+1 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (163 puan) tarafından

İç sıkıntısıyla bir uyandım.Suan elim ayağım titriyor hızlı nefes alıyorum nefesimi sakinleştirmeye çalışıyorum kaygı bozuklugum var  fatiha Felak nas ihlas okudum sizde benim için okur musunuz yer gök dua ile ne olur dua edin Rabbım Safi ismiyle şifa versin inşallah bütün kalbi daralanlara insirah ferahlığı versin yuce Rabbim

5 Cevaplar

+2 oy
(4,037 puan) tarafından

Allah şifa versin

(163 puan) tarafından

Amin cümlemizin insallah

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Okudum canım Allah ferahlığa kavuştursun inşallah ❤️ hemen kalk bir abdest al inşirah suresini oku birde sesli dinle, Ayetel Kürsi'yi 7 kez oku Birincisinde sağına 2.sinde soluna 3.sünde önüne 4.sünde arkana 5.sinde yukarı 6.da aşağı 7.sinide okuyup içine huu diye çekersen Allah'ın izniyle melekler senin etrafını çevreler hiç bir kaza bela musibet kötü rüya gelmez başına canım ❤️

(163 puan) tarafından

Allah razı olsun hemen yapıyorum çok sagolun 

❤️

+2 oy
(978 puan) tarafından

Bende aynıyım ya. Gün içerisinde mesela bir anda çok hızlı nefes alıp veriyorum çarpıntım oluyor. Gece yatınca daha çok çarpıntım olacak vs diye korkuyla yatamıyorum. Hep bir kaygı hali. Kötü düşünceler sizde de böyle mi? Yeni başladı bende 

(163 puan) tarafından

Üç yıl önce olmustum.ilac  hicbisey kullanmadım geçmişti sıkıntı stres yaptığımda oluyor.dua et bol bol bak üstte ne güzel demiş korkulacak bisey yok kalpte bir bölme varmış ismini tam hatirlayamasamda lumi nefs Rabbım orayı şeytana girmesine izin vermiş vesvese veriyor sende onu Kendi düşüncen zannediyorsun.oysa sadece vesvese öyle olduğunda nas Felak ihlas Ayetel kursi oku derin nefesler al salavat istigfar çek.tek çaresi Allah zikri ne kadar Allah dersen istemeden o seytani kalbindekarirsin geçmiş olsun bunlarda dün öğrendim 

(163 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bütün sıkıntıları çözecek dua öğreteyim sana Ömer demirbaş başlıklı  videoyu dinle geçecek sabret korkma daha kötüsünü yaşadım kaç kez acile gittim şimdi daha iyiyim dua ve telkin et kendine geçecek Allahin izniyle 

+2 oy
tarafından

Rabbım şifa versin canim gönlüne ferahlık versin inşallah 🤲

+1 oy
(1,102 puan) tarafından

Sabah ezanı okuyacak 18 dakka sonra. Namaz kılıp dua ederim size Rabbim gönlünüzü ferahlatsın inşAllah

(163 puan) tarafından

Allah razı olsun Rabbım kabul etsin  burada saat 5 45 te okunuyor saat üç elli 

(1,102 puan) tarafından

Burda 4.04'te okunuyor. Muş'tayım ben :) 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 258 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nuraydnn (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zenan. (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehragm (9 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 134 göst.

Kategoriler

1,472,784 soru

24,115,911 cevap

333,222 kullanıcı

...