0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar benim abimin nisani olacak memlekette ben oraya gitmeyeli 7 yıl oldu kendi ailemde 3 saatlik uzakta benim evimden ,onlar memlekette gidicek nişan için bende gitmek istiyrum abimin esleride gidecek hem baba evlerine hemde Nisan için , annemde benim de onlarında gitmelerini istemiyor gerek yok diyor yengemler uzwrinden bana da ima ediyir , işte kim onlarla ugresacak çocuklar bizi mahf edecek falan diyor , ben gitsemde kayinpederimde kalırım gitmem annemin evine sorun edecek biliyirum çocuklar bı şey ellediginde , zamanında eşimin ailesiyle aram bizuldu ( annem yüzünden ) çok pişmanım neyse şimdi kaynana kayinpeder çok nadir gelirler evime ama geri kalan kimseyle gorusmuyorum , sizce gitmeliyim yoksa gitmiyim mi? Annem bizi istemiyor eşimin ailesiyle aram yok abim ve kız çok istiyor gitmemi

10 Cevaplar

0 oy
(5,452 puan) tarafından

Esinin ailesi iyi anladigim kadariyla arani duzelt orda kal abin ve gelin icin nisana katil gel derim ben 

tarafından

Eşimin ailsei iyi değil onlarca şey yaşattılar bana ama oraya gitsem çocuklarıma karismazlar dur yapma etme demezler kizmazlar orda çocuklardan yana çok rahat ederim

-Reklam-
0 oy
(3,407 puan) tarafından

Ben olsam gitmezdim besbelli annen istemiyor E eşinin ailesiyle de pek iyi değilsin evimde otururum daha iyi valla 

tarafından

Abim ve kız çok istiyor şimdi onlarada bunalri açık açık diyemem

0 oy
(24,165 puan) tarafından

Çabuk gidip az kalıp nişana sadece eve gidip dönmek lazım o zaman veya hiç gitmemek 

tarafından

Evet nisana iki üç gün kala gidecem dönecem hemen

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Kardesim ve nisanlisi istiyorsa onlari mutlu etmek icin gider kaynanamlarda kalir nisana misafir gibi katilir donerdim

tarafından

Öyle yapacam 

0 oy
(4,642 puan) tarafından

Git canım bir iki gün pansiyonda kalırsın olmadı. Abin bu el mi. Boşver anneni onu bunu şunu. Sen ne istiyorsun o önemli ve eğer istiyorsan da yaparsın bahane bulmazsın. 

tarafından

Bahane değil gidecem asıl sorum aramız yok kayinperelerle orda kalsam olur mu diye zaten hemen dönecem 

(4,642 puan) tarafından

Ara sor canım böyle böyle bir durum var sizin yaninizda kalsam sıkıntı olur mu diye?

tarafından

Yok sokinti olmaz gelme kalma demezler ama sence uygun olur mu onca olan şeyden sonra çünkü kavgalarimiz oldu onlarla 6 yıl yaşadım baktım tepeme çıktılar ezdiler beni bende evime gelmeyin falan dedim ama yüzlerine değil , eşimle çok kavga ettik ben araya mesafe koymak istediğim için ,ee şimdi gidip kalmak doğru olur mu sence

0 oy
(1,446 puan) tarafından

Abinin özel günü yanında ol çocuklarınla da nerede rahat edeceksen oraya git 

tarafından

Kayınpederi gidecem çok durmama hemen gelirim 

(1,446 puan) tarafından

Yani iyisi olur 

0 oy
tarafından

Ben olsam abime çok net bir şekilde annem istemiyor. Derim. Topu onlara atarim

tarafından

Ya ortalığı karıştırmak gibi olmasın ortalgi germek istemem hem abim çok üzülecek böyle bı muamele gordgum için 

tarafından

Sen gitmesen seni kötü bilir. . Daha sonra nisandan sonra artık annemde inkar eder. 

tarafından

Annemde açık bı şekilde demiyor ima ediyor ben gittiğimde bizden rahatsız olduğu bana ve çocuklarıma baya baya hisetireck adım gibi eminim burdaki evinde de yılda iki kere giderim oda bayramlarda iki gün kalır gelirim eve zor atiyiruz kendimizi çocuklarla 

tarafından

Yinede söylerim ben.

0 oy
tarafından

??????????????

0 oy
(7,074 puan) tarafından

Nerde kalırsın neresi uygun olur bilmem ama bence gitmelisin elin oğlu değil bu abin

tarafından

Gidecem canım kayinpederde kalacam dönerim 20 gün içinde bide yaba yol var RABBİM kolaylastirsin inşallah sağ salim gidip donerim çocuklarımla 

(7,074 puan) tarafından

İnşaAllah amin

0 oy
(849 puan) tarafından

Abinle aran iyiymiş git annenle de hiç muhatap olma

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
10 cevap 231 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Azeri kizi (1,121 puan) tarafından soruldu
+1 oy