Dualariniza talibim ne olur bayanlar bana dua edin Sabah bir post açmıştım nefesim kesiliyor diye hastaneye gittim beni Ankara sevk ettiler Bizim burada doktor kötü huylu tümör oluşmuş sizde dedi bu hastalıkta 2 yakınımı kaybettim ya ben gidersem evladima kim bakar benim bugün dünyam yıkıldı rabbim kimseye vermesin bu hastalığı inşallah
Allah'ım şifalar versin tez zamanda evladına bagislasin inşallah
Tamda ezan okunuyor Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin
Derdi veren Allah'ım dermanını da verir inşallah.
Acil şifalar diliyorum🙏
Rabbim sifa versin canim 😢
İnşallah Bi yanlışlık vardır inşallah dedikleri gibi olmaz da yanilirlar, çünkü bu bütün dediklerinizin bir gunde kesinlesmesi mumkun degil. Rabbım sizi evlatlarınıza bağışlasın korktuğunuza uğratmasin. Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin çok üzüldüm😔
Cnm Rabbım seni ailene bağışlasın kotu dusunme ınsallah Rabbım den umut kesilmez
Rabbim şifa versin şafi ismiyle moralini yüksek tut tabi mümkün değil biliyorum ama moral moral
Rabb'im kalıcı şifalar nasip eylesin evlatlarina bağışlasın inşallah
Ayyy önceki açtığın posta baktım da pek de anlam veremedim bir günde mi hatta 3 5 saat te mi koyuldu bu teşhis
Yok canım arada oluyorum eşim şehir dışındaydi hastaneye gidemiyordum yani demek istediğim erken fark etseydim belki öyle olmaya bilirdide
Rabbim korktugunuza ugratmasin evlatlariniza gencliginize bagislasin
Sadaka niyetlenin Allah in izniyle guzel sonuclar alirsnz sadaka kaza belayi defeder az da olsa niyetlenip tasaddukta bulunun
Rabbim sana izi kalmayacak şekilde şifa versin evlatlarına seni bağışlasın
Allah razı olsun
tez zamanda sifani bulursun inşallah benmde oyle arada oyle oluyordu gogus dr gittim rontgen tahlil yaptirdi biseyin yok dedi bi daha olursa kardiyolojiye gidersin dedi arada bi oluyo ama o geceki gb olmadi diye gitmedim sende nasl anladilar hangi bolume gittin kac yasindasin
Rabbim seni evlatlarına bağışlasın çok üzüldüm canm 🥺 kaç tane evladın var. Rabbim seni de evlatlarını da birbirinize bagislasin birbirinzden eksik etmesin inşallah
4 aylık bir kızım var
Allah'ın izniyle iyi olacaksın canm kendini hep motive edecek şeyler yap izle. Keyfine bak moral çok önemli
Rabbım şifa versin sana. Bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim. İnşallah yanlış görülmüştür
İki taneye gittim ayni şeyi dedi ameliyatı riskli dedi
1,471,388 soru
24,098,241 cevap
332,225 kullanıcı