+1 oy
507 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (134 puan) tarafından

11 aylık bebeğim var pamuk hariç ıslak mendilde kullaniyorum baby turco doğadan ama kokusu artık hoş gelmiyor çocuğun elini ağzını silince bile tuhaf koku bırakıyor cok ince olmayan ıslak mendil önerileriniz var mı?

24 Cevaplar

+3 oy
(931 puan) tarafından

En güzeli uni baby yeni doğan hem kalın hem temiz içerikli ben uzun süre onu kullandım biraz pahalı ama güzel 

(931 puan) tarafından

Elimizden ancak boykot etmek ve dua etmek geliyor :/

(352 puan) tarafından

Olsun canım karınca misali olsun yeterki olsun :/ marketteki kıza sordum kola hâlâ daha satılıyor mu diye, yazdan dolayı sürekli sipariş ediyoruz kalmıyor hiç dedi :/

(1,019 puan) tarafından
+1

evet ya işte sadece elimizden boykot geliyor elhamdülillah dikkat edenleri görünce çok seviniyorum siz hep var olun Allah evlatlarınıza bağışlasın 😍

bu arada dün markete gittim sadece boykot olan var başka satmıyolarmış ne acı... 

birde algida algı bozmak için almido diye maraş dondurması çıkarmış üzerinde algidayla alakalı birşey yok arkadada nohut kadar küçük şekilde kalp var resmen oynuyorlar

(352 puan) tarafından

Yaa, hiç denk gelmedim demekki boykot işe yarıyor ki böyle bir seçeneğe başvuru yapmışlar , reklam onlar için çok önemliyken şimdi küçücük amblem yapılması sevindirdi 😁

(2,831 puan) tarafından

Sümeyye bende baktımda göremedim gülüm ya olabilir dediğin gibi, bende öncelik olarak almıyorum boykot ürünleri tabi ki, genelde üni baby bu şokta kasa arkası indirimli oluyor hep ondan alırım yumuşak diye, bende merak edip baktım hicbirsey bulamadım birtek boykot dedektifinde diyo. Yine de dikkat ediyor olmak bile birşey kızlar, yerli sermaye kazansın 

-Reklam-
+3 oy
(4,235 puan) tarafından

Molfix izotonik sulu. 

+1 oy
(6,942 puan) tarafından

Sleepy extra kullandim ben sonra baby turco uni baby ama geneli sleepy di

0 oy
(940 puan) tarafından

Ben hep BİM'in kullandım ama ağzını silmek için hiç kullanmadım ıslak mendil 

tarafından

Bende bimden alıyordum gayet güzeldi 

Ama çocuğun ağzını silmedim Bende 

(134 puan) tarafından

Dışarıda bi şeyler atistirinca mecbur siliyorum canım evde değilde 

tarafından

O kadar olur canım normaldir 

Ben pamukla siliyordum 

0 oy
(1,482 puan) tarafından

Sleepy kullandim hep memnunum canim

tarafından

Sleepy gerçekten güzel 

Ben en çok mop için kullanıyorum onu 

Normal vileda kullanamıyorum 

Mandalı mop var daha temiz oluyor yerler.

Sleepy temizlik bezleri de var onlarlada toz kir wc banyo aygaz masa sandelye dolap siliyorum cekmece vs vs.

(1,482 puan) tarafından

Evet canim kirazli olani daha cok begeniyorum 

Bebek icinde sleepy ayni sekilde 🌸

0 oy
(68 puan) tarafından

Bende Allah nasip ederse yakimda bebeğim doğacak bunda evdeyken altını kirletince yıkamayı düşünüyorum diğer iki çocuğumda da ıslak mendilleri yıkayıp öyle kullanırdım ama yine içim rahat değil. Hepsi kimyasal sonuçta. Ben geçen bir videoya denk geldim hormon bozan seylerin başında ıslak mendil de vardi malesef. Biraz annelerimzi düşünüyorum nasıl yapmışlar acaba diye 😂😂😂

tarafından

Pambıkla herhalde 

El bezi gibi seyler kullanırdık dediler etrafı çevrili 

(3,702 puan) tarafından

Evet canim. Klorla beyazlatiliyormuş. Bu nedenle bagirsak florasini bozuyormuş. Ama bekletmeden yikiyormuşsun sen. 

0 oy
(1,855 puan) tarafından

Sleepy çok iyi ben seviyorum internetten toplu alıyorum çok uyguna geliyor 

(1,060 puan) tarafından

Ben sleppy kullanıyorum bende internetten toplu alıyorum uyguna da geliyor memnunum da. Ay konudan alakasız biraz duygulandım. 2,5 senedir evliyim.c2 aylık bi bebeğim var. Çok rahatlığa alışmıştık eşimle ikimizdik sadece. Kendi kararımızla çocuk istemiyorduk. Kendimizi buna hazır hissedince çocuk istedik Rabbim de nasip etti çok şükür. Bı an düşündüm de 2,5 senedir evliyim çocuk yoktu bezmiş ıslak mendilmiş mamaymış bunları internetten toplu uyguna falan alıyorum bebeğim için. Gerçek bı anne olmuşum gibi hissettim. Belki anlatamadım ama duygulandım ya :) daha dün çocuktuk şimdi anne oldum

(1,855 puan) tarafından

Annelik öyle bir şey işte. Bı anda büyüyosun sanki annelerimiz de öyleydi hesaplı işler yapa yapa büyüdük o zamanlar yokmustu veya az varmıştı idareliydi hazır bez bile kullanmak luksmustu annem bı paket alırdım misafirliğe gittiğimizde kullanırdım sadece diyor öbür türlü beyaz patiska muşamba bezler elde yıkan Allah yıka 

(1,060 puan) tarafından

Çok zorluk çekmiş annelerimiz eskiden. Ne yapsakta haklarını ödeyemeyiz. Annelik ne kadar kutsal birşey 

(1,855 puan) tarafından

Kesinlikle öyle erkekler çalışıyoruma sığınıp yapamam edemem vs. Bir sürü sebep sayarlar ANNELER KADAR KİMSE ÇALIŞAMAZ. hem bedenen hem kafa olarak 

(1,060 puan) tarafından

Haklısınız Allah annelerimize uzun hayırlı ömür versin 

0 oy
(3,702 puan) tarafından

Baby dream. Bilmiyorum Ttürkiyede varmı. Rossman'dan alıyordum. Mükemmel ötesi. 

0 oy
(163,356 puan) tarafından

Mustelanin mendili kremi şampuanı herşeyi çok güzel ben mustela kullandım halende kullanıyorum 

0 oy
(15,038 puan) tarafından

Sleepy zeytinyağlısı

0 oy
(6,306 puan) tarafından

1 yaşına kadar prima sensitive kullandım sonra prima harmonie kullandım şimdi sleepy sensitive kullanıyorum. 

0 oy
(1,275 puan) tarafından

Uni baby en guzeli

0 oy
(19,557 puan) tarafından

Sleepy ekstra ıslak mendil ve bezini kullanıyorum memnunum unibaby de aldım stokta var ama sleepy daha iyi sanki ıslaklık olarak 

0 oy
(24 puan) tarafından

Ben bı çok marka denedim ama hepsini yikiyarak kullandım 

0 oy
(1,019 puan) tarafından

baby turco aloe vera kullanıyorum kokusu hoş ama yine de yıkayıp kullanıyorum

0 oy
(2,360 puan) tarafından

Sleepy sensitive kullanıyorum. Aşırı memnunum ama öyle ağzını elini silmiyorum. Hangi marka olursa olsun silmem, yıkarım direk 

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Baby turco son iki aydir kokusu bozuldu canım bende onu kullanıyordum şuan molfix izotonik sulu var bej rengi paket onu alıyorum en kokusuz o . diğerleri hep kokulu

0 oy
(3,122 puan) tarafından

Sadece un8 bayb kullaniyorum

0 oy
(352 puan) tarafından

Alt için pamuk kullanıyorum ama vücudunu silmek için Dalin kullanıyorum hem kalın hemde sulu 

0 oy
(14,455 puan) tarafından

Kullanmadım. Her alt değiştirmede bel altı yikıyorum , küçüğüm 19 aylik daha bi kere pişik vs olmadı 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,609 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.

Kategoriler