0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (610 puan) tarafından

Evde spor yapıyorum duvar pilatesi de denedim sonuç alan var mı nasıl bir yol izlemem lazım 

1 cevap

0 oy
(163 puan) tarafından

Bende onu o kadar merak ediyorum ki ama uygulama ücretli yaani bide e postaya geliyor falan hiç anlamadım yapamadım 

(610 puan) tarafından

YouTube den açıp yap canım ben ordan açıyorum 

(163 puan) tarafından

Bulamamıştım YouTube dan canım sana zahmet linkini atabilir misin 🙏

(1,373 puan) tarafından

Burdan yazayim ikinize de cvp olsun. Ben para ödedim satın aldım hiçbir işe yarayacak tarafı yok. Terletmiyor bile. Onun yerine 30 günde göbeği erit diye ücretsiz uygulama var. Ben onunla doğum göbeğimi de verdim baklavalarım bile çıkmıştı :) şimdi yine hamileyim tabi hicbirinden eser kalmadı :)

(163 puan) tarafından

Ahh teşekkür ederim canım inşallah bizde kolay ve güzel bir şekilde veririz kiloları 

(1,373 puan) tarafından

Rica ederim. Ben de inşallah ikincinin göbeğini verebilirim ;)

(610 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım. Peki ne kadar sürede verdin

Yani 30 günde gidiyo mu gerçekten 

(610 puan) tarafından

Uygulamanın fotoğrafını atar mısın bir sürü şey çıktı 

(1,373 puan) tarafından

Evet birsuru çıkıyor ama hepsinde aşağı yukarı aynı egzersizler var. Çok zaman geçti şuan uygulama bende yüklü değil ama birara baktım benimkini bulmak için çoğunun hareketleri aynıydı. Benim çok göbeğim yoktu ama vücudum kapı gibiydi. Kıvrımları yok oldu duvar gibiydi kaba göbekli duruyordu. 30 gün yapabildim sadece sonra sınava çalışmaya başladım. Düzenli yaparsanız 30 günde farkediyor gerçekten. Ama çok ağrı oluyor. Örneğin çok hamlarsaniz dinlenme günlerini öne çekebilirsiniz, dinlenme gününde çalışabilirsiniz. Kolaydan başlayıp zora doğru gidersiniz. Düzenli yaparsanız gözle görülür fayda oluyor. Bende oldu en azından

(610 puan) tarafından

Anladımmm çok teşekkür ederim 

(161 puan) tarafından

ben iki ay better me ye uye oldum. her gunun antremanlari ayri . bi gunu tamamlamada. obur gun acilmio. sevmistim ben. duvar platesini

(1,373 puan) tarafından

Ama hareketler hiç ise yaramıyor ki beni terletmedi bile

(161 puan) tarafından

zaten terletmioki terleten spor degilki terletenler nabzi yukseltenler. kosmali ziplamali atlamali hareketler yok. buyuk kas gruplarini calistiran derinlerdeki kaslari calistiran yavas hareketler var.hitt cardio gibi nefes nefese kalio kan ter icinde olunmui

(1,373 puan) tarafından

Valla bilmiyorum ben fark da göremedim memnun da kalmadım canım 

-Reklam-

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 114 göst.
+1 oy
3 cevap 140 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde hdyemeryem (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 325 göst.
27 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Forbidden_ (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 604 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,834 soru

24,064,789 cevap

330,310 kullanıcı

...