Kızlar hepinize merhaba 👋
Uzun zamandır iş arıyordum bulamıyordum işe başladım çocuk bakıyorum belki bazılarınız için iş sayılmayabilir ama 😊
Sorun şu cumartesi pazar izinliyim ancak çocuk bakmak çok zor cidden ( kendi çocuğım yok ve başkasının çocuğına bakmak çok zor) ve hani birde bakmak için bakmıyorum etkinlikler hazırlayıp götürüyorum çocuk da baya hiperaktif çok yorulmuşum bu sabah 11:30 kalktım ve her yerim ağrıyor eşimde köye gitmek istiyor akşam gidip pazar akşamı döneceğiz köyleri zaten uzak sekiz de çılacagız 00:00-01:00 gibi orada olacağız sabah piknik yapacakmışız akşam tekrar dönüş kim bilir saat kaçta döneceğiz neyse bunu da geçtim benim annemler de köyde (farklı köyler) ve çarşamba günü buraya gelecek burdan da eve dönecek evler dağınık ve temiz değil yapma fırsatı bulamadım evlerinde temizlenmesi gerek bunu da geçtim sanırım asıl takıldığım konu da şu dün kayınvalidem aradı eşimi işte sizde gelin filan demiş köye ( görümcem ve kaynım gidiyor) eşim abisinin yanında çalışığı için abim gelirse ben nasıl geleyim demiş kayınvalidem de beni göndermesini söylemiş ozaman. Çalışmıyorum diye istedikleri zaman gel demeleri doğru mu bilemedim. Eşim de çalıştığımı söylemiş ama eşim abisiyle konuştu ve sende gelebilirsin dükkanı başkası kapatır demiş izin vermemesini umut ediyordum . Hiç gidesim yok eşime sordum ben gelmesem ayıp olur mu diye olur dedi ben de tamam ozaman dedim sabahta teşekkür ederim diye mesaj atmış ama hiç de gitmek istemiyorum sizcede ayıp olur mu yani?