2 yaşındaki oğlum kapıda oyun oynuyordu ev müstakil kapı önündeyiz bir aşağı bir yukarı araba sürüyor bende arkasndaym hep neyse işte 2 3 adım mesafede de 2 katlı ev var komşu onlar üst Kartalar genelde oğlum yol ortasnda pantolunu indirdi çiş çiş dedi bnde eve gidelim dedim inat etti bnde arabanın arkasında yap bari dedim ayy kadın çıktı bine biz oraya basip eve geliyoruz sonra oğlu çıktı gelin eve siçin diyor önce duymamazliktan geldim 2, yide tekrar edince kesbe dedim hatsizlesme dedim annesi aşağı inmiş üstüme yürüyor bnde dedim suncacik çocuğun cisinden olmezsin korkma dedim gittim bi kova su getirdim o yere döktüm aman ha basipta evinize girmeyin dedim ayakkabıyla giriyonz ya eve çocuk diyor koçanı çağır içerden küfür ediyor kadın diyor kaynanani ariycam ara dedim slm da şöyle dedim eve girmek içinde mesafesi var baktım üstüme yürüyor terbiyesiz falan diye bnde git oğlunu egit önce dedim yav çocuk tutamadı eve kadar okula gidiyoruz çiş çiş diyor çarşıya falan giderken mecbur tenha bi yer bulup yatırıyoruz ne oldu yani Allah'ın yolu malın değil ki bide köşeye çektim çocuğu hani hangimizin başına gelmiyor çiş egitimnde insanalr niye böyle görmemiş çok ustunmus gibi tavırlar