0 oy
86 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (31 puan) tarafından

Hanimlar hayirli sabahlar herkese oglum eylülde 3.5 yasinda olucak normalde ben bu yasta krese vermem diyordum halada kararsizim gerci dil terapistimiz ve psikiyatrimiz bize kres onerdi evde çok sıkılıyor kimsemiz yok hafta bi oyun grubu bide dil terapisi aliyo evde nekadar dikkat etmeye calissamda tv telefon aliyo suandada hamileyim Allah nasip ederse sene basinda olucak dogumum kafam o kadar karisikki krese verip vermeme konusunda 1 hafta olmadi bezden cikarali  esim bi yer buldu buraya yeni acilmis ilk ogremcilerini alicaklar eylulde basliyo diger subesinin videolarina baktim cok guzel bayıldık esimle burasi oyle olurmu bilmiyorum tam gumde yarim gunde ayni fiyat dediler bize  gonderirsem tam gun gondercem oraya daha baska kreslere bakmadik tam arastirmadik tuvaleti sıkıntı yapmadiklarini soylediler cok guzel bilgilendirdiler bu cumarteside gorusmemiz var onlarla kafam okadar karisikki bi yandan iyi olucak dil gelisimine katkısı olabilir diye  tvde telefondan biraz uzak kalicak diye bi yandan ufak akran zorbaligina ugrarmi kelimeleri artti evet 2li cumlelerine yeni gecti ama tam yasitlari gibi degil geride simdi baslasa hastaliklarda basliycak biliyorum banada illaki bulasacak hamileligim hastalikla gecsin istemiyorumda bi arkasasimda vericeksen dogumdan once ver sonra verirsen bu sefer eve yeni biri geldi ben evden gidiyorum psikolojisi kotu etkilenir diye offf kafam okadar karisikki ne yapicam bilmiyorum bana tecrubelerinizden bahsedermisiniz ne yapiyim ne yapmiyim hanimlar diyin hele:D

2 Cevaplar

0 oy
(787 puan) tarafından

Çocuklarım biri 2 yaşından beri .digeri 1 yaşından kreşe gidiyor 2.cocugunda olunca yine onunla ilgileneceksin .büyük çocuk küçük çocuğunda rahatsız edecek gönder kreşe hem konuşması hem sosyallessin.evde sizle uğraşacağına kreşte mutlu olsun

(31 puan) tarafından

Evet oyuzdende vermeyi düşünüyorum hem konusmasi hem sosyallesmesi acidan iyi olucak bakalim bu hafta gorusmemiz var nasil gecicek

(2,781 puan) tarafından

Merhaba post sahibi değilim yorumunuzu gördüm sormak istedim. 1 ve 2 yaşta kreşe verdim demişsiniz. 1 yaşta kreşe alıyorlar mı ? Ben de 23 aylıkken vereceğim sanırım ücretsiz izindeyim çok zor duruma girdik. Maaşın yarisini eşim kiraya veriyor zor geciniyoruz da merak ettim. Süreciniz nasıl geçti.

(787 puan) tarafından

Evet özel kreşler alıyor arastırın

(787 puan) tarafından

Muallim yarı zamanlı çalışma geldi. 3-4 saatliğine birine baktırıp yarı zamanlıda çalışabilirsin bi müddet 

-Reklam-
0 oy
(8,840 puan) tarafından

Zamanı gelmiş ama yarım gün vermeni öneririm tam gün çok fazla bu yaş için ve fiyat bilgisi alabildin mi 

(31 puan) tarafından

Aldim fiyat canim yarim Gunde tam gunde ayni fiyat dediler 20binden 18bine dustuler bilsem yakinlarimda yarim gun yorumlari cok olan  ilk tercihim yarim gun olmasi tabi bu anaokulunun diger subesi bizi cezbeddi gerek yorumlar fotograflar felan cok guzel yoksa benim evimin karsisindada anaokulu var iyi degil diyenler oldu vazgectim oradan bu gorusecegimiz yer  yeni acilacak buraya bir diger subeside pendikde  yeni acilan biyere vermek mantiklimi degilmi bilemedim ilk ogrencileri alicaklar bu eylülde aciliyo

(8,840 puan) tarafından

Şube olduğu için bilindik bir anaokuludur sorun olacağını sanmıyorum canım 

(31 puan) tarafından

İnsaAllah canim ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
11 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kehriban (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
10 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,207 göst.
+4 oy
2 cevap 168 göst.

Kategoriler

1,476,324 soru

24,167,591 cevap

335,692 kullanıcı

...