Eşimin görevi nedeniyle 8 aylığına başka bir şehire gelmek zorunda kaldık kısa bir dönem olduğu için eşyalı ev tuttuk. Tabi zaman kısıtlı olduğundan sebeb internet üzeri evi bulduk emlakçıdan ve o şekilde ileşime geçip evi tutup e devlet üzerinde sözleşme yaptık ev sahibiyle telde görüntülü konuştuk gitmeden bir gün önce o da toparlanıyorumuş o sırada bize evi tertemiz yaptığını halıları yıkadığını vs vs söyledi .Ertesi gece eve giriş yaptığımızda çok yoğun sigara kokusu mutfak masası üstünde küllüğün dolu olduğunu evdeki tvnin olmadığını bulaşık makinasının içine en son yedikleri yemek bulaşıklarıyla makinanın kirli bir şekilde dolu olduğunu tuvalet çöpüne kadar dolu uatak odasında baza yanlarında kullanılmış peçete olduğunu banyoda kullandıkları jiletle kadar atılmadığını görd ük .tabi biz evi gezerek almadık ama bize Evin tertemiz olduğu söylenmişti biz yinede seslenmedik sadece evdeki televizyonu sorduk belki bizden önce birileri girip almıştır çünkü anahtarı dış kapının dışına saklayıp o şekilde evi giriş yaptık,o konuda da ben emlekçıya söylemiştim size söylemedi mi dendi ,geçen de 2 defa kapıma habersiz bir şekilde geldi çünkü Evin kilerinde baza altında vestiyerde kendi eşyalarını koymuş Evin yüzde 65 de kendi eşyalarını var eşyaları lazım olmuş onları almaya geldi müsaitliğimizi hiç sormadan, Şimdi evden çıkmamıza çok az bir süre kaldı ama bir yandan aynı şekilde evi bırakmak istiyorum bir yandan bize yakışmaz diyorum. En başında sorun etmek istemedik çünkü sorun yaşamak istemedik