+2 oy
179 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,129 puan) tarafından

Evde bayat ekmek biriymiş baya robottan çekip galete unu yerine kullanicam.nasil muhafaza edicem kızlar bozulmasın ilk kez yapıyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(881 puan) tarafından

Ben buzluga atıyorum lazım olunca ordan kullanıyorum 

-Reklam-
0 oy
(541 puan) tarafından

Buzluğa atıyorum 

0 oy
(140 puan) tarafından

Çok iyi kurutursan dışarda saklamanda bı sorun olmuyor ben bir sene kullandım saklama kabında bakliyatlarimin yaninda dolabı işgal etmedim 

0 oy
(2,783 puan) tarafından

Ben bayqtladığında birqz ıslatıp domtes,peynir,maydonoz,yeşil nane,soğan birde isot ekleyip yoğuruyorum.sonra ya fırında yada yağda köfte gibi pişiriyorum.

0 oy
(9,080 puan) tarafından

kavanozda durdun disarda bise olmaz dolaba buzluga da gerek yok. ben lokma lokma bolup tepside firinda kurutiyorum. sonra robottan cekiyorum. kavanoza koyyorum duruo kuru bakliyat gibi yani. buzluga yada dolaba gerek yokki

0 oy
(54,045 puan) tarafından

buzluga koy cekip  

0 oy
(5,199 puan) tarafından

Buzluga at posetle de kofte kibris tarlisi falan yapinca pratik olur 

0 oy
tarafından

Buzlukta poşette uzun süre kullan. Ben öyle yapıyorum 

0 oy
(2,162 puan) tarafından

Ben buzluga atıyorum poşetleyip ihtiyacım olduk a cıkarıp kullanıyorum 

0 oy
(14,927 puan) tarafından

Küp küp doğrayıp firinlayabilirsin kıtır kıtır corbalarda güzel oluyor tabi o şekilde yapılan yemekler de var tere yağında çevirip tabağın altına yayıp üzerine etli bisiler ile de kullanılabilir. Ben genelde bayat ekmek köftesi veya yürekli ekmek yapıyorum.

0 oy
(1,128 puan) tarafından

Ekmekler bayatlamadan fazlasını buzluğa at çıkardığında taze taze yersin kurut robota vur köftelerde filan kullanırsın

0 oy
(6,725 puan) tarafından

Küp küp doğra biraz zeytin yağı tuz kekik kırmızı toz biber ile harmanla fırında kızart soğuduktan sonra kavanozlara koy çorba yanında kıtır ekmek çok güzel oluyor ben bu şekilde yaparım hep yada hiç baharat ve yağ koymadanda fırınlayabilirsin internet te tarif var

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 135 göst.
27 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 153 göst.
20 Ağustos 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Anti-depresan-_- (1,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 382 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 389 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,687 soru

24,114,445 cevap

333,159 kullanıcı

...