Daha önce de posta açmıştım bu konu ile ilgili annemle aramızdaki sorunla ilgili bugün Annem geldi ben de hani hasta olduğum için geldiğini zannettim sevindim tabii ki içten içe annem benimle konuşmadı bile 5 dakika oturdu yaptıklarından utanmıyor musun kız kardeşinle neden uğraşıyorsun çocuklar birbirine vurabilir bir şey olmaz çocuğun psikolojisi bozuk kardeşin de psikolojisi bozuk otur oturduğun yerde ses çıkarma dedi gitti beni suçladı ve kız kardeşime haklı olduğunu söyledi ve gtti size gelmeyecek miyim dedim cevap vermedi senin gidecek yerin yok otur oturduğun yerde dedi benim çok zoruma gttiya benim gelecek kapım yokmuş
Yani daha neyi zorluyorsun bana gelecek kapın yok diyen kişi annem de olsa daha adım atmam onun evine bırak muhattap olma
Sizinde benim gibi evladınız yok deyip gönderseydin . Şu konusmayi annenle yaptığını söylemesen karşında düşman var derim . Yazıklar olsun o anneye .
Benim gidecek kapım yoksa onunda burda kızı yok
Canım sen de yüzsüz gibi hala size gelecek miyim diye niye soruyorsun.
Kim olursa olsun bana saygisizligi varsa diyalogu keserim umrumda olmaz kesemiyosan mesafemi net koyarim birak arayip sorma sende hastaydan kalk corbani kendin yap hic bilemiyosan disardan soyleyin ona da gucun yetmiyosa otur kuru ekmek ye surun ama kimseye minnet etme benim annemde cik ilgili bi anne degil ama seninki kadar da umursamaz degil ben yinede minnet etmem soylemem bile
Bence araniza mesafe koy gitme,arama,hic birsey soyleme yokmuslar gibi davram seni ozlesinler onlar seni arasinlaar
Kim olursa olsun sana bu saygısızlığı yapan qnnensede gereken tavrı vereceksn madem sana o lafı ddi sende kapılarını acma bana onu dicekler daha oraya adım atmam ya nasl bir düşünce bu ne kadar ayıp yazklar olsun öle anneye
Bu gün de benim annem arayıp aynısını dedi bir daha evime gelme bende gitmem artık beni istemeyenin evine niye gidiyim ki sürekli kızar kırıp döker beni sonra sana üzülüyorum der çok üstüme geliyor gerçekten anneme tahammül edemiyorum
1,471,452 soru
24,099,221 cevap
332,291 kullanıcı