+1 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar benim yüzüm yağlı ve sivilceli ,hep sivilce çıkıyor sonra izleri kalıyor bı süredir ıslak mendil ile temizliyorum baya iyi geldi sivilceler kuruyor izleri temizleniyor , sizce ıslak mendil kullanabilir mi yüze bı sakincasi varmı 

Yada ne önerirsiniz çok araştırdım asit isimli bı çok ürün var ismi yanlışta söylemiş olabilirim yüze sürülüyor 

5 Cevaplar

0 oy
(16,792 puan) tarafından

Akne ve sivilce için doktor tavsiyesi ürünler kullanmanızı öneririm 

-Reklam-
0 oy
(31,039 puan) tarafından

Benim yüzümde çok fazla yağlanır ama ıslak mendil bence yüze çok sürülmesi iyi değil ben yüz temizleme köpüğü falan kullanıyorum genelde 

0 oy
(6,049 puan) tarafından

canım ıslak mendil daha beter yapar. yüzü temizlemenin yolu cilde uygun sabunla yıkayıp tonik krem jel gibi şeyler uygulamak. eğer ciddi bir sivilce problemin varsa cilt doktoruna görün. ıslak mendil daha da çok artırır 

0 oy
(7,515 puan) tarafından

Benim yüzümde aktif sivilce yok sadece adet dönemi bikaç tane çıkar ama hemen izi kalır. O yüzden salisilik asit içeren yıkama jeli kullanıyorum sonrada c vitamini sürüyorum iyi geldi yüzüme daha temiz duruyor. Aktif sivilce varsa glikolik asit iyi geliyor sanırım. 

0 oy
(3,566 puan) tarafından

2 kaşık yoğurt 

4-5 damla limon suyu 

Karıştır sür 15-20 dk beklet

tarafından

Bu karışım ne işe yarar

(3,566 puan) tarafından

Yüzdeki yağlı cildi arındırır sivilceleri kurutur

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.
+1 oy
24 cevap 555 göst.
21 Temmuz 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem_A (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,790 cevap

336,411 kullanıcı

...