0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde (153 puan) tarafından

Kızlar ablam boşandı annemlerde kalıyor bizde anneme yakınız yani evimiz eşim şehir dışında çalışıyor  ablam da gece bende kalmaya geldi eşim ister istemez cinsellikten bahsediyor kusura bakmayın  benim rahatsız olduğum durum ne zamn telefonu yere indirsem ablam kaldırır  telefona bakar  bu durumdan çok rahatsızım bir kere dile getirdim  bu sabah yine eşim mesaj göndermişti tabi konuşuyorduk tuvalete gidip geldim baktım telefonum elinde rahatsız oldum mesajlarınızı okumuyorum diyor ama insan ilaki gözü çarpar belki ben haksizim linç yiyicem ama rahatsizligimi ona nasıl söylemem gerekiyor   yeni boşandı diye kıyamıyorum da 😟

10 Cevaplar

+5 oy
(251 puan) tarafından

Seni kim niye linclesin ? Kocamla istediğim şeyi konuşurum ayıp değil günah değil telefonuna şifre koy ablanada kesin bir dille istemiyorum de çok itici başkasının telefonu karıştırılır mi ya 

(153 puan) tarafından

Söyledim  az önce de kızım almıştı bakıyordu telefonuna diyor telefonumun şifresini kızın nerden bilsin 

(251 puan) tarafından

Yok sen şifreni değiştir ve şey söyle abla da kusura bakma hani eşim bilmeden de özel mesajlar atıyor  hadi sevgilim falan olsa ergen kız olsan diyeceğim ablan seni korumaya çalışıyordur özel mesajını saklamaya çalışma falan diye diyeceğim de yani evli barklı kadınsın evli bir erkeğin veya kadının telefonu karıştırılmaz ki ne alaka bitecek kadar tavır alsın bunun önüne geç sadece eşinle cinsellik olarak düşünme sen bir arkadaşınla başka bir kardeşinle bir şey konusunda dertleşebilirsin belki ozelini koru boşver 

-Reklam-
+3 oy
(3,112 puan) tarafından

Telefonuna şifre koy ve söyleme şifresini çok ayıp birşey ablanın bu davranışı

(153 puan) tarafından

Şifre üstünde var nasıl ogrendiyse bilmiyorum şifreyi değiştirdim az önce 

(3,112 puan) tarafından

İyi yapmışsın 

+1 oy
(1,692 puan) tarafından

Seni burda kimse ayiplayamaz kocan o senn heralde konuşacaksın onla konuşmayıp da ne yapcqn telefonuna şifre koy ve söyleme rahatsız olduğunu da belli et ay ayıp ya

(153 puan) tarafından

Telefon şifreli şifresini nerden öğrendi bilmiyorum şifreyi değiştiricem

(1,692 puan) tarafından

Zaten ilk yapacağın şey oydu senin özeline senin eşinle aramdaki muhabbeti dışarıdaki insanın bilmesine gerek yok senin özelin sonuçta abla da olsa haddini bilecek herkes

+1 oy
(3,010 puan) tarafından

Akilsiz basın cezasını telefon çekermiş zaten çoğu yazmış şifre koy diye kızının bilmediği şifre mesela 😉

(153 puan) tarafından

Öyle yarım şifreyi değiştirdim 

+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Şifre denilen şey böyle durumlar için var 

(153 puan) tarafından

Şifreyi ogrenmiş değiştirdim yine 

(23,050 puan) tarafından

Söylerim karıştırmayın benim telefonumu diye benim özel konuşmalar yok ama ona rağmen sevmem karıştırsın 

+1 oy
(138 puan) tarafından

Watsapta da şifre koyuluyor en azından mesaj geldiğinde de yukarıdan gözükmez öyle de yapabilirsin

(153 puan) tarafından

Diğer telefonumda hepsi sifreliydi tekrardan uygulamak lazım 

(138 puan) tarafından

Aynen uygula herkesin bir özeli var sonuçta 

+1 oy
(16,867 puan) tarafından

Ablanın telefonu yokmu??Boşandı diye verilmiyor olabilirmi senin telefondan birilerine ulaşmaya çalışmasın benim aklıma öyle şeyler geldi bilemedim..

(153 puan) tarafından

Evet telefonu kırılmıştı boşanmadan önce DHA alicakti bir anda boşanmasi oldu 

+1 oy
(8,196 puan) tarafından

Bildirimlerini ana ekrandan gizle teline de şifre koy canım. Yaptığı çok ayıp ne görmeyi bekliyor da habire alıyor eline

0 oy
(2,154 puan) tarafından

Linç yiyecek olan sen değilsin ki ablan. Sende onun telefonuna aynisini yap bakalım tepkisi ne olacak

0 oy
(1,334 puan) tarafından

Ablanın eline alması bile hoş değil evli kadın tabiki kocasıyla herşey konuşur çok ayıp 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
8 cevap 189 göst.
0 oy
7 cevap 216 göst.
0 oy
2 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap