0 oy
150 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (168 puan) tarafından

Kizlar 3. Gebeliğim kızım olacak Allah'ın izniyle set halinde bebek arabası felan buldum internet te sizce bundan almak mantıklı mı sizden ricam yardımcı olur musunuz fotoğraf atıyorum 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(5,650 puan) tarafından
Yorumlarina bakabilirsin kuzu kullananlar ne diyor bakalim
(168 puan) tarafından
2. Fotoğraf takini alan olmuş iyi yazılmış ama o kadar detay verilmemiş bilemedim
(5,650 puan) tarafından
Set olanlara da pek güven olmuyor gerçi sıkıntılı da çıkabiliyor ayrı almak daha mantıklı aslinda
(168 puan) tarafından
Oda aklıma takılıyor işte kötü de olsun istemiyorum aslında ama kararsız kaldım bu şekilde mantıklı gibi geliyor ama kötü cikarsa çok üzülürum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende kzıımda set aldım kızım 3 yasındaylen eltım oğluyla beraber bındırdı  kırdı arabayı oğlu kılolu ıdı canı sağolsun ama öyle olmasaydı daha dayanırdı. Kötü bıle olsa kullanıma göre 2 sene dayanır mılyar mılyar dökmeye gerek yok bence çok güzel olur 
(168 puan) tarafından
Saqol canım ya oğlumun beşiği var ama oda ahşap tan ağır odasını da bozmak istemiyorum hemde çok yer kaplıyor bende böyle hepsi bı arada olsun zaten alacam die dusundum iyi çıkar mı die aklimda deli sorular
0 oy
(1,194 puan) tarafından
Bu ikisinden birini alacak isen 2.ci al bence çünkü ben katlanır banyo seti aldım odaya felan getiriyorum yıkamak için bebeği bazen kendi kendine in değince katlanacak evi su basacak gibi :))
(168 puan) tarafından
Aynen öyle benimde aklım karışiyor işte kötü çıkarsa die aman hiç bilmiyorum ne yapacağımı
(1,194 puan) tarafından
Ksks benim  gibi kararsizsiniz sizde :))
(168 puan) tarafından
Aynen aslında hep en iyisi olsun istiyorum ama doğum Haziran a denk geliyor kurban bayramı var doğum ücreti var buzdolabı degistircem varda var yani o yüzden fazla da iyisine gitmesem mi diyorum sonra da kötü olursa çok uzulecegimi de biliyorum bilemedim
(1,194 puan) tarafından
Bence en dikkat etmen gereken şey şuan bebek arabası benim yengem kaç yıldır o tarz arabayi kullanıyor memnun bende bundan önceki çocuğumda bu tarz kullandım memnundum onun dışında resimdeki Hepsi gayet güzel ve kullanışlı Allah'ın izniyle
(168 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim daha çok fikir değiştiririm ben daha ama saqol

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,066 göst.
14 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Hatice111 (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
3 cevap 278 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy