Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız
Saclarima açıcı sürdüm bı yarım saat beklemem gerekiyor dedim sizinle azıcık sohbet edelim akşama ne yemek yaptınız
Yemeğim de yok yapasim da yok asiri derecede tembellik var üzerimde
Ev sahibinin eniştesine de sinir oldum gidip gelip alt kapıyı açtırmak için benim zilime basıyor 2 oldu bebek uyanıyor 😡
Kendi kiracının ziline bas veya baldızın da var anahtar aç gir binaya bide teşekkür etmek için kapima tıklıyor 😡 kıllandim biraz ama kötüye yormak istemiyorum baldızın da anahtar var abi dedim kapattım kapıyı buda basarsa sanırım tartışma olacak
Neyse gelin kahve içelim
Lütfen dağınıklığı mi görmeyin kalkmaya üşeniyorum
Kız uyanmak üzere uyansın çorba içerecem sonra akşam yemeğini yaparım eşim gelince de çarşıya çıkacaz bugün kendime yatma günü ilan ettim hiç iş yok diye
Çarşı işini dün akşam gördük biz bu akşam çıkmam keyif masası hazırlar TV izleriz
Aleykümselam canım valla bende kara kara düşünüyor ne yemek yapicam diye
Süslenmiş geziyom evde😂
Çakmağın da güzelmis
Boya bittikten sonra atarmisin merak ettim❤️
Teşekkür ederim canım onları 2.3 tane babam almış getirmişti benimde çok hoşuma gidiyor garibim bide aygazda kullanirsin diye aldim diyor kafasına göre çaktırmiyor cekinmeyim diye 😄
Yaaa🤭🤭🤭
Afiyet olsun 🤗 biz de peynir eritmesi yedik baya tok tutuyo akşama kızda okuldan gelince onada eritirim mercimek çorbası da var koca dışarı çıktı ge gelir o ondan yemek yapmicam olanlar yeter şimdi oğlanı uyuttum yerine yatırıp dondurma yicem bulasiklarda beni bekliyor neyse ilk önce bir keyif yaparım sonra yikarim bulaşık bıktım is is evi supurdum sildim topladım havada çok güzel sıkıldım evde de qma gitcek biyer yok TV açıp dondurma yicem yani kafa dinlicem tek başıma 🤲😂
Bunun kilosunu ne kadara alıyorsun cnm
Ya biz ona sündürme deriz Kars'ta nenem hep yapardı sanki tadı kokusu burnuma geldi ahhh miss
Valla bilmiyorum ki kilosu ne kadar eşim alıyor
..isa evet valla bnde pek seviyorum kocamın sayesinde alıştım 😂
İyi yapmış
Ay bugünde üşen valla kimse sana bişey demez canım maşallahin var rabbim sana her zaman sağlık huzur versin bende oğlanı uyuttum çay ictim buraya takiliyordum eşimi bekliyorum yemek içinde et çıkardım bakalım
Teşekkür ederim canım az önce aynısını eşimde dedi birak canın istemiyorsa yapma diye ama inşallah uslu uslu otururum
Allah razı olsun ondanda valla her erkek öyle değil
Afiyet. Olsun kızım uyuyor bende kuru fasulye yaptım pilavida eşimin eve gelmesine yakın yaparım
Aleyküm selam canım kızımla balkon keyfi yapıyoruz bizde.🌸
Yemeğe karar vermedim daha .
1,491,323 soru
24,370,175 cevap
347,964 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın