0 oy
234 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından

Ben çok mu kinciyim yoksa haklımıyım bilmiyorum ama sinirden zangır zangır titriyorum. Ben oldum olası baba tarafımdan hazzetmedi yengem olucak ukala kadını bir kaşık suda boğarım. Babaannem yaşadığında öyle yalandan gider 1saatden dönerdim kimseden hazetmezdim. 

Küçükken yaşadıklarımı tam anlatmak istemiyorum kafanızo yormayım diye ama annem kardeşimi doğurmaya giderken o kadının(amcamın eşinin) evine gittim soğuk aydı hala unutamıyorum bana terlik vermedi terliğini birazdan getirirler diye. Sonra yemek verdiğinde 2kızına tavuğun en güzel yerlerini veriyordu bana yarım parça etinden veriyordu. O parça ete muhtaç olsunlar inşallah. 

2sene önce büyük kızları evlendiler ne nişana ne düğüne hiçbirine davet etmediler. Ama ben ***** gibi onları davet etmiştim ve yakın akraba hatta kuzen KARDEŞ sayılır diye en iyi masayı ayırmıştık

Kızını kocaya verdi başı göğe erdi. 4ay öncede kızı doğum yapmış ve bebeğe hoşgeldin partisi yspmışlar onada çağırmadılar en uzak akraba bile gitti ama bizi çağırmadılar. Hatta bir kere küçük kuzenimi gördüm aile düğününde ona selam verdim ******** ****** selamımı bile almadı.

Güya bu çok elit ya çıktığı yeri unutuyor. Ben çok sinirliyim herşeye çabuk tepki gösteriyorum içim o kadar dolu ki ama sinirden kendimi tam ifade edebilmiyorum. Kısaca bizi dışlıyorlar. Ama bugün babam beni aradı amcan seninle konuşmak istiyor diye. 

Numarasını verdi numarasını bile bilmiyorum o kadar değersiz benim için yalandan konuştu sen benim kızımsın zart zurt. Ben 1aya Rusyadan dönüyorum aileler bugün içindir bana destek olun. Açıkcası para istiyordu. Bana 80bin tl borç verin damadımın yeni çocuğu oldu ondan almaya utanıyorum senin gelin gittiğin ailenin eli açık durumunuzu iyi her ay çalışıp öderim. 

Kısaca HAYIR dedim. O çok iyi damadına söyle gitsin hırsızlık yapsın tefeciden borç alsın kayınpederine versin benim kocamın sana verecek parası yok. Çölde susuz kalsan sana insanlık bile olsun su vermem ne de o beş para etmez karınla çocuklarına. 

Kapattım üstüne engeli basdım. Akşam babam arıyor benimle sert konuşuyor utanmıyormusun o senin büyüğün diye. Benim yeminim var hepsi gelip ayaklarıma kapansalar bile onlara 1tl vermem diye. Sende onların kanındansın ya git sen borç bul KARDEŞİNE. 

SENİ KAÇ SENE 1ODALI EVE TIKTIRDI KENDİSİ KOCAMAN EVDE PAŞALAR GİBİ YATTI. 

Kocama söyledim kocamda ağır konuşmuşsun para için değmezdi hatta sen verseydin onlar utanacaktı. Bende eğer birşekilde ona para göndersen yemin ederim senide öldürürüm artık sinirden ne dediğimi bilmiyorum. Kocamda sen deveyle yarışırsın vay o adamın haline sana muhtaç oluyor dedi.

Daha da sinirlendim dahada bağırmaya başladım onlara tüm kinimi nefretimi kustum akşam yemeği bile hazırlamadım odamdan dışarı bile çıkmadı kocam dışarıdan söylemiş çocuklarla yemiş ben birşeyde yemedim. Salona girdiğimde alayla sinirin geçti mi? Hayati tehlikeyi atlattım mı diyor? 

Onlar kaç sene beni saymasınlar ben şimdi onlara yardım mı edeyim? Yemin ederim her aklıma geldiklerinde şimdide onlara lanet okuyorum.. Bildikleri kadar yaşasınlar

6 Cevaplar

0 oy
(705 puan) tarafından

Vermemekle iyi etmişsin ama huzurunu bozma ben birşey istemesem eşime güzel güzel anlatırım yuvanı bozmaya değmez yok falan de takma

(10 puan) tarafından

Ama kocamda yok sen doğru yapmamışsın dediğinde beynimden vurulmuşa döndüm ya boğazlamamak için zor durdum

Öyle ******** insanlar huzurumu bozuyorlar huzurları bozulsun

-Reklam-
0 oy
(163,364 puan) tarafından

Para ver veya verme kin tüt veya tutma o senin bilcen iş ama  asla ve asla büyük konuşma ayaklarıma kapansalar bile 1 TL vermem deme sabaha çıkıp cikmiycan belli değil yarın başına ne gelce belli değil bı anda 1 dilim ekmeğe muhtaç kalabilirsin haklı sebeblerin olabilir ama bu sana büyük konuşma ve ağır konuşma hakkıda vermez üslup çok önemli sebebleri sayıp vermem de geç el ayak titretecek bı durumda yok ortada 

(10 puan) tarafından

Haklısın hatta bende hep söylerim büyük lokma ye büyük konuşma. Ama onlara sinirim geçmiyor içimdeki nefret tohumu kocaman oldu içimden koparıp atamıyorum

En çokda zoruma giden ben küçük olduğumda okul zamanlarımda en zor maddi açıdan zor olduğum anlarda kimseden yardım alamam ama şimdi benim üzerimden kocamdan para istiyorlar 

Şekerin üzerine karınca gelmesi gibi birşey bende o karıncaları öldürmek istiyorum

0 oy
(4,686 puan) tarafından

Borc verme ama cidden o şekil konuşarak ayıp etmişsin. Ne olursa olsun büyüğün ve bubsekil nefretini kusman hoş olmamış 

Inceden sitem edebilirdin, ooo amcam beni niye aradi diyordum demek para icinmis gibisinswn filan ama ağır kalp kirmissin resmen. Degmezdi bence ve esine de boşuna cephe aliyorsun

(10 puan) tarafından

Ya Allah aşkına onlarda kalp mi var kırılsın? 

Ben normalde yaşlılara hürmet ederim saygı duyarım ama konu onlara geldiğinde en aşağılık en çirkin laflara maruz kalmasını isteirm

Eşimde eğer benim tarafımda olsa onada cephe almazdım

(4,686 puan) tarafından

Kendine yakistiriyorsan problem yok. Onlardan bir farkin kalmiyor maalesef.

0 oy
(220 puan) tarafından

Galiba travma geçirtmişler sana. Ağır tepki vermişsin ama fazla dolmuşsun.  Çocukluk dönemindeki izler çok derin oluyor unutulmuyor. Kumanın gemisi yürür eltininki yürümez demişler. Kuzenlerini de öyle büyütmüştür doldurarak. Sana tavsiyem bu yükü üzerinden atman. Hiç takip etme hiç bir yerden uzak dur bir yerden sonra etkisini kaybedecek

(10 puan) tarafından

20senede geçse onlara olan nefretim geçmiyor. Rüyamda annem onlarla konuşuyordu annemlerde vur çatlasın çal oynasın kavga ettim. Her an hepsini boğazlamak istiyorum

0 oy
(353 puan) tarafından

Amcasından nefret eden biri olarak halinden bir ben anlarım . İçim soğudu vallahi iyi demişsin 

Ama sakın bu değersiz insanlar için eşinle ne olursa olsun huzurunu bozma

(10 puan) tarafından

Eşimle aramı bozmak niyetinde değilim ama oda benim tarafımı tutmadığında cinnet geçiriyorum

0 oy
(1,586 puan) tarafından

vermemekle cok iyi etmissinde kendine bu kadar zarar vermeseydin iyiydi

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 337 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Hosmerim (2,993 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 321 göst.
18 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Akss (931 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 349 göst.