yerde varsa
Var evet olabilir aslında denizden çok havuz seviyorlar
Öncelikle söz vermemek gerekiyor ama durum yoksa günü birlik havuza götürün gönlü olur çocuğun
Ekstra bi masrafımız çıktı maalesef o yüzden gidemiyoruz bilseydim bende söz vermezdim nasıl açıklarım onu bile bilemiyorum çok hevesliydi
1 günlüğüne havuza goturebilirsiniz çıkışta da bı dondurma vs ile gönül alınabilir diye düşünüyorum kaç yaşında yavrunuz bilmiyorum ama. Havuz ücreti de pahalı mı onu da bilmiyorum bu aralar gerçi de tatil kadar tabi degildir
8 yaşında oğlum o şekilde bişeyler yapacağim artık bir iki hafta sonu
Bizde o durumdayız eksideyiz mecbur bu sene gitmiycez. Arkadaşım otel havuzuna göndermiş 350 tl oraya götürürüm belki
Bende öyle bişeyler yapacağim artık
Her belediyeye ait kapalı havuzlar oluyor. Oraya kaydedebilirsiniz. Orada iyi eğlenirler. Bunun dışında aquaparklar da iyi olur, tabi orası biraz daha pahalı.
Bizim burda belediye havuzları da pahalı 2 saat giriyorsun 800 tl kişi başı 4 kişiyiz bi de
Abonelik vardır mutlaka. Daha uyguna gelir.
Nasipten öte yol yok
Maalesef
Bizim de tatil yapacak bütçemiz yok arastirdim augasuparki havuzları var hafta sonu oraya gittik sabahtan akşama kadar eğlendik hem çocuklar mutlu oldu hem biz valla bütçede gayet normaldi aman aman bişi tutmadı
Evet ben de öyle düşündüm artık öyle yapacağız herhalde
Herkes yazmış deniz olmayan şehirler de en iyisi Aqua parklar
1,468,560 soru
24,060,331 cevap
330,121 kullanıcı