Bugün tuvalette yedinci gün.
İşi ektim. İdare sagolsun agustos iznimi temmuza aldi. Bu hafta da gidicem cumadan itibaren izinliyim.
Oğluş geceleri altina yapmiyor o yüzden hic bez baglamamistim bi tek bu artımız var.
Ama uyanir uyanmaz çiş yapiyor.
Bizim alarmımız oğlumuz bizi o uyandırır. Cok erken kalkar zaten en gec 8. Uyandığında altina çiş yapmıştı. Neyse temizledim güzelce konustum falan. Hizlica kahvaltısini yaptirdim.
Lazimliga oturmak ister misin belki cisin gelmistir yaparsin dedim. Oturdu ve bi kac dk sonra çiş yapti cis yaptim dedi ayaga kalti cişini inceliyor 😅. Babasiyla bayagi bi alkişladik.
Sonra cisimizi klozete doktuk sifonu cektik ellerimizi yikadik.
Nasilsa ciş yapti diye babasıyla pastaneye simit almaya gittiler geldiler.
Gelince eline meyve verdim tekrar lazimliga oturdu meyvesini yedi sonra tekrar ciş yapti ayaga kalkip cis yaptim dedi yine cisini inceliyor. Bi alkis tufani daha. 😅
Ama hala kaka yok. Ve cişim geldi kakam geldi demek yok.
Nasilsa bayagi isedi diye uzerini giydirdim. Oyun odasina gitti oynadi yarim saat filan. Cisin var mi diye sormaya gittim bi baktim altina işemiş hemde bayagi isemis.
Neden bana soylemedin cisin geldiğinde klozete giderdik yada lazimliga vs diye konustum. Soylemedim işte, ben altıma yaptim işte tarzı konuştu. 🤦🏻♀️
Bilerek üzerini hemen temizlemedim rahatsiz olsun diye. O ara öğle yemeğine giristim. Onu temizledim yemek yedik beraber.
Buyuk klozete gidelim mi dedim gidelim dedi gittik oturduk 2-3 dk sarki filan söyledik.
Baktim uykusu geldi duş aldirip uyuttum.
Chatgpt’nin yorumu da bu sekilde 👌🏻