+1 oy
269 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,583 puan) tarafından

Benim kızım komşumun kızıyla yaşıt 21 aylık benimki

İstisnasız ne zaman yan yana gelseler dayak yiyor benimki ondan

Artık gerçekten sıkılmaya başladım

Annesi kızını dövüyor, o kız da benimkini

Benimkinin çok şükür dövme alışkanlığı yok ama bu gidişle olur bi de bundan korkuyorum

O dövünce vurunca kızım ağlıyor

Çok nadir çay içmeye çağırırdim ama çağırmicam artık

Ben bir kere bile vurmuş değilim kızıma

Siz olsanız ne yapardınız

12 Cevaplar

+4 oy
(1,561 puan) tarafından

İliskini kes uzak dur . Çocuğun ahlakı bozulacak

-Reklam-
+2 oy
tarafından

Çocuk ne görürse aileden onu yapar anne vuruyorsa o da vurur en iyisi uzak dur mesafe koy kimse senin çocuğundan önemli değil 

+2 oy
(774 puan) tarafından

Annesi çocuğunu mu dövüyor? El kadar bebegi nasıl dövüyor!!

(5,583 puan) tarafından

Ben de kızdım dün küçücük çocuğu niye dövüyor sun dedim. Şımarıyor durmuyor dedi e dövünce iyi mi olacak daha kötü olacak dedim

+2 oy
(38 puan) tarafından

Biri bizdede öyle kızıma yasakladim nezaman kızı görsem cocoguma bişey yapıyor kanadı hatta o da kırmızı cizgimdi o gelse eve geçiyoruz. Bahçeye 

+2 oy
(938 puan) tarafından

Uzak tut çocuğunu.benim oğlumda ablasının saçını çeker vurur bazen ama bızdem öyle bişey görmemiş bazı çocukların huyu öyle bence

+2 oy
(1,865 puan) tarafından

İlişkimi keserdim. Keserken de söylerdim. Sen bu çocuğa saldırdığın için o da milletin çocuğuna saldırıyor. O yüzden görüşmek istemiyorum. Böyle davranmaya devam edersen bu çocuğun hiç arkadaşı olmayacak diye. Ya da çocuğa yanımda vurduğunda direk ona da dalabilirim bu da çözüm olur bence

+2 oy
(825 puan) tarafından

Bazı çocukların vurma huyu oluyor. Ki 21 aylık daha bebek. Ama sen annesi vuruyor demişsin. O zaman iş değişiyor. Mesela benim oğlum da 2 yaşa doğru vurma huyu başlamıştı. Ben kimseyi rahatsız etmesin diye çocuklu evlere gitmiyordum. Parklarda çok kontrol ediyordum. Allahtan geçti o süreç. Artık vurmuyor. Sen de ya uzak tut ya da annesini uyar. 21 aylık bebeğe vuracağına kendine vursun kızdıkça. Deli mi ne

+2 oy
(5,522 puan) tarafından

Ben görüşmezdim sanırım 

(5,583 puan) tarafından

Ben de çağırmicam artık eve

+1 oy
(4,541 puan) tarafından

Mesafe koy, evde oynamqsina gerek yok, parka gotur dışarı orada da oynar

(5,583 puan) tarafından

Sık sık götürüyorum parka

+1 oy
(1,940 puan) tarafından

Çocuğu ürkütmeden uyarın o arkadaş cici yapma vurma ağlar üzülür diyin çoğu çocuğa geçiyor baktınız olmuyor görüşmeyin

(5,583 puan) tarafından

Yok ya olmuyor denedim

+1 oy
(4,588 puan) tarafından

Bi tane komsum var oyle cocuklar yasit ilk zamanlar onun oglan bi aglardi yabanci gorurdu bizi heralde benim oglan hevesli yaklasirdi oynamak isterdi o da korkardi benim oglandan ayyy bi aglardi bi aglardi nasil zor sakinlestiriridi annesi simdi de alistilar ama kavga ediyolar bi kere benimki vurmus cocuk aglayarak geldi ben benim oglana kizdim baska arkadasin mi var senin yazik cocuga hem vurulur mu bisey olursa gel soyle bi daha vurma sakin dedim ozur dile arkadasindan dedip opustuler baristilar ama sayet senin durumunda olsam ben bi daha gidip gelmezdim gorusuyodam kendim icin degil cocuk icin gorusuyorum arkadas olsun yalniz hissetmesin oyun oynamayi ogrensin sosyallessin diye gorusuyorun cocuguma zarar geliyosa da gitmem valla 

(5,583 puan) tarafından

Kızımın öyle zoruna gidiyor ki dün bahçede kızımı itti yere düştü kızım. Babaannesi kızımı kaldırmaya çalıştı kızım kendini yere attı tekrar ağlamaya devam etti. Yani bence karşı koyamiyor alışık da değil dövme falan yok bizde o yüzden ağlıyor kötü etkileniyor

(4,588 puan) tarafından

Uzak tut bacim o zaman yapcak bisey yok valla ben kiyamam cocuguma 

+1 oy
(11,852 puan) tarafından

Babanın oğlu değilya ekmeğini mi veriyor suyunu mu görüşme gitsin ya. Böyle insanlar kimsenin hayatında olmamalı

(5,583 puan) tarafından

Haklıymışım yani düşüncelerimde. Sinir olmaya başladım çünkü artık istisnasız her seferinde dayak yiyor kızım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,203 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,362 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 240 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Bambam (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 791 göst.