0 oy
112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,570 puan) tarafından

Icimi dokmek istiyrm kardesimi sevmiyorm linclemek isterseniz lincleyin ama duygularima.mani olamiyorm biyolojik olarak tek hayatta o var ana baba kaybrttm ama o kadar sogudum ki gorusmek dahi istemiyorm 

Bileziklerim vardi calinir korkusyla ev alayim dedim memlekette alamiyodm onun yasadigi sehirde evler uggundu daha guzel yerde ev alinabilecekken kendisi bildigi halde oranin en belali semtiymis ugrasmamak icin oranin semti kotu demedi 11 yildir orada ve Allah tarafindan icime sinmemisti son anda vazgececek oldm o kadar elin bilmemnesiyle muhattap oldim mazot harcadm nasil vazgecersn dedi

Ben atanamadim calismadigim icin ezik gucsuz bulup hep asagiladi 

En son gorusmek istemiyorum dedigimde bugunler iyi gunlerin seni gorurum düstugunde bana mujtac kalacan bide atar yapiyosn dedi

Cebremdekiler kardesin iyi gdcin ana baban yok arkanda olsn diyolar ama istemiyorm Allah a siginmak istiyorm daha icimden cikmaid yaptigi terbiyesizlikler onun icinde post acmistim

Nasil bi kardesssn kotu olammi bekliyosn o kadar kirdin doktun bana mubtac ol demedim dedim olma basima bela oln niye istiyim diyo

Ben inanin gorusmek istemiyorm akrabam tutkun degil tek kardesim boyle bazen diyorm bende mi sorun var hepsi.mi skntili bende var sanirim diyorm bu nasil imtihqndi bilmiyorm

1 cevap

0 oy
(9,080 puan) tarafından

iyide kardesin zaten sana bunlari derse zaten sevemessinki normla. demekkino da senle gorusmek istemio. herkes kendi yerinde yurdunda kutlu olsun dalasmaya gerek yok.

(3,570 puan) tarafından

Keske gorusmek istemese kendjsj memlekete gelmek istiyo annemin evinde kaliyorm istmeejdgim halde geliyo 

Gorusmek istemedifgm halde zorla evine xagirdi bilet aldi gozumun yasini dizime indirerek evime yolladi ama cok canimi yakti Allah im ona muhtac etmesin diyorm

(9,080 puan) tarafından

valla gitme  bilet alsada gelince tartisiyoruz canimis sikiosun herkes yerinde huzurlu olsun bisver sagsin salimsin yeter bana de. valla derdim sahsen ben. senin evine geliosa gelme diyemessin misafir ama geldiginde huzursuzluk cikariosa biyle yapacaksan mumkunse gelme yada otelde falan kal ne istiosan yap benle misafir gibi bi kafede gorusursen gorus sonra herkes yoluna baksin derdim

(3,570 puan) tarafından

Oo oyle desem ne hakaretler istirim ne asagilamalar duyarim senle bi sure gorusmek istemitorm dedim eb son onun yanina gittigimdeki olayda 

Bana isin yok gucun yok oyle gorusmeyi kesecdksen tum maddi baglari da koparacaksn dio ve ustelik anamin evinde kaliyorm diye minnet ettiriyo 

Allah im uzak eylesin inanin cok sogudum

(9,080 puan) tarafından

e kopar . gecimini kardesin mi saglio. niye ezdiryosunki kendini . gerkes herkesle anlasmak zorunda degil. annenin eviyse. mirassa ozaman ya evi satip ikiye bolup hakkini veiririm yada ayiyorum 10 bine kiraya veriliyorsa eger her ay ona kiraciymisim gibi yarim kira oderim cenesini kapasin diye . sen kimsinki beni asagiliosun derim. maddi olarak sana yardimmi edioki. 

(3,570 puan) tarafından

Etmiyo Allah nasip etmesin sadece anamjn evinde kaliyorm  

3 kez evine goturdu kendi cagirdi birinde hic gonlum yoktu bir kes artvin e bi kez de van a goturdu (van da da arabadan asagi kendimi atma istegi uyanduracak kadar hakaret etti parasini kocam gonderdi bununla ilgili postum var ) hepsi bu 

Her gun dua ediyorum Rabbim buna muhtac etmesin diye 

(9,080 puan) tarafından

bence sen cok ezdirmissin kendi i yani annein evinde kaliosan sanada miras onada miras . sahsen yerinde olsam derdim farzetki yabanciya kiraya verdik .ayda on bin kira alip yari yariya oaylasacaktik al bu 5 bin paran kadar konus diye ezdirymezdim kendimi. sahsen yerinde olsam evde kaliosun falan diye laf carpdimi sanada banada miras o ev istisan her ay yarinkira yollarim sana derdim

(3,570 puan) tarafından

Iste bana kotu yrrden ev aldirdi satilmiyo ki parasini vereym kredi cwkelim  

Esimle sorunlarim esim biraz sorumsuz insan bana ordan vuruto saglam kocan bile yok isin yok gucun yok kocan sorusmz agzina sicsam da alttan alacakmisim yarin bir gun muhtac kalirsam diye dusunup oyle dusunceli kardesim var 

Kpss hazirlaniyorm atanirim da ins biter ezmesi

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 716 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,772 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 247 göst.
+3 oy
17 cevap 591 göst.

Kategoriler

1,474,861 soru