Hanimlar hayirli sabahlar herkese oglum eylülde 3.5 yasinda olucak normalde ben bu yasta krese vermem diyordum halada kararsizim gerci dil terapistimiz ve psikiyatrimiz bize kres onerdi evde çok sıkılıyor kimsemiz yok hafta bi oyun grubu bide dil terapisi aliyo evde nekadar dikkat etmeye calissamda tv telefon aliyo suandada hamileyim Allah nasip ederse sene basinda olucak dogumum kafam o kadar karisikki krese verip vermeme konusunda 1 hafta olmadi bezden cikarali esim bi yer buldu buraya yeni acilmis ilk ogremcilerini alicaklar eylulde basliyo diger subesinin videolarina baktim cok guzel bayıldık esimle burasi oyle olurmu bilmiyorum tam gumde yarim gunde ayni fiyat dediler bize gonderirsem tam gun gondercem oraya daha baska kreslere bakmadik tam arastirmadik tuvaleti sıkıntı yapmadiklarini soylediler cok guzel bilgilendirdiler bu cumarteside gorusmemiz var onlarla kafam okadar karisikki bi yandan iyi olucak dil gelisimine katkısı olabilir diye tvde telefondan biraz uzak kalicak diye bi yandan ufak akran zorbaligina ugrarmi kelimeleri artti evet 2li cumlelerine yeni gecti ama tam yasitlari gibi degil geride simdi baslasa hastaliklarda basliycak biliyorum banada illaki bulasacak hamileligim hastalikla gecsin istemiyorumda bi arkasasimda vericeksen dogumdan once ver sonra verirsen bu sefer eve yeni biri geldi ben evden gidiyorum psikolojisi kotu etkilenir diye offf kafam okadar karisikki ne yapicam bilmiyorum bana tecrubelerinizden bahsedermisiniz ne yapiyim ne yapmiyim hanimlar diyin hele:D