Icimi dokmek istiyrm kardesimi sevmiyorm linclemek isterseniz lincleyin ama duygularima.mani olamiyorm biyolojik olarak tek hayatta o var ana baba kaybrttm ama o kadar sogudum ki gorusmek dahi istemiyorm
Bileziklerim vardi calinir korkusyla ev alayim dedim memlekette alamiyodm onun yasadigi sehirde evler uggundu daha guzel yerde ev alinabilecekken kendisi bildigi halde oranin en belali semtiymis ugrasmamak icin oranin semti kotu demedi 11 yildir orada ve Allah tarafindan icime sinmemisti son anda vazgececek oldm o kadar elin bilmemnesiyle muhattap oldim mazot harcadm nasil vazgecersn dedi
Ben atanamadim calismadigim icin ezik gucsuz bulup hep asagiladi
En son gorusmek istemiyorum dedigimde bugunler iyi gunlerin seni gorurum düstugunde bana mujtac kalacan bide atar yapiyosn dedi
Cebremdekiler kardesin iyi gdcin ana baban yok arkanda olsn diyolar ama istemiyorm Allah a siginmak istiyorm daha icimden cikmaid yaptigi terbiyesizlikler onun icinde post acmistim
Nasil bi kardesssn kotu olammi bekliyosn o kadar kirdin doktun bana mubtac ol demedim dedim olma basima bela oln niye istiyim diyo
Ben inanin gorusmek istemiyorm akrabam tutkun degil tek kardesim boyle bazen diyorm bende mi sorun var hepsi.mi skntili bende var sanirim diyorm bu nasil imtihqndi bilmiyorm