11 aylık bebeğim var pamuk hariç ıslak mendilde kullaniyorum baby turco doğadan ama kokusu artık hoş gelmiyor çocuğun elini ağzını silince bile tuhaf koku bırakıyor cok ince olmayan ıslak mendil önerileriniz var mı?
En güzeli uni baby yeni doğan hem kalın hem temiz içerikli ben uzun süre onu kullandım biraz pahalı ama güzel
Elimizden ancak boykot etmek ve dua etmek geliyor :/
Olsun canım karınca misali olsun yeterki olsun :/ marketteki kıza sordum kola hâlâ daha satılıyor mu diye, yazdan dolayı sürekli sipariş ediyoruz kalmıyor hiç dedi :/
evet ya işte sadece elimizden boykot geliyor elhamdülillah dikkat edenleri görünce çok seviniyorum siz hep var olun Allah evlatlarınıza bağışlasın 😍
bu arada dün markete gittim sadece boykot olan var başka satmıyolarmış ne acı...
birde algida algı bozmak için almido diye maraş dondurması çıkarmış üzerinde algidayla alakalı birşey yok arkadada nohut kadar küçük şekilde kalp var resmen oynuyorlar
Yaa, hiç denk gelmedim demekki boykot işe yarıyor ki böyle bir seçeneğe başvuru yapmışlar , reklam onlar için çok önemliyken şimdi küçücük amblem yapılması sevindirdi 😁
Sümeyye bende baktımda göremedim gülüm ya olabilir dediğin gibi, bende öncelik olarak almıyorum boykot ürünleri tabi ki, genelde üni baby bu şokta kasa arkası indirimli oluyor hep ondan alırım yumuşak diye, bende merak edip baktım hicbirsey bulamadım birtek boykot dedektifinde diyo. Yine de dikkat ediyor olmak bile birşey kızlar, yerli sermaye kazansın
Molfix izotonik sulu.
Sleepy extra kullandim ben sonra baby turco uni baby ama geneli sleepy di
Ben hep BİM'in kullandım ama ağzını silmek için hiç kullanmadım ıslak mendil
Bende bimden alıyordum gayet güzeldi
Ama çocuğun ağzını silmedim Bende
Dışarıda bi şeyler atistirinca mecbur siliyorum canım evde değilde
O kadar olur canım normaldir
Ben pamukla siliyordum
Sleepy kullandim hep memnunum canim
Sleepy gerçekten güzel
Ben en çok mop için kullanıyorum onu
Normal vileda kullanamıyorum
Mandalı mop var daha temiz oluyor yerler.
Sleepy temizlik bezleri de var onlarlada toz kir wc banyo aygaz masa sandelye dolap siliyorum cekmece vs vs.
Evet canim kirazli olani daha cok begeniyorum
Bebek icinde sleepy ayni sekilde 🌸
Bende Allah nasip ederse yakimda bebeğim doğacak bunda evdeyken altını kirletince yıkamayı düşünüyorum diğer iki çocuğumda da ıslak mendilleri yıkayıp öyle kullanırdım ama yine içim rahat değil. Hepsi kimyasal sonuçta. Ben geçen bir videoya denk geldim hormon bozan seylerin başında ıslak mendil de vardi malesef. Biraz annelerimzi düşünüyorum nasıl yapmışlar acaba diye 😂😂😂
Pambıkla herhalde
El bezi gibi seyler kullanırdık dediler etrafı çevrili
Evet canim. Klorla beyazlatiliyormuş. Bu nedenle bagirsak florasini bozuyormuş. Ama bekletmeden yikiyormuşsun sen.
Sleepy çok iyi ben seviyorum internetten toplu alıyorum çok uyguna geliyor
Ben sleppy kullanıyorum bende internetten toplu alıyorum uyguna da geliyor memnunum da. Ay konudan alakasız biraz duygulandım. 2,5 senedir evliyim.c2 aylık bi bebeğim var. Çok rahatlığa alışmıştık eşimle ikimizdik sadece. Kendi kararımızla çocuk istemiyorduk. Kendimizi buna hazır hissedince çocuk istedik Rabbim de nasip etti çok şükür. Bı an düşündüm de 2,5 senedir evliyim çocuk yoktu bezmiş ıslak mendilmiş mamaymış bunları internetten toplu uyguna falan alıyorum bebeğim için. Gerçek bı anne olmuşum gibi hissettim. Belki anlatamadım ama duygulandım ya :) daha dün çocuktuk şimdi anne oldum
Annelik öyle bir şey işte. Bı anda büyüyosun sanki annelerimiz de öyleydi hesaplı işler yapa yapa büyüdük o zamanlar yokmustu veya az varmıştı idareliydi hazır bez bile kullanmak luksmustu annem bı paket alırdım misafirliğe gittiğimizde kullanırdım sadece diyor öbür türlü beyaz patiska muşamba bezler elde yıkan Allah yıka
Çok zorluk çekmiş annelerimiz eskiden. Ne yapsakta haklarını ödeyemeyiz. Annelik ne kadar kutsal birşey
Kesinlikle öyle erkekler çalışıyoruma sığınıp yapamam edemem vs. Bir sürü sebep sayarlar ANNELER KADAR KİMSE ÇALIŞAMAZ. hem bedenen hem kafa olarak
Haklısınız Allah annelerimize uzun hayırlı ömür versin
Baby dream. Bilmiyorum Ttürkiyede varmı. Rossman'dan alıyordum. Mükemmel ötesi.
Mustelanin mendili kremi şampuanı herşeyi çok güzel ben mustela kullandım halende kullanıyorum
Sleepy zeytinyağlısı
1 yaşına kadar prima sensitive kullandım sonra prima harmonie kullandım şimdi sleepy sensitive kullanıyorum.
Uni baby en guzeli
Sleepy ekstra ıslak mendil ve bezini kullanıyorum memnunum unibaby de aldım stokta var ama sleepy daha iyi sanki ıslaklık olarak
Ben bı çok marka denedim ama hepsini yikiyarak kullandım
baby turco aloe vera kullanıyorum kokusu hoş ama yine de yıkayıp kullanıyorum
Sleepy sensitive kullanıyorum. Aşırı memnunum ama öyle ağzını elini silmiyorum. Hangi marka olursa olsun silmem, yıkarım direk
Baby turco son iki aydir kokusu bozuldu canım bende onu kullanıyordum şuan molfix izotonik sulu var bej rengi paket onu alıyorum en kokusuz o . diğerleri hep kokulu
Sadece un8 bayb kullaniyorum
Alt için pamuk kullanıyorum ama vücudunu silmek için Dalin kullanıyorum hem kalın hemde sulu
Kullanmadım. Her alt değiştirmede bel altı yikıyorum , küçüğüm 19 aylik daha bi kere pişik vs olmadı
1,469,442 soru
24,072,418 cevap
330,750 kullanıcı