+2 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Dualariniza talibim ne olur bayanlar bana dua edin Sabah bir post açmıştım nefesim kesiliyor diye hastaneye gittim beni Ankara sevk ettiler Bizim burada doktor kötü huylu tümör oluşmuş sizde dedi bu hastalıkta 2 yakınımı kaybettim ya ben gidersem evladima kim bakar benim bugün dünyam yıkıldı rabbim kimseye vermesin bu hastalığı inşallah 

34 Cevaplar

0 oy
(23,005 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin tez zamanda evladına bagislasin inşallah 

-Reklam-
0 oy
(25,319 puan) tarafından

Tamda ezan okunuyor Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin 

0 oy
(71 puan) tarafından

Derdi veren Allah'ım dermanını da verir inşallah.

Acil şifalar diliyorum🙏

0 oy
(5,062 puan) tarafından

Rabbim sifa versin canim 😢

0 oy
(24 puan) tarafından

İnşallah Bi yanlışlık vardır inşallah dedikleri gibi olmaz da yanilirlar, çünkü bu bütün dediklerinizin bir gunde kesinlesmesi mumkun degil. Rabbım sizi evlatlarınıza bağışlasın korktuğunuza uğratmasin. Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin çok üzüldüm😔

0 oy
(2,616 puan) tarafından

Cnm Rabbım seni ailene bağışlasın kotu dusunme ınsallah Rabbım den umut kesilmez 

0 oy
(831 puan) tarafından

Rabbim şifa versin şafi ismiyle moralini yüksek tut tabi mümkün değil biliyorum ama moral moral 

0 oy
(11,185 puan) tarafından

Rabb'im kalıcı şifalar nasip eylesin evlatlarina bağışlasın inşallah 

0 oy
(11,185 puan) tarafından

Ayyy önceki açtığın posta baktım da pek de anlam veremedim bir günde mi hatta 3 5 saat te mi koyuldu bu teşhis 

(22 puan) tarafından

Yok canım arada oluyorum eşim şehir dışındaydi hastaneye gidemiyordum yani demek istediğim erken fark etseydim belki öyle olmaya bilirdide

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Rabbim korktugunuza ugratmasin evlatlariniza gencliginize bagislasin 

Sadaka niyetlenin Allah in izniyle guzel sonuclar alirsnz sadaka kaza belayi defeder az da olsa niyetlenip tasaddukta bulunun 

0 oy
(24,467 puan) tarafından

Rabbim sana izi kalmayacak şekilde şifa versin evlatlarına seni bağışlasın 

(22 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun 

0 oy
(1,596 puan) tarafından

tez zamanda sifani bulursun inşallah benmde oyle arada oyle oluyordu gogus dr gittim rontgen tahlil yaptirdi biseyin yok dedi bi daha olursa kardiyolojiye gidersin dedi arada bi oluyo ama o geceki gb olmadi diye gitmedim sende nasl anladilar hangi bolume gittin kac yasindasin 

0 oy
(1,598 puan) tarafından

Rabbim seni evlatlarına bağışlasın çok üzüldüm canm 🥺 kaç tane evladın var. Rabbim seni de evlatlarını da birbirinize bagislasin birbirinzden eksik etmesin inşallah 

(22 puan) tarafından

4 aylık bir kızım var 

(1,598 puan) tarafından

Allah'ın izniyle iyi olacaksın canm kendini hep motive edecek şeyler yap izle. Keyfine bak moral çok önemli 

0 oy
(2,288 puan) tarafından

Rabbım şifa versin sana. Bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim. İnşallah yanlış görülmüştür 

(22 puan) tarafından

İki taneye gittim ayni şeyi dedi ameliyatı riskli dedi 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 590 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 215 göst.
+1 oy
5 cevap 148 göst.
+3 oy
10 cevap 255 göst.