+4 oy
237 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (6,024 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız 

Saclarima açıcı sürdüm bı yarım saat beklemem gerekiyor dedim sizinle azıcık sohbet edelim akşama ne yemek yaptınız 

Yemeğim de yok yapasim da yok asiri derecede tembellik var üzerimde 

Ev sahibinin eniştesine de sinir oldum gidip gelip alt kapıyı açtırmak için benim zilime basıyor 2 oldu bebek uyanıyor 😡 

Kendi kiracının ziline bas veya baldızın da var anahtar aç gir binaya bide teşekkür etmek için kapima tıklıyor 😡 kıllandim biraz ama kötüye yormak istemiyorum baldızın da anahtar var abi dedim kapattım kapıyı buda basarsa sanırım tartışma olacak 

Neyse gelin kahve içelim 

Lütfen dağınıklığı mi görmeyin kalkmaya üşeniyorum 

image

6 Cevaplar

+2 oy
önce (668 puan) tarafından

Kız uyanmak üzere uyansın çorba içerecem sonra akşam yemeğini yaparım eşim gelince de çarşıya çıkacaz bugün kendime yatma günü ilan ettim hiç iş yok diye 

önce (6,024 puan) tarafından

Çarşı işini dün akşam gördük biz bu akşam çıkmam keyif masası hazırlar TV izleriz 

-Reklam-
+2 oy
önce (664 puan) tarafından

Aleykümselam canım valla bende kara kara düşünüyor ne yemek yapicam diye

Süslenmiş geziyom evde😂

Çakmağın da güzelmis

Boya bittikten sonra atarmisin merak ettim❤️

Teşekkür ederim canım onları 2.3 tane babam almış getirmişti benimde çok hoşuma gidiyor garibim bide aygazda kullanirsin diye aldim diyor kafasına göre çaktırmiyor cekinmeyim diye 😄

önce (664 puan) tarafından

Yaaa🤭🤭🤭

+2 oy
önce (2,596 puan) tarafından

Afiyet olsun 🤗  biz de  peynir eritmesi yedik baya tok tutuyo   akşama kızda okuldan gelince onada eritirim  mercimek çorbası da var  koca dışarı çıktı ge  gelir o ondan yemek yapmicam  olanlar yeter   şimdi oğlanı uyuttum  yerine yatırıp dondurma yicem bulasiklarda beni bekliyor  neyse ilk önce bir keyif yaparım  sonra  yikarim bulaşık bıktım is is evi supurdum  sildim topladım   havada çok güzel sıkıldım evde de  qma gitcek biyer yok  TV açıp dondurma  yicem yani  kafa dinlicem tek başıma 🤲😂

Bunun kilosunu ne kadara alıyorsun cnm 

önce (686 puan) tarafından

Ya biz ona sündürme deriz Kars'ta nenem hep yapardı sanki tadı kokusu burnuma geldi ahhh miss

Valla bilmiyorum ki  kilosu ne kadar eşim alıyor  

..isa    evet valla bnde pek seviyorum kocamın sayesinde alıştım 😂

önce (686 puan) tarafından

İyi yapmış 

+1 oy
önce (7,373 puan) tarafından

Ay bugünde üşen valla kimse sana bişey demez canım maşallahin var rabbim sana her zaman sağlık huzur versin bende oğlanı uyuttum çay ictim buraya takiliyordum eşimi bekliyorum yemek içinde et çıkardım bakalım  

Teşekkür ederim canım az önce aynısını eşimde dedi birak canın istemiyorsa yapma diye ama inşallah uslu uslu otururum 

önce (7,373 puan) tarafından

Allah razı olsun ondanda valla her erkek öyle değil 

0 oy
önce (6,642 puan) tarafından

Afiyet. Olsun  kızım uyuyor  bende kuru fasulye yaptım pilavida eşimin  eve gelmesine yakın yaparım 

0 oy
önce (621 puan) tarafından

Aleyküm selam canım kızımla balkon keyfi yapıyoruz bizde.🌸

Yemeğe karar vermedim daha .

İlgili sorular

+6 oy
19 cevap 505 göst.
0 oy
16 cevap 555 göst.
0 oy
10 cevap 299 göst.

Kategoriler