+2 oy
224 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (340 puan) tarafından

Evin gider kokuları geçmek bilmiyor sizde bu sorunu yaşıyor musunuz nasıl çaresini buldunuz koku gitmesi icin

15 Cevaplar

+2 oy
(619 puan) tarafından

Gitmiyor eskı bina bızımkı gece bile kalkıp camasır suyu dokuyorum bıktım artık evin her yerine geliyor koku evı havalandırmaktan cocukları hasta ettim  . Neysekı Rabbım nasıp ettı ev aldık cıkcam 2 aya

-Reklam-
+1 oy
(6,027 puan) tarafından

Gitmiyor bacım ben evi değiştirmiştim o yüzden 

+1 oy
tarafından

Naftalin koyabilirsin belki bilemedim ki

+1 oy
(3,155 puan) tarafından

Tuvaletten mi banyodan mı mutfaktan mı canım

(340 puan) tarafından

Banyo balkon ve mutfak canım 

(3,155 puan) tarafından

Lavabolara naftalin koyuyorum canım. Banyonun giderlerine bol karbonat döküp üstüne bol sirke döküyorum. Sonra da bu taşlarla kapatıyorum duş alma haricinde. Mutfağın giderlere de aynı sirke karbonat yapıyorum koku geldikçe. Allah kolaylık versin canım benim 💕😻

+1 oy
(265 puan) tarafından

Tam bu sorunu yazmak için girdim yeminle bıktım ne denediysem olmuyor 

(340 puan) tarafından

Olmadı lavabo açısı kullanacam canım hele yazın çok koku oluyor 

(619 puan) tarafından

Hepsini denedim canım olmuyor . Kovayla kapatiyorum giderlerin ustunu biraz o zaman azalıyor 

(1,631 puan) tarafından

Bendede var ayni sorun ben delikleri devamli kapali tutuyorum baskada caresi yok herşeyi denedim

+1 oy
(923 puan) tarafından

Belediyeye söylemek gerekiyor. Gelip o logarları temizliyolar

+1 oy
(6,505 puan) tarafından

Ruzgar cok olunca oluyor camasir suyu bocaliyorum ben gidere yada yumusatici gider taslari var kapatanda oluyor

+1 oy
(1,285 puan) tarafından

Eşinin tras losyondan dök belki işe yarar, dün aradım bulamdim bende deniycektim

+1 oy
(1,471 puan) tarafından

Bizde de havalar bozduğu zaman koku geliyor artık nereden geldiğinin de bir önemi yok lavabo mutfak tuvalet her yerden en çözüm bulamadım ben de çamaşır suyu döküyorum

+1 oy
(1,369 puan) tarafından

Kiradeyken bu sorunum vardı.kendi evine taşındım yine aynı.biz havalandırma bırakmayıda unutmuşuz camı açıyoruz mecbur

+1 oy
(21,783 puan) tarafından

Ters döşeme yapılmış olabilir 

+1 oy
(5,375 puan) tarafından

Gider kapağı bile çözüm olmadığı için ben gider deliklerine çamaşır suyu döküp kuru bez ile gider kapaklarını tıkayıp kapakları kapatıyorum etkili oluyor onun haricinde naftalin falan ne yaptıysan geçmedi çözümü böyle buldum 

+1 oy
(561 puan) tarafından

Maalesef benimde banyodan geliyor o koku hem duşakabin giderinde hemde klozet yani ne yaptıysam geçmedi büyük gider kapağı aldım gene koku var yani bir çare bulamadım hiç bir deterjan açıcı domestos ta lar etmedi bende bilmiyorum nasıl olacak ..

(340 puan) tarafından

Valla bıktım yazın ve rüzgarlı havada nedense daha fazla koku oluyor 

0 oy
(532 puan) tarafından

Altındaki boru U şeklinde olması gerekiyor

0 oy
(21,642 puan) tarafından

Bizim bu evimizde banyonun giderinden bazen koku geliyor. Ben de korkmuştum hep kokacak diye. Ama Allah'tan ayda yılda bir oluyor. Öyle bir koku hissettiğim zaman gidere çamaşır suyu döküyorum hemen . İşe yarıyor. 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 311 göst.
+1 oy
2 cevap 185 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rumeysa6501 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 331 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.

Kategoriler

1,451,535 soru