Burdan video atiliyomu bugün çok azıcık bir şey kaldırdı yukarıya ama saniyelik böyle birkaç kere yaptı bunu ama tekrar düştü tabii kafa aşağıya yarın nöroloji doktoru inceleyecek yeşil alan açtırdım bugün gidip doğum ağırlığı çok yüksek sebebi bu olabilir mi diyorum yani kendimi böyle teselli ediyorum şu anda tabii ki şu anki kilosu da bayağı bir yüksek kendi aylarına göre haliyle kafada daha büyük olabilir
Bir de benim sezeryan dikişlerim sürekli Dikili patladığı için çocukla yeteri kadar ilgilenemedim
2 aylık süre zarfında maksimum 3 kez yüzüstü koymuşumdur çocuğu tabii ki bunu fark eder etmez harekete geçtim belki bana kızacaksınız hiç yatırmamışım diye fakat benim 4,5 yaşında bir oğlum proteze yeni başlayan 1 yaşında bir oğlum daha var ve dikişlerinin de bir kısmı şu an hala açık durumda her şeyle aynı anda ilgilenmekten bebişi yüzüstü yatırmaya fırsat kalmadı diyebilirim aslında
Tabii fark eder etmez iki gündür 5- 10 dakikalık sürelerle bebeği de çok fazla yormadan yatırıp uğraşıyorum kollarımda yüzüstü pozisyon verip başının boşta kalmasını sağlıyorum ki kaslarda bir zayıflık varsa belki biraz güçlenir diye İnşallah olumsuz bir şey yoktur tabii şu da var olumsuz bir şey varsa da kaderden kaçış yoktur ❤️