+1 oy
170 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (964 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hayırlı günler hanımlar. Benim pıtırcık 2 yaş olmak üzere 2 ay kaldı. Bende yazın yemek yeme işini çözsün diye nisandan beri çok müdahale etmiyorum hep kendisi yiyor ama yemekle oynuyor. Eline koluna yüzüne sürüyor bacağına da tabi. Hep konuşarak anlattım olmaması gerektiğini ama elimde bişey yok. Bu geçecek mi benim mi müdahale etmem gerek acaba 🙄

Her yemek sonrası vaziyet budur🫠🫠🥹

5 Cevaplar

+1 oy
(1,524 puan) tarafından

Çok tatlıiiiii

(964 puan) tarafından

Evet de ağustos geldi gidiyor hava soğuyacak şimdi her öğün sonrası boyun altından yıkayabiliyorum sonra napcam 🤭 teşekkürler 🌼

-Reklam-
+1 oy
(936 puan) tarafından

Benim kızımda iki ay sonra iki yaşını dolduracak. Aynı şeyleri yapıyor acıkınca yiyor doyunca yemeğe yapmadığı eziyet kalmıyor. Ama baktım doyduğun girişiyor bırakmıyorum kaldırıyorum. Her yemekten sonra östüne değiştirmekten bıktım. 😂

(964 puan) tarafından

Bizde boyun altı duş yapıyoruz. Yüzü özellikle burnu hep pütür pütür hafif sivilcemsi gibi yemeğin yağı salçası yapıyor 😁

+1 oy
(1,960 puan) tarafından

Canim benm oglan 3 yasinda oda boyle hatta daha beter yani.

Yemegi kendisi yesin diye biraksam asla doymaz kendı üstü başını bırak koltuga haliya perdeye yemek sürer.

Yemekle oyun oynuyor yani.

Ben once onun karnini doyuruyorum sonra sira sende kendin ye diye veriyorum o şekilde kendi yemeğe calisiyor.

(964 puan) tarafından

Yok çok şükür benimki önce yiyor doyunca sıvama kısmına geçiyor 😁

+1 oy
(4,902 puan) tarafından

Normal daha küçük. 4 yaşına girecek kızım var yemek yedikten sonra ağzını koluyla siliyor :D diyeceklerim bu kadar 

(964 puan) tarafından

Bizde bu güncelleme henüz yok 😁 yıkayayım diye bekliyor şuan 😁

0 oy
(7,308 puan) tarafından

Benimki de böyle 22 aylık. Elini yemeğe daldiriyor ayaklarina sürüyor kızım bakım yapıyor vücuduna 😀

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 129 göst.
+1 oy
4 cevap 143 göst.
0 oy
4 cevap 365 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yabangulu_86 (36 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 287 göst.

Kategoriler

1,477,222 soru