0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından

Nerden yazacağımı bilemedim Perşembe günü eşim başka bir şehire çalışmaya gitti hayla da ne o aradı nede ben aradım tabi biraz kırgınım aramak istemedim ama çok özlüyorum kırgınlığımin sebebi eşim pek fotoğraf çekmeyi sevmez bende pek ısrar etmem Perşembe sabahı annesini hastaneye götürücekti ablası da geliyormuş ilçe bizden bir saat mesafede bende o gün bende gelebilir miyim dedim ayağımda nasır çıkmış randevu bulamadım belki kayıt yaparlar dedim çünkü basamiyorum açıyor dedim eşim de randevu yoksa nasıl olucak annemin randevusu saat 10' da dedi bende tamam dedim siz gidin buraya kadar sorun yok saat 11 oldu beni aradı eşyalarım hazır mı dedi hazırladım dedim birde baktım eşim değil de görümcem ve kayınvalidem whatsap durumuna birlikte çektikleri fotoğrafları koymuşlar gezmeye gitmişler eşim fotoğraf çekmeyi sevmediğini söylüyor bacisiyla maşallah nede güzel çekmişti ya tm ablası annesi dur cekedebilir gezmeye de gidebilir sorun şurada çoktandır eşime birikte biryerlere gezmeye gidelim mi dedigimde hayır der gitmek istemiyorum der zoruma da gitti . Bende mesaj attım birdaha gezmeye gitmiyorum ve fotoğraf çekmiyorum deme bana dedim git ne halin varsa gör dedim cevap yazmadı eve geldi hiç bir şey yokmuş gibi dvrandi ben yatak odasında uzandım oda eşyalarımı alıp gitti bir veda bile etmedi o günden ne aradı ne sordu ben mi haksizim ama çok kırıldım 

2 Cevaplar

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Muhtemelen ilk sorununuz değil öncesi de var gibi birikim olabilir şimdi konuları bilmiyoruz bitek bundan dolayıysa çok fazla bir tepki ama öncesi varsa bıkkınlık varsa bilemedim

(1 puan) tarafından

Evet İlk değil 

-Reklam-
0 oy
(1,423 puan) tarafından

Hoş olmamış tabi eşinin yaptığı sana haksızlık olmuş bir de hem uzaksınız  hem konuşmuyorsunuz bunu da doğru bulamadım burada neler okuyorum valla ağzım açık kalıyor eşini uzaktayken boş bırakma bacım yanyana geldiğinizde getirirsin burnundan ama  uzakken yapma bence 

(1 puan) tarafından
+1

Tşk ederim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 203 göst.
0 oy
7 cevap 263 göst.
0 oy
8 cevap 316 göst.
0 oy
7 cevap 223 göst.