0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (1,660 puan) tarafından

Bir saatte çöp olan mamayı nasıl saklarım bebeğim açtır diyorum mama yapıyorum bir bakıyorum uyuyor aç değil yetiyormus o ona 90 ml yani 3 ölçek mama çöp oluyor buzluğa atsam donduruluk sekilde çıkarıp isitsam mi sizce mama veren anneler napiyorsunuz çöpe mi atiyorsunuz kalanı mesela 

14 Cevaplar

+2 oy
(1,902 puan) tarafından

Hayir sakın yapma cocugi zehirlersin allah korusun dökmek zorundasın içmiyorsa yapcak bi sey yok mama beklemez

-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından

yaz sıcağında nasıl olur bilmiyorum da ben bekleyen mamayı soğuk soğuk vermeye çalışıyordum. gerçi benimkiler içmediği için yaklaşık 2 saat aynı mamayı içirmeye çalışıyordum. 2 saatin sonunda ağzından akan + tükürülen + mideye giden + kusulan mamalar derken 60 cc bitiyordu. sonra bi daha yapıp bi daha 2 saat uğraşıyordum. bi zararı olmadı gerçi çok da içiremiyorduk belki de ondan zararı olmadı...

(1,660 puan) tarafından

Bir saat beklemeyin diyorlar ben korka korka veriyorum keşke yapnasaydinis 

(1,965 puan) tarafından

gereksizmiş zaten bi yarım saat maksimum deneyip bırakmak lazım aslında yemiyorsa 3 saat gerekiyorsa 4 saat bekleyip sonra bi daha denemek lazım. aç bırakmak esas çözümmüş de biz kıyamıyoruz, aman zayıflar büyümez endişesiyle yapılmış bir hata

ama şunu söyliyim herhangi bi sağlık sıkıntısı yaşamadık

(1,660 puan) tarafından

Ben aç bırakınca uyumuyor ağlıyor icmiyoeda ya

(1,965 puan) tarafından

bizde de aynıydı ne çileler çektik ama gelip geçiyor korkma

0 oy
(7,058 puan) tarafından

1 saati geçince atiyorum asla vermiyorum

0 oy
(431 puan) tarafından

Bence verilmez o mama ya ,uyanikken yaomaya calis

0 oy
(6,850 puan) tarafından

Çöp artık o yenmez zaten mama kutularında yazıyor çocuk zehirlenir sakın verme 

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Hava sicakta olsa sogukta olsa atmak gerek cocuk zehirlenir Allah korusun.Ne kadar kalirsa kalsin atiyorum dogru para veriliyor istiyorsunki yesin amma yapacak birsey yok uykusnu alsin oyle mama yap

0 oy
(9,080 puan) tarafından

cope atacan napcan mama donarmi hic. benek uyuyosada tik agzina biberonu bebek uyurkende emer zateb

(1,660 puan) tarafından

Benimki dili damaginda uyuyor indirince kavga ediyor uyanarak 

(9,080 puan) tarafından

ac olsa zaten uyumaz ozaman toktur demekki. sen ac zannedip gereksiz yere mama yapiosundur izaman gercekten ac oldugu zamanda yapsan daha iyi.

0 oy
(3,436 puan) tarafından

Yaptıktan sonra eğer 1 saat içinde içmezse çöpe atmak zorundasın. Çocuk zehirlenir 

0 oy
(3,932 puan) tarafından

Ben asla vermiyorum icnwzwde yeni yapıyor zehirlediniz cocugu

0 oy
(1,668 puan) tarafından

Maalesef direkt çöpe atarim vermem

0 oy
(516 puan) tarafından

Mamayımı doldurup çözcen

0 oy
(1,137 puan) tarafından

Bı bakıyorum uyuyor demişsin eğer uyuyorsa veya uyumak üzereyse o zaman mama yapma. Veya yaptın mı 1 ölçek yap içmese bile fazla yapmamış olursun 3 ölçek yapma. Ve sakın kalan mamayı verme çok zararlı dök bebeğinın sagligikdan önemli değil. Birde eğer uyuduğunu gördüğün halde mama yapıyorsan yapma aç olunca kendileri uyanıyor. Benim bebeğim bazen 3 4 saat uyuyor acıkınca kendi uyanıyor öyle mama veriyorum. Yani uykudayken vermeyin uyandırmayın

(1,660 puan) tarafından

Uykudayken veremiyorum ağzını kitliyo açınca dili damaginda oluyo

0 oy
(777 puan) tarafından

Her seferinde taze mama hazirlaman gerek 1 saat sonra o mama mikrop uretmeye başlıyor cocugu zehirlersin allah korusun bebeğinin açlığını toklugunu iyi takip et mama ziyan etmek istemiyorsan.

0 oy
(730 puan) tarafından

Maalesef mama saklanmıyor şimdi yaz ayı havalar sıcak bir saat bile bekletmek iyi değil bence, bende dediğiniz gibi yapıyorum içmiyor döküyorum yapacak bir şey yok önemli olan bebeğin sağlığı, yada 30 ml yap içerse tekrar yap ama asla saklama dediğin gibi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 406 göst.
15 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 188 göst.
12 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Hicrannn (1,377 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 196 göst.

Kategoriler

1,475,231 soru

24,151,225 cevap

334,916 kullanıcı

...