0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar boğuluyorum yapamıyorum artık burda başka şehre gitmek istiyorum nasil yapacam Bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(5,403 puan) tarafından

Hangi şehire gideceğine bağlı. Ne iş yaptığına bağlı. Yerinde olsam büyükşehire gitmem. Hele Ankara'ya hiç. 

(5,586 puan) tarafından

Şimdiki gençler bence de büyük sorun. Ne merhamet var ne empati

Biz böyle değildik ailemizi düşünürdük maddi manevi

Şimdiki gençler bencil acımasız sorumsuz 

(5,403 puan) tarafından

Burada kızı da anlamak lazım. 6 kardeşin en büyüğüsün. Hem okuman isteniyor hem çocuk bakman. Ailen zor durumda ama durmaksızın evde bir bebek döngüsü var. Annen baban sürekli çocuk yapıyor. Maalesef tüm bunların çocuklara bir etkisi olacak. O da daha iyi bir hayat isterdi elbet. Ama bana kimse 2025 yılında, elinde cep telefonu varken 6 çocuğu Allah verdi demesin. Bu bu noktada anneyi de maalesef sorumlu tutuyorum.

(28 puan) tarafından

Bak bacim sen anlamak istemiyorsun diyorum ki 

Biz ne ev işi ne kardeşlerine bakmasini istemedik bizim tek isteğimiz dersleri di 

Ben  6 çocuk yapmışsam bakarim da başkalari gibi nazli falan deyiim 

(28 puan) tarafından

Şunu da  unutma kizimdan ev işlerinden yardim da isteyebilirim kardeşlerine bakmasinida isteyebilirim ve arada yapmasi lazim 

Okuyor diye hicbirsey öğrenmesin mi 

Biz de sizde evd3 annemize yardim etmedikmi 

Sen anlamak istemiyorsun bacim hayal dünyasında yaşamıyoruz 

(5,403 puan) tarafından

Başka şehre gittiğinde sen çalışırsan büyük kızın bakmayacak mı diğerlerine öyle demedin mi? 

Ben nazlısın da demedim. Ama insansın, kim ne derse desin 3-4 tane destekçin yoksa 6 çocuğa tam anlamıyla ilgi veremezsin. Bunu hepimiz biliyoruz. Bundan bahsediyorum ben.

-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından

Kızlar yardım 

0 oy
(319 puan) tarafından

Önce iş ayarlamak lazım.tatil bölgesinde bağ bahçe temizlik çalışanlarına kalacak yer sağlayan zengin aileler oluyor . Bakabilirsiniz.

(28 puan) tarafından

Evet haklısın canım işte nasıl bulacam öyle 

0 oy
(657 puan) tarafından

Neden 6 çocuk hadi bir kaza iki kaza 3 kaza gerisi ihmal eşin nerde yada 6 çocukla hadi Kalkım sıfırdan bir Hayat kurum demek çok çok zor olur ila sağlam bir birikim gerek yada sıkı bir destek

(28 puan) tarafından

Aynen çok zor çocuklarım daha çok perişan olacak diye korkuyorum 

Çünkü önceliğim onlarin güvende olmasi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 99 göst.
+2 oy
6 cevap 225 göst.
+1 oy
5 cevap 199 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (532 puan) tarafından soruldu
0 oy