Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız yemekler yendimi çaylar kahveler içildimi neler yapıyorsunuz 🤗
Eskisi gibi giremiyorum artık bi göz atıp kaçıyorum 🫣🫣
Sizlerinde fikrini istiyorum belki yargılananlar Olacaktır ama bunu göze alarak soruyorum bana göre ibretlik bir durum diye düşünüyorum
Hanımlar ben üzüm yaprağı aldım bu bidona basıyorlarya adı aklıma gelmedi neyse
5 kiloluk bidonda aldım ve ilk kez dışardan aldım normalde annemin vardı her sene ondan toplardim ama bu sene gidemedim uğraşmak istemedim birde abimin nişanı yeğenimin düğünü dedim siz değerlendirin neyse
Geçen birdan bi abladan aldım benden 5 kiloluk bidona 1500 aldı fiyat bilgimde yoktu tamm dedim kilosu 300 dedi tamm sonra şans eseri öğrendim ki 5 kiloluk bidonda maksimum 3 kilo yaprak oluyor Muş yine birşey demedim normalde oğlumun doğum günü için aldim ama geçen gün canım istedi aldım sarmak için yapraklar dokunduğun gibi parçalanıyor ablaya dedim abla satılmıyor bunlar böyle böyle diye tamm kaynanama söyleyim dedi ve bütün yapraklari tuz yakmış 10 bidon yaprak çöp 2 gün önce annem nasıl güzelmiydi yapraklar dedi dedim böyle böyle oldu annem üzüldü kadının emeği çöp oldu diye bende bi an boşluğuma geldi oh iyi oldu insanları dolandırırsa öyle olur dedim 🥴🥴🫣🫣🫣
ANNEMDE SEN NE GADDAR KÖ.PEK OLDUN BAŞIMIZA DEDİ BANA KIZDI 🤣
Yorumlarınızı bekliyorum 🫣