+2 oy
673 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

Dualariniza talibim ne olur bayanlar bana dua edin Sabah bir post açmıştım nefesim kesiliyor diye hastaneye gittim beni Ankara sevk ettiler Bizim burada doktor kötü huylu tümör oluşmuş sizde dedi bu hastalıkta 2 yakınımı kaybettim ya ben gidersem evladima kim bakar benim bugün dünyam yıkıldı rabbim kimseye vermesin bu hastalığı inşallah 

34 Cevaplar

+2 oy
(15,110 puan) tarafından

Dr parça almadan mı bu kanaate vardı? Patoloji sonucu en erken 21günde geliyor. Bir de metastaz yaptığına kadar tek günde nasıl anladı hemen panik yapmayın bir tuhaf geldi bana durum. Yani tetkikleri hemen çıkmıyor bunların normalde. Çıkış noktası ne tüm organlara yayılmış ama asıl kitle nerde Allah şifa versin inşallah ama dediğim gibi bence derin muayene tekrar olun

(7,833 puan) tarafından
+1

Yorum yaptıktan sonra önceki postuna baktım sevk üzerine hemen Ankara ya gidip aynı gün içerisinde teşhis ve tüm vücuda yayılmış diyor. Bu post tamamen ilgi çekmek için açılmış. 

Ne diyeyim inşallah bir gün gerçekten bu duruma düşmez. 

(424 puan) tarafından

Amin amin inşallah, hocam sizede Allah şifalar versin korkuttuğunuza uğratmasın inşallah 

(15,110 puan) tarafından

Amin inşallah canım benim. Beklemek bile ölümden beter bu tarz şeylerde arkadaş da bunu yaşamasın dilerim 

(424 puan) tarafından

Umarım hocam  , zor bir durum , eniştem için bile çok endişe etmemize rağmen seni düşünemiyorum 

(15,110 puan) tarafından

Bak 4 saat önce yorumlara cevap vermiş ben de cevap bekliyorum hanımdan. Cidden dr adı versin ameliyat riskine kadar karar verilmiş benim de işim hızlansın

-Reklam-
+1 oy
(8,209 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah 

(22 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 

+1 oy
(7,833 puan) tarafından

Allah şifa versin canım. Nerende var. Bizde yaşadık maalesef 😔

(22 puan) tarafından

Organlarına yayılmış dedi okadar kötü oldum evet canı verende Allah alan da Allah ama ben çocuğuma çok üzülüyorum ağlamaktan helak oldum

+1 oy
(884 puan) tarafından

Allah acil şifalar versin inşallah. Rabbim seni çocuklarına, ailene bağışlasın inşallah. ❤️

(22 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun inşallah 

+1 oy
(1,943 puan) tarafından

Rabbim şifa versin korktuğun olmasın inşallah 

Önce senden parça alıp patalojiye göndermesi gerekir dk hemen kötü huylu olduğunu bilemez biz çok yaşadık zor evet ama umutsuz olma sakın 

+1 oy
(3,879 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin inşallah gülüm rabb'im seni evladına bağışlasın 

+1 oy
(2,152 puan) tarafından

Allah'ım şifa versin korktuguna uğratmasin çocuğuna bağışlasın mevlam seni 

+1 oy
(4,282 puan) tarafından

Korktuğun başına gelmesin 😔 Rabbim korusun

+1 oy
tarafından

Canım ilk önce moral motivasyon güzel tutucan 

Dengeli beslen 

Dengeli uykunu al 

Kafanı takmayacaksın 

Tıp ilerde 

Teknoloji ilerde 

Hayatı seveceksin 

Çocukların icin savasacaksın ve 

Galip gelip atlatıcaksın 

Buna mecbursun 

Bol bol dinlen 

Gez toz içinde ne varsa yap 

Sonra deyip erteleme 

Meyve tüket 

Sebze ağırlık ver

Bakliyat tüket 

Bol yürü ve su iç.

Kendini dinle 

Vucudunu dinle 

Sesli düşün Sesli konus ve icine atma 

Hayat güzel yasamaya değer 

Bunu biliceksin.

Bak göreceksin hic bisey kalmayacak.

Baska doktora git bebeğim 

Belki bu doktor yanlış gördü olamazmı yani?

Devlet özel farketmez.

(22 puan) tarafından

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim iki doktora gittim ikiside var dedi ne yazık ki birinciside bilmiyordum bana demediler ikincisinde anladım kötü bir şey olduğunu o şekil söylediler ne yazık ki 

tarafından

İyi de canım doktor senden tahlil patoloji almadan kesin bisey diyemez ki ya.

Tahlil yaptımı 

Patoloji sonucu geldimi 

(22 puan) tarafından

Evet yaptı maalesef şimdiye kadar neredeydin dedi eşim şehir dışında bende pek ağrılarımi umursamıyordum benim çok hatam var başta müdahale etseydim belki böyle olmazdı 

tarafından

Canım hersey allahtan gelsin 

Yeter ki kullardan gelmesin 

Hersey başım gözüm üstüne 

Dualarım da yer var 

Allahtan umut kesilmez kesme 

(15,110 puan) tarafından

Hatice canım patoloji sonucunu aynı günde veren hastane hangisi Ankara'da? Bizim de şüphelerimiz var Allah kimseyi uğratmasın korktuğuna Ankara bize yakın o dr a ulaşmaya çalışalım sürecimiz kısalsın erken müdahale mühim malum 

+1 oy
(1,019 puan) tarafından

Kötü huylu olup olmadığı ameliyat olmadan pataloji sonucu almadan nasıl karar vermişler ki. 

Benim babamda beyninde tümörden ameliyat oldu 8 saat Ameliyattta kaldı iyi yada kötü huylu olup olmadığı söylenmedi. Ameliyattan sonra patalojiye göndereceğiz dediler ona göre kötü huylu mu iyi huylu mu diye bakacağız denmişti. 

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda şifa bulursunuz 

+1 oy
(163 puan) tarafından

Öncelikle sakin ol şuan morale çok ihtiyacın var en çok morale ihtiyacın var kardeşim ılık kanseriydi çok şükür tedavilerde atlattı.sende moralini yüksek tut psikoloji değiştirme olabilir herkesin başına gelebilir.izzet gullu  zorlu süreçte yapılması gerekenleri izle önce sakin ol ve psikolojini değiştir şuan bu durumda ne yapılabilir nasıl tedavi uygulanması gerek iyi bir doktor araştırması yap Ankara hacettepe üniversitesinde tedavi oldu kardeşiml.sende sabret şükret dua et.Rbbim iki cihandada afiyet saglik huzur versin.Cok geçmiş olsun  evladına eşinle ve sevdiklerinle  hayırlı huzurlu bir ömrün olsun inşallah dua edeceğim bende 

0 oy
(1,334 puan) tarafından

Dilerim korktuğuna uğramasin canım çok çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin inşallah 🤲

(22 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim inşallah düzelir evladım daha çok küçük kim bakar ona

0 oy
(1,840 puan) tarafından

Nerenz ağrıyordu. Yani direk neden kötü dedi. Mr biyopsi pet bunlar yapıldı mı

(22 puan) tarafından

Çok şey yaptılar Sabah gittim yeni eve geldim

(1,840 puan) tarafından

Ne yapıldı. Sonuçlar çıktı mı ne yazıyor atabilir misinz. Bende  bir senedr meme kanseri tedavisi görüyorm. 

0 oy
(9,936 puan) tarafından

Başka bı doktora git ve dik dur Allahın izniyle işallah atlatırsın 

0 oy
(17,486 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah kimseyi korktuguna ugratmasin 🤲🏻 

0 oy
(1,974 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin, seni evladına bağışlasın inşallah 🤲🏻 

0 oy
(490 puan) tarafından

Rabbim şifa versin evlatlarına bağışlasın seni dualarım seninle kötü dusunme

0 oy
(1,629 puan) tarafından

Patoloji de incelendi mi nasil direkt kotu huylu dedi cok gecmis olsun

0 oy
(1,129 puan) tarafından

Allahım kimseyi darda bırakmasın seni evladına bağışlasın tez zamanda şifa versin

0 oy
(694 puan) tarafından

Sabah ki postunuzu görmedim ne belirtiler vardi ve nasıl ağrılarınz vardı direk nasıl tespit yaptı cnn

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 594 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 215 göst.
+1 oy
5 cevap 148 göst.
+3 oy
10 cevap 256 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nuraydnn (243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler