0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Apartman sahibi başka şehirde yaşıyor apartmanın işleriyle emlakçı ilgileniyor ben eve taşınali 1 ay oldu ve bana merdiven temizleme ücreti diye bir şeyden bahsedilmedi. Sadece iki yaşlı teyze oturuyor birde ben . Teyzelerden birinin gelini hafta sonu gelip merdiven temizliyor miş kendince gelir kapısı yapmis burayı ev sahibin haberi yok benden para istiyor 30 TL suyu deterjanıda ben veriyorum ödemek istemiyorum öğrenciyim ne yapmaliyim

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ay hep merak etmişimdir ögrencisin bekarsın bu siteyi nasıl keşfettin kız çocukta yok valla merak ediyorum ya yanlış anlama ben çocuktan sonra keşfettim burayı 
(7,786 puan) tarafından
Agah aynen bende merak ettim
(1 puan) tarafından
Vallahi ilk defa kiraya çıktım Google da arattım bu konu burda geçmiş bende sorayım dedim kadın kadına siteymis bişi olmaz dedim :)
tarafından
:) bir merakımız daha giderildi saol canım Allah yardımcın olsun başarılar dilerim eğitim hayatında  ❤️
(1 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
-Reklam-
+1 oy
(903 puan) tarafından
Deterjan değilde bulunduğum şehirde herkes kapının önüne beş su bidonunu doldurur kapının önüne koyarız kadın dilerken suyunuda evden getirecek değil ya deterjan parasıda adiatin içinde kadının hakkı el emeği siliyorbev sahibi bilmiyor diye birşey yok  veriliyor
(1 puan) tarafından
Kendim silmek istiyorum yani bu olmuyor mu benden önceki kalan öğrenciler vermediği için kadın çok tepkiliydi kavga etmek istemiyorum ama 30 tlde 30 tldir
0 oy
tarafından
Kendi kapını kendin sil para da verme 
0 oy
tarafından
İlk başta söylemeleri lazım öyle saçma şey mi olur kendi kapımı ben temizlerim 
0 oy
tarafından
Emlakciyla yada ev sahibiyle paylas ben istemiyorum de 
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Kadınım tek suçu komşunun gelini olmak burada yoksa normal böyle şeyler ev sahibini de ilgilendirmez kiraciya söylenir böyle şeyler 
0 oy
tarafından
Merdiven parası gayet normal bir şey her binada ödenen bir tutar
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ev sahibinle yada emlakciyla gorus durumu.

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 170 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde dilardemir (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
31 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ebrualya3003 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 314 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gurbett (449 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,709 soru

24,418,487 cevap

351,417 kullanıcı

...