Evde bayat ekmek biriymiş baya robottan çekip galete unu yerine kullanicam.nasil muhafaza edicem kızlar bozulmasın ilk kez yapıyorum
Ben buzluga atıyorum lazım olunca ordan kullanıyorum
Buzluğa atıyorum
Çok iyi kurutursan dışarda saklamanda bı sorun olmuyor ben bir sene kullandım saklama kabında bakliyatlarimin yaninda dolabı işgal etmedim
Ben bayqtladığında birqz ıslatıp domtes,peynir,maydonoz,yeşil nane,soğan birde isot ekleyip yoğuruyorum.sonra ya fırında yada yağda köfte gibi pişiriyorum.
kavanozda durdun disarda bise olmaz dolaba buzluga da gerek yok. ben lokma lokma bolup tepside firinda kurutiyorum. sonra robottan cekiyorum. kavanoza koyyorum duruo kuru bakliyat gibi yani. buzluga yada dolaba gerek yokki
buzluga koy cekip
Buzluga at posetle de kofte kibris tarlisi falan yapinca pratik olur
Buzlukta poşette uzun süre kullan. Ben öyle yapıyorum
Ben buzluga atıyorum poşetleyip ihtiyacım olduk a cıkarıp kullanıyorum
Küp küp doğrayıp firinlayabilirsin kıtır kıtır corbalarda güzel oluyor tabi o şekilde yapılan yemekler de var tere yağında çevirip tabağın altına yayıp üzerine etli bisiler ile de kullanılabilir. Ben genelde bayat ekmek köftesi veya yürekli ekmek yapıyorum.
Ekmekler bayatlamadan fazlasını buzluğa at çıkardığında taze taze yersin kurut robota vur köftelerde filan kullanırsın
Küp küp doğra biraz zeytin yağı tuz kekik kırmızı toz biber ile harmanla fırında kızart soğuduktan sonra kavanozlara koy çorba yanında kıtır ekmek çok güzel oluyor ben bu şekilde yaparım hep yada hiç baharat ve yağ koymadanda fırınlayabilirsin internet te tarif var
1,472,687 soru
24,114,445 cevap
333,159 kullanıcı