+1 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (932 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar 2 aya kaynımın düğünü var. Nişan olduğundan beri görümcelerim düğünle çeyizle ilgili bana ne bisey söylüyorlar nede çağırıyorlar. Geçen gün yeni gelinle alışverişe gitmiş gezmişler umdum ki beni de çağrsınlar ama yok. Üzülüyorum burada kimsem yok geline karşı ne art niyetim nede acı sözm olmadı. Ne yaptılarsa benden gizlediler niye böyle yapıyorlar. lafa gelince de sen ilk gelinsn yerin ayrı diyolar. 

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

5 Cevaplar

0 oy
(1,132 puan) tarafından

Sabret canm düğünü yapsınlar izle bak neler oluyor. 

Sen bu düşüncelerini onlarla paylaşma

(932 puan) tarafından

Yok içime içime atıyorum Allah biliyor ya

(9,080 puan) tarafından

iyide cagirmasinlar gerek yokki . eltimin alisverisinden bananeki bnce sacma

(932 puan) tarafından

Sadece şahsi  alışveriş için değil topluca düğün için elbise beğenmeye gidiyorlar çağırsalar diye umuyor insan

-Reklam-
0 oy
(1,098 puan) tarafından

Seni çağırsalar yada bir şeyler paylaşsalar bu seferde senden hizmet bekliyecekler üstüne sorumluluk olacak gereksiz şekilde , benim öyle olmuştu kayınvalidem benden sürekli yok idare et , yok gelini idare et , sen büyüksün yok yemeğe çağır yok öyle yok böyle şimdi bakıyorum da ne kadar da gereksiz bir ayrıntı.

(932 puan) tarafından

Sen tecrübelisn dışarıda durmam daha makbul ozaman 

(1,098 puan) tarafından

Evet tecrübe edindim ve ben eltim evleneli 6 sene oldu , 6 senedir sadece 1 senedir iyiyiz görüşürüz , daha önce kayınvalidem den dolayı çok etkileniyorduk , hep birbirimize soğuk duruyorduk. Kayınvalidenin tavrı çok çok etkiliyor . Kayınvalidem onunla olunca onun telinden benimle olunca benim telimden calısyormuş daha sonra anladım tabi. Şimdi kimsenin etkisi olmadan o şekilde görüşüyoruz, böyle ilişkimiz çok daha sağlıklı. 

(1,098 puan) tarafından

Hem herkesin birseylerinde bulunmak sanılanın aksine çok ta kafa yorucu . Enerjinj kendi çekirdek ailene harca Canım , inanki  gerisi teferruat .

0 oy
(909 puan) tarafından

Hiç sevmem böyle şeyleri kimi cagirirlarsa cagirsinlar takılma sende kendi hayatinla ilgilen.

0 oy
(4,523 puan) tarafından

Çağırsalar da gitmem. Hiç benlik şeyler değil. Sen de mutlu olmasın böylesi daha iyi.

0 oy
(23,941 puan) tarafından

Ona fazla şey aldılarsa kıyaslama diye götürmemiş olabilirler 

(152 puan) tarafından

ben olsam bende alışverişe eşimin ailesiyle giderim eltiyi  neden cagiriyimki istememiş olabilir bence gayet normal birsey , kalabalık olsun istememistir

Siz olsanız eltinizi  cagirirmiydiniz gerçi siz çağırsaniz Bile o çağırmak istemeyebilir

(23,941 puan) tarafından

Ben çağırmam ben görümce kaynana toplu alışveriş hiç yapmadım sadece altın alırken annem ve kaynanam geldi Elti zaten ben ne alaka demeli de arkadaş kendinin görümceleri koca ailesi tarafından özellikle dışarda bırakıldığını düşünüyor ben de sebebinin bu olabileceğini söyledim çünkü genel itibariyle birden fazla gelin varsa onlar arasında ona çok alındı bana az alındı yarışı olabiliyor 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 403 göst.
12 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hosmerim (3,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 254 göst.
18 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde asyax (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 361 göst.
0 oy
4 cevap 197 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde curious (1,175 puan) tarafından soruldu