0 oy
115 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,011 puan) tarafından

9 ay bir haftalık kızım var diş çıkarmaya çalıştığımdan beri ek gıda etti yaşadı iştaha gitti sadece emmek istiyor günde 1-2 kaşık bir şey yiyorsa o kadar gece açlıktan uyumuyor sürekli emmek istiyor bunun önüne nasıl geçebilirim emzirmeden önce mi gıda vermem gerekiyor artık çünkü emerek doymuyor Bir de 9 aylık bebeği olan lar Hangi tarifleri yapıyorsunuz 

Gece yatmadan önce doyurucu bir şeyler veriyor musunuz

4 Cevaplar

0 oy
(5,038 puan) tarafından

ek gıdayı tabii ki açken vereceksin. 1 çay bardağı yerse en fazla yeter ona

ben hiç gece maması yapıp vermedim. emiyordu çünkü. reflü yapar diye doktorum da önermemişti, emiyor zaten diye 

(1,011 puan) tarafından

Reddediyor tükürüyor mesela tavuğu falan çok severdi veriyorum tükürüyor ben de mecbur zorlamıyorum kaldırıyorum geri emziriyorum

-Reklam-
0 oy
(1,301 puan) tarafından

Gece hem reflu hem  gaz yapar diye fazla birsey vermiyorum . 

(1,011 puan) tarafından

En son uyumadan kaç saat önce karnını doyuruyorsunuz

(1,301 puan) tarafından

En geç 8 8.5 gibi doyuruyorum. 10 gibi uyutuyorum. 

(1,011 puan) tarafından

Mesela neler yediriyorsunuz

(1,301 puan) tarafından

Bnmki büyük seninkinden. Çorba yoğurt yada meyve yediriyorum genellikle 

0 oy
(1,011 puan) tarafından

Post yukari lutfen 

0 oy
(4,309 puan) tarafından

Arpa sehriye corbasi, yayla ve terbiyeli tavuk çorbası. Oğlum çorba olarak sadece bunları yiyiyor. Pilav bulgur, Erişte makarna yapıyorum çok az yiyiyor ben de delirmek üzereyim 1 de yumurta yiyiyor kahvaltı olarak sadece. 1 yaşına girecek bu hafta. Et kıyma tavuk yemiyor kofte de ilk defa bu hafta 2 tane yedi asla ağzını surmuyordu kaşıkla peşinde koşmaktan perisan oldum. Sadece yogurt ve bu corbalara hayır demiyor gerisi için maf ediyor beni 

(1,011 puan) tarafından

Hicte dolaşamam arkasinda hem ona zulüm hemde bana o hatayi ilk kizimda yaptim yemiyor diye parka göturup yedirirdim aglardim aksama kadar yemiyor diye kendime etmisim şimdi yemiyorsa hic zorlamiyom kaldiriyorum direk hatta kac gundur kendi haline biraktim AMA surekli emmek istiyor ben zaten alerji diyeti yapiyurum cok sütum yok

(4,309 puan) tarafından

Zorla ağzına koymuyorum ama dolanıyorum çünkü şimdi yemiyorsa 2 dakika sonra ağzını aciyor. Yediği seylerde de bunu yapıyor. Yemediğinde de. Baktım hiç yemiyor kaldırıyorum mecbur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 69 göst.
0 oy
3 cevap 210 göst.
22 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 104 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1310. (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,831 soru

24,116,724 cevap