0 oy
213 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,891 puan) tarafından

Yarın araba alıyoruz bı aksilik olmazsa bileziklerimi bozduracaz kaybanamda da bilezik alacağım var da o da onu bozduracak arabaya verecem onu da. Eşim kayınpederim kayınvalidem gidecekmiş. Kayınpederim ne alaka anlamadim gerek yok ona ben giderim diye düşündüm eşime dedim napacaz cumbur cemaat 2 çocukla bozdurup gelecez zaten dedi. Sizce gitmeme gerek var mı 

5 Cevaplar

0 oy
önce (1,359 puan) tarafından

Gitseniz ne olacak ki eğer güven sorunu varsa bilemiyorum ama ben gitmezdim neticede eşim orda ha eşime de güvenmiyosam giderim

önce (1,891 puan) tarafından

Yo güvenden yana sıkıntı yok hiçbirinden yana sorun yok da ne bileyim ben giderim diye kodlamistim kafamda hep eşim de öyle diyince kaldım bı boş boş. Gereksiz kötü hissettim kendimi sanki dışlanmış gibi. Kendi kendime kuruyorum heralde

Bence öyle düşünme o da öyle hissettirmek istememiştir çocuklar var falan demiş zaten bence hem yorulmayın diye hemde onlara diyememiştir sana diyebilmiştir

Belki de. Kötü düşünmek istemiyorum kurmak da istemiyorum zaten eşim alacak bütün parayı o almaya kendi gidecek tek başına arabayı almaya 

Yok yok kötü düşünme huzurunu bozma

-Reklam-
0 oy
önce (804 puan) tarafından

bence yok soncuta parasi bellidir grami bellidir.   gtmek istiodanda git bisey olmaz bir eksik bir fazla kisi

Çocuklar olmasa zaten sorun yok da 2 çocukla onları zapdetmekten zaten bı şey anlamam heralde. Eşime dicem zaten kaçtan bozduğunu toplam kaç para tuttuğunu yazdirsin mutlaka 

önce (804 puan) tarafından
+1

aynn zaten yaziolar genelde  karta yada not kagidina

0 oy
önce (4,054 puan) tarafından

Ben gitmedim kayinpederim ile eşimi gönderdim onlar hallettiler araba almaya benide götürdüler öğün içinde hepsini haletmistik 

Arabayı alırken eşim tek gidecek uzakta çünkü ona istesem de gidemem maalesef 

0 oy
önce (6,899 puan) tarafından

Kalabalığa gerek yok ama sen gitmiyorsan kaynanan neden gidiyor baba oğlan halletsin o zaman

AA olur mu kaynanam evin kocası gibi onsuz olur mu büyük ya başımıza olmazsamoomaz biz cahiliz bizi kaziklarlar salagiz ya bizde 

0 oy
önce (76 puan) tarafından

Ben benım durumumda olsam giderdım  çünku ben esıme ve aılesıne guvenmıyorum

Güvensizlik olursa eşim zaten götürür o konuda sıkıntı yok 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy
8 cevap 364 göst.
0 oy
6 cevap 257 göst.