0 oy
357 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (108 puan) tarafından

Oğlum 5.buck yasnda Şubat'ta 6 olcak birinci sınıfa çıkmış kararsızım  göndermek konusunda sizler   fikriniz nedir 

19 Cevaplar

+1 oy
önce (859 puan) tarafından

2019.dogumlular bile göndermiyor  dilekçeyle iptal ediyor bacım 2020 doğumlu çocuğu nasıl gönderecek sin Allah'tan kork çocukluğundan bir sene calacaksin bırak herşeyi zamanında yaşasın bı sene önce okula gidince madalya takılmıyor yazık günahtır 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,346 puan) tarafından

Sınıf öğretmeniyim aynı zamanda idarecilik yapıyorum şuan .2020 Şubat isteğe bağli 1.siniftir e  devlette gorunebilir ama aynı zamanda anasınıfı da çıkmıştır .

Her iki alandaki tecrübeme dayanarak ne bir şekilde göndermeyin diyorum .zaten zorunlu değil .imkanınız varsa anasınıfı hiç imkanınız yoksa evde otursun bir sene evde birşeyler yaparsınız.

Çocuklar erken okula başladığında yaşıtlarına göre küçük olur aradaki 7 8 ay çok şey farkeder .akran zorbaligina maruz kalabilir ,ayrica sayısal zeka geç gelisir okumayı öğrense bile . matematik te algılama gecikebilir ama bu fark 4 .sınıfa doğru ortaya çıkıyor o yüzden ne kadar geç o kadar iyi .arada bir kaç çocuk sorun yaşamaz ama oda şanslı olanlar .

0 oy
önce (18,406 puan) tarafından

Ben gönderecem 1. Sınıfa. Kızımın ana okulu öğretmeni de öyle önerdi. Zaten 1 hafta erken gidecekler tanışma haftası için. 1 2 hafta içinde kendini belli eder..olmazsa ana okuluna sonra gonderirsin dedi.

önce (108 puan) tarafından

Bende çok kararsızım 

önce (8,174 puan) tarafından

Yazık kiz gönderme 

0 oy
önce (11,373 puan) tarafından

Senin 2020 Şubat doğumlu sanırım.

Benim Ekim 2019 doğumlu dilekçe verdik gondermiycez diye

önce (108 puan) tarafından

Aynen 2020 Şubat 26 doğumlu özel degilse neden gönderiyorsunuz 

önce (11,373 puan) tarafından

Benim oğlum hazır değil çocuğun hazır olması lazım 2 sene dil terapistine gittik halada yaşıtları gibi akıcı konusmuyo. Birde o kdr küçük gönderme taraftarı değiliz zaten ömürleri okul yollarinda geçecek. Ayriyeten işinde çok iyi tecrübeli bir  öğretmenle görüştük göndermeyin dedi bu sene 

0 oy
önce (3,307 puan) tarafından

Cok kucuk degil mi ya 6 .5 yas

0 oy
önce (5,034 puan) tarafından

Benimki temmuz 2020 doğumlu. Şubat olsaydı yine anasınıfına gönderirdim.

0 oy
önce (1,956 puan) tarafından

Benim bebeğim olsaydı ben yollamazdim çok küçükler çok fazla ödev veriyorlar çocuklar kaldıramıyor zaten ,bir de o kadar küçük hiç çekilmez zaten hayat boyu okuyacak bari bebekliklerini yaşasınlar doyasıya 

0 oy
önce (3,423 puan) tarafından

Ben kızımı 5 buçuk yaşında verdim 1. Sınıfa sıkıntı da yaşamadım şimdi 2. Sınıfa geçti 

0 oy
önce (12,031 puan) tarafından

Birinci sınıf çıkması tuhaf geldi bu sene 2019 lular 1. Sınıfa başlıyor kasıma kadar kayıt olma şansı var ama seninki te şubatta bana erken geldi

0 oy
önce (12,954 puan) tarafından

Kizinda 2019 Aralık doğumlu ben vermicem küçük daha 

0 oy
önce (416 puan) tarafından

1. Sınıf için kesinlikle küçük. Eve en yakın anaokulu hangisi ise ona gönderin derim çünkü Şubat 2020 1.sinif için gerçekten küçük oluyor benim kızım Ocak 2021 ve seneye 1.sinif çıksa göndermem yine anaokuluna gönderirim 

0 oy
önce (259 puan) tarafından

Nasıl öğrendiniz okul çıktıgını

önce (12,031 puan) tarafından

E devletten sorguluyosum canım 

0 oy
önce (8,130 puan) tarafından

Ben 5.5 yaşında göndermedim şimdi 6.5 gondercem. 5.5 yaş bana cok erken geldi ama 1 senede cok değişti şimdi daha iyi kendini kolluyor 

0 oy
önce (12 puan) tarafından

Bence oyun oynayacak yaştalar bizim zamanımızda 7 yasında birinci sınıfa başlıyorduk o zmn daha iyi di. Ztn ilk senelee cok ödev veriliyor. Ben oglumu erken göndermeyi düşünmüyorm 

0 oy
önce (2,412 puan) tarafından

Bence gönderme bende geçen sene çıkmıştı ama göndermedim 5.5 yaşında okula mı gidilir. Birde sürekli gitmek zorunda 1.sinifa anaokulu gibi değil geri kalmaması gerekiyor okuma yazma öğreneceği için. Bu sene anaokuluna gönderin seneye 1.sınıfa gitsin. 

0 oy
önce (974 puan) tarafından

Kuzenim sınıf öğretmeni büyük oğlumun öğretmeni de kesinlikle erken göndermeye karşı çünkü akademik olarak başarılı oluyorlar ama akranları ile sorunlarda başa cikamiyorlar dedi benm kızım da 10 Ocak 2021 doğumlu seneye de ana okuluna verip 6 yaş 9 aylıkken 1.sinifa göndereceğim.buyuk oğlum Eylül dogumluydu zorunlu olarak 6 yaşında gitti.okuma yazma çok iyiydi ama arkadaşları çok kullandı ezdiler oğlumu.cunku o 1.sinifw başladığım pandemi dönemiydi.sinifinda hep büyük çocuklar vardı.

0 oy
önce (1,563 puan) tarafından

Bence küçük daha bı sene daha bekleyin 

0 oy
önce (825 puan) tarafından

Benim oglum 2019 eylul dogumlu 1sinifa gidecek sinif arkadaslarininda hepsi 2019dogumlu.Oglum hep kresi deyilde okulu severdi krese aglayarak giderdi amma okula severek gidiyor

0 oy
önce (2,354 puan) tarafından

Çocuğun zaten yılları okul sıralarında geçecek. 2020 li çocuk okula mı verilir çocuğun hakkına girme 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 97 göst.
21 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yeni bir ben!!! (254 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 227 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ht (2,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 443 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Miraeymen (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 381 göst.
11 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elacan (191 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,699 soru

24,019,937 cevap