0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (1,368 puan) tarafından

Bu sorunu nasıl çözebilirm siz nasıl çözdünuz 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kalın naylonlar var çarşafın altına sererdim yerde yatırdım ilk zamanlar biraz zor oluyo gece sık sık kaldırdım tuvalete Allah kolaylık versin 

(1,368 puan) tarafından

İşte sorun burda kalkan bir çocuk değil çok huzursuz olup ağlıyor birde hamileyim nasıl yapacam bilmiyorum alez altina serdim

tarafından

Ozaman gece yatirmadan yaprirican bide sabaha karşı tuvalete goturucen beze alıştıkları için tutma reflekleri yok şuan ama 1 hafta 10 güne alışır pes etme hepimiz böyleydik ikinci çocuk daha rahat oluyor gördüğü için ama ilk biraz sancılı Allah kolaylık versin 

-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından

Muhakkak bir kere çişe kaldırdım bide çarşafın altına alt açma bezi serdim alezle çarşaf arasına şimdi bazen kendi kalkıyor sabaha karşı 

(1,368 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım bende alez serdim kalkmiyor işte uyandirinca uyumuyor birdaha kıyameti kopariyor ağlıyor 

(209 puan) tarafından

O zaman Hiç kaldırma bizim bir abla vardı Mesela Normalde o da öyle diyordu çocuğu bezden çıkardıktan sonra geceleri hiç uyandırmıyormuş öyle daha rahat alıştı diyordu Her Çocuk farklıdır

(1,368 puan) tarafından

Haklsiin canim inşallah öyle alistirabilirim bende

0 oy
(4,772 puan) tarafından

Normalde alezi var alezi ne yaparsa altına yatağa geçmiyor zaten su geçirmez adet onun dışında da zaten gece bir kere kaldıriyorum  tuvalete daha sabaha kadar yapmıyor 

(4,772 puan) tarafından

Bir kere kaldır canım ben uyuduktan bir saat sonra kaldiriyorum yok desede kaldırıyorum yapıyor sonra sabah kuru kalkıyor 

(1,368 puan) tarafından

Uyandirinca kıyameti kopariyor bizdeki promlemde bu

(4,772 puan) tarafından

Öyleydi canım bir iki üç gün ağladı Sonra alıştı artık Kendi gidiyor uyandırıyorum diyorum tuvalete gidelim gidiyoruz bir kere yapıyor sonra bir daha sabah kuru kalkıyor

(1,368 puan) tarafından

Bende cesaret edip yaptıracağım inşallah 

(4,772 puan) tarafından

İnşallah canım Allah yardım etsin 

0 oy
(437 puan) tarafından

Yatağında alez var zaten onun dışında tuvalet eğitiminin ilk zamanlarinda iki üç kere tuvalete kaldırdım 1 aya kalmadan alıştı ve su an sadece 1 kere kaldiriyorum sabah kadar kuru oluyor.

(1,368 puan) tarafından

Maşallah darısı bana inşallah.ya memlekete de gidecem o yüzden tedirginim mecbur yedek alez alıp gidecegim

0 oy
(18,556 puan) tarafından

Muşamba seriyorum çarşafın altına 

(1,368 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(149 puan) tarafından

Alez  kullanıyorum şuan iyi gidiyoruz biz gece bazen ağlıyor ozamn çişini yaptıktan sonra rahat uyuyor ama önlem için alez en iyisi ses hışırtı yapmıyor kızım çok dönüyor yatakta çünkü 🤭

(1,368 puan) tarafından

Benim oglumda çok dönüyor alez serdim bende

(149 puan) tarafından

En güzeli 👍

0 oy
(14,928 puan) tarafından

Zamanla alışır yatacagına yakın sıvı tüketimini kes. Gece kaldırma alez ser altına yeterli 

(1,368 puan) tarafından

Alez var zaten canım 

0 oy
(2,638 puan) tarafından

Lazimligı varsa götür yatağının yanına uykusu çok kaçmadan yaptir kesin gece yoksa altına kaçırır. 

(1,368 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(23,098 puan) tarafından

Gece 3 4 kez tuvalete götürerek. En az 2 kez .

(1,368 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 123 göst.
+2 oy
15 cevap 334 göst.
5 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Papatya3535 (522 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 387 göst.
+1 oy
2 cevap 207 göst.