Bilen biliyor bilmeyen için tekrar yazayım 11 aylık evliyim. 6 yıllık sevgilimdi çok seviyordum onu evlendik o 6 yılda çok iyiydi evlendik korundum hap kullanıyordum yine de bebeğim oldu. 1 ay sonra şiddet başladı o bir ay sonra hamile kaldıgimj öğrendim yine şiddet. Sonra düzeldi birkaç ay bebek doğdu lohusa iken 5 kez yine şiddet uyguladı. Dayanamadım annem gile geldim bir aylık bebegimle. Çok ağladım bı ara sütüm kesildi gibi oldu. Yapma bebeğimiz için son bir kez deneyelim dedi tedavi olacam dedi bu yüzden düzelecem deyip yemin ettiği için istemeyerek de olsa 1 şans daha verdim bu pazar bizi alacak. Bizim evimiz kömürle ısınıyor kalorifer kömürlü olandan. Burda annem gildeyim kömür al dedikçe havalar düzelir diyor çok umursamaz birisi bende hep çok söylüyorum çok söylediğim için bana kızıyor beni dövme sebebi de hep çok söylememdi bunaliyormus amabir şeyi 1 kez de desem anlamıyor. Bin kez de desem kızıyor sinirleniyor bugün yine sordum üç gün kaldı bin tane ise koşuyor ne ara alacan dedim çok soyluyon biktiriyon dedi bıkmışsin benden dedim bıktım çok söyleme bir şeyi halledecem diyor plansız dümdüz yaşayan bir tip bebeğim hasta olsa kim gece gündüz bakacak ben. Ben planlı biriyim o plansız. Şiddetini ozurlerini unutup böyle hala bana çok söyleme demesi zoruma gitti hayatındaki her şeye tahammül ediyor bende patlıyor. Anası gilde kalıyordu bugün yumurta düşürdü halıya diye agzina sictti anası. Benim bembeyaz halima çay dokse ben canin sağ olsun diyen tipim ama o anası buna bağırmış çağırmış kavga edecektim kendimi tuttum diyor ben insan değil miyim benim lafima bile tahammülü yok ama etrafına hep sabır gösteriyor. Ben napacam ya. affetsem olmuyor affetmesem acaba tedavi olunca düzelir de ben yuva yiktigim için günaha mi girerim diye son kez denemek istiyorum. barisinca nasıl davranayim bende kıymetli olmak istiyorum artık insan olmanın bedeli dayak mi olmalı
Afedersin ama
Essege altın semer vursan essek yine essektir misali.
Canına yazık çekilmez öyle ömür boyu
1,508,343 soru
24,617,422 cevap
364,426 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın