Ben çok mu kinciyim yoksa haklımıyım bilmiyorum ama sinirden zangır zangır titriyorum. Ben oldum olası baba tarafımdan hazzetmedi yengem olucak ukala kadını bir kaşık suda boğarım. Babaannem yaşadığında öyle yalandan gider 1saatden dönerdim kimseden hazetmezdim.
Küçükken yaşadıklarımı tam anlatmak istemiyorum kafanızo yormayım diye ama annem kardeşimi doğurmaya giderken o kadının(amcamın eşinin) evine gittim soğuk aydı hala unutamıyorum bana terlik vermedi terliğini birazdan getirirler diye. Sonra yemek verdiğinde 2kızına tavuğun en güzel yerlerini veriyordu bana yarım parça etinden veriyordu. O parça ete muhtaç olsunlar inşallah.
2sene önce büyük kızları evlendiler ne nişana ne düğüne hiçbirine davet etmediler. Ama ben ***** gibi onları davet etmiştim ve yakın akraba hatta kuzen KARDEŞ sayılır diye en iyi masayı ayırmıştık
Kızını kocaya verdi başı göğe erdi. 4ay öncede kızı doğum yapmış ve bebeğe hoşgeldin partisi yspmışlar onada çağırmadılar en uzak akraba bile gitti ama bizi çağırmadılar. Hatta bir kere küçük kuzenimi gördüm aile düğününde ona selam verdim ******** ****** selamımı bile almadı.
Güya bu çok elit ya çıktığı yeri unutuyor. Ben çok sinirliyim herşeye çabuk tepki gösteriyorum içim o kadar dolu ki ama sinirden kendimi tam ifade edebilmiyorum. Kısaca bizi dışlıyorlar. Ama bugün babam beni aradı amcan seninle konuşmak istiyor diye.
Numarasını verdi numarasını bile bilmiyorum o kadar değersiz benim için yalandan konuştu sen benim kızımsın zart zurt. Ben 1aya Rusyadan dönüyorum aileler bugün içindir bana destek olun. Açıkcası para istiyordu. Bana 80bin tl borç verin damadımın yeni çocuğu oldu ondan almaya utanıyorum senin gelin gittiğin ailenin eli açık durumunuzu iyi her ay çalışıp öderim.
Kısaca HAYIR dedim. O çok iyi damadına söyle gitsin hırsızlık yapsın tefeciden borç alsın kayınpederine versin benim kocamın sana verecek parası yok. Çölde susuz kalsan sana insanlık bile olsun su vermem ne de o beş para etmez karınla çocuklarına.
Kapattım üstüne engeli basdım. Akşam babam arıyor benimle sert konuşuyor utanmıyormusun o senin büyüğün diye. Benim yeminim var hepsi gelip ayaklarıma kapansalar bile onlara 1tl vermem diye. Sende onların kanındansın ya git sen borç bul KARDEŞİNE.
SENİ KAÇ SENE 1ODALI EVE TIKTIRDI KENDİSİ KOCAMAN EVDE PAŞALAR GİBİ YATTI.
Kocama söyledim kocamda ağır konuşmuşsun para için değmezdi hatta sen verseydin onlar utanacaktı. Bende eğer birşekilde ona para göndersen yemin ederim senide öldürürüm artık sinirden ne dediğimi bilmiyorum. Kocamda sen deveyle yarışırsın vay o adamın haline sana muhtaç oluyor dedi.
Daha da sinirlendim dahada bağırmaya başladım onlara tüm kinimi nefretimi kustum akşam yemeği bile hazırlamadım odamdan dışarı bile çıkmadı kocam dışarıdan söylemiş çocuklarla yemiş ben birşeyde yemedim. Salona girdiğimde alayla sinirin geçti mi? Hayati tehlikeyi atlattım mı diyor?
Onlar kaç sene beni saymasınlar ben şimdi onlara yardım mı edeyim? Yemin ederim her aklıma geldiklerinde şimdide onlara lanet okuyorum.. Bildikleri kadar yaşasınlar