0 oy
1,217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bilen biliyor bilmeyen için tekrar yazayım 11 aylık evliyim. 6 yıllık sevgilimdi çok seviyordum onu evlendik o 6 yılda çok iyiydi evlendik korundum hap kullanıyordum yine de bebeğim oldu. 1 ay sonra şiddet başladı o bir ay sonra hamile kaldıgimj öğrendim yine şiddet. Sonra düzeldi birkaç ay bebek doğdu lohusa iken 5 kez yine şiddet uyguladı. Dayanamadım annem gile geldim bir aylık bebegimle. Çok ağladım bı ara sütüm kesildi gibi oldu. Yapma bebeğimiz için son bir kez deneyelim dedi tedavi olacam dedi bu yüzden düzelecem deyip yemin ettiği için istemeyerek de olsa 1 şans daha verdim bu pazar bizi alacak. Bizim evimiz kömürle ısınıyor kalorifer kömürlü olandan. Burda annem gildeyim kömür al dedikçe havalar düzelir diyor çok umursamaz birisi bende hep çok söylüyorum çok söylediğim için bana kızıyor beni dövme sebebi de hep çok söylememdi bunaliyormus amabir şeyi 1 kez de desem anlamıyor. Bin kez de desem kızıyor sinirleniyor bugün yine sordum üç gün kaldı bin tane ise koşuyor ne ara alacan dedim çok soyluyon biktiriyon dedi bıkmışsin benden dedim bıktım çok söyleme bir şeyi halledecem diyor plansız dümdüz yaşayan bir tip bebeğim hasta olsa kim gece gündüz bakacak ben. Ben planlı biriyim o plansız. Şiddetini ozurlerini unutup böyle hala bana çok söyleme demesi zoruma gitti hayatındaki her şeye tahammül ediyor bende patlıyor. Anası gilde kalıyordu bugün yumurta düşürdü halıya diye agzina sictti anası. Benim bembeyaz halima çay dokse ben canin sağ olsun diyen tipim ama o anası buna bağırmış çağırmış kavga edecektim kendimi tuttum diyor ben insan değil miyim benim lafima bile tahammülü yok ama etrafına hep sabır gösteriyor. Ben napacam ya. affetsem olmuyor affetmesem acaba tedavi olunca düzelir de ben yuva yiktigim için günaha mi girerim diye son kez denemek istiyorum. barisinca nasıl davranayim bende kıymetli olmak istiyorum artık insan olmanın bedeli dayak mi olmalı :'(

15 Cevaplar

+2 oy
(4,590 puan) tarafından
Çok özür dileyerek söylüyorum.  Defalarca yapılan bişeye bi kez daha şans  vermek görüyoruz ki hiç doğru değil.  Bence bunu kendinize ve bebeğinize yapmayın 
tarafından
İlk defa tedavi olacam dedi yoksa nefret ediyorum artık ondan
(4,590 puan) tarafından
Bence seni geri döndürmek için söyledi onu da . Tabiki içini bilmiyorum ama defalarca yapmış yine yapar gibi geliyor bana.  Umarım hakkında hayırlısı olur
tarafından
İlk kavganız ne olacak canım bılıyor musun?
Sen : Hani tedavi olacaktın nıye sözunu tutmuyorsun
Eşin : Ya ne cok konusuyosun bır bunaltma benı dıye bagırıp cagırıp belkı daha ılerı gıdıp en sonunda gıtmıyorum doktora falan dıyerek ısın ıcınden cıkacak
(4,590 puan) tarafından
Yine de Allah korusun diyorum ben ama benim şahsi düşüncem değişmeye niyeti yok . Çünkü defalarca tekrarlanmış
tarafından
Sen evindeki mâddi rahatliği özlüyorsun .Sirf bu yüzden barismak istiyorsun belki de .Ama mutsuz anne mutsuz çocuk demek .Daha yeni doğmus .onun geleceği senin kararinda .Eşin değisemeyecek , eşin tedavi de olmayacak .

Şu an sadece günü kurtarma derdinde .Eve gideceksin yemegi yapacaksin , evi temizleyeceksin , cocuga bakacaksin .Eşinin Sirf bunun icin senin geri donmeni istedigini dusunuyorum.Kendine bunu yapma .Cocuguna bunu yapma kuzu.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anası eşinin anladığı dilden konuşmuş sanırım bende sende eşine anladığı dilden konuş
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım görüp okuyorum postlarinı çıkmaz bı yol mu desem ne etsen de iyi olur ki bilmiyorum ben de Allah kolaylık versin inşallah
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Altan alma o yapıyorsa sen bin yap kömürü kendin için değil bebeğin için istiyorsun bebek bu sonuçta biz 50-60 derece ile dönüyoruz o yavru napsin 
0 oy
tarafından
Defalarca kez diyosun ne bir şansı sen ona defalarca şans vermişsin bence yapamıcam de ailenin yanında dur. 
0 oy
tarafından
6 yıl rol yapmış , aynı evin içine girince de gerçek yüzünü göstermiş . Nasılsa evliyiz ve bebek var ayrılamaz diye istediğini yapıyor . Ohh iyi yapmış annesi demek ki o dilden anlıyor. Sen sürekli konu açıyorsun asla ama asla dönme bence hiç pişman gibi değil. Sonra yine dayak yedim deme. Ailen de arkanda ne güzel kal orda .
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Afedersin ama 

Essege altın semer vursan essek yine essektir misali.

Canına yazık çekilmez öyle ömür boyu

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canimm manyak ve bencil bi eşe sahipsin bence fazla değer başını yere eger annesi gibi davran bak o zaman iyi olurrr 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Defalarca yaptığı hatayı sen bi kere de affediceksen düzelmesini bekleme öyle insanlar düzelmezler,tekrar avucunun içine alana kadar yeminler eder sözler verir eve gittikten sonra yine başlar..çocuğun için affederken o çocuğun şiddetli huzursuz bi ortamda büyüdüğünü de göze al ve çocuğunun da ileri de şiddeti normal bise olarak görmesini nasıl bi insan olacağını da göz önünde bulundur..COCUGUM ICIN lafını hiç doğru bulmuyorum bi insan çocuğunu düşünse zaten affetmez ( genel olarak söylüyorum ) neden affetmez çünkü esinin aynı hatayı defalarca yapacağını bilir bile bile de hem kendini hem çocuğunu ateşe sürükler 
tarafından
Haklısın ama tedavi olacam dedi daha önce hiç böyle demedi ben o yüzden napacagima karar veremedim
(9,610 puan) tarafından
Tabi canım sen daha iyi bilirsin eşini ben genel olarak öyle yazdım yani erkeklerin genelinde değişmeyen huyları var insallah oda hatasını anlar ve çektirdiği çileden vazgeçer,postlarini görüyorum inan yorum yapmak istemiyorum ağzım bozulucak çünkü çok üzülüyorum senin için..yazık günah yani melek gibi evladı var insan onun için kötülük yapmaz zaten,oturup şükretmeyo ne güzel evim var eşim var çocuğum var diye bide üstüne yaptığı aptallığa bak
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ben sadece dayak yemeye bir kez daha şans verdigini düşünüyorum insanlar değişmez sen gidince ikigun sonra tekrar basliycak ve bebeğinde var ona da zarar vermiycegi ne belli bence 3 gün var iyi düşün derim 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Belli ki anne onları hep şiddetle büyütmüş koca adama yumurta kırdı diye bağıran anne çocukken kim bilir nasıldı  ve böyle anneler babalarin evlatlari  yüzünden de sizin gibi kiymetli kızlarımızın  annelerimizin hayatları  mahvoluyor. RABBİM Yâr Ve yardımcın olsun inşallah.   
0 oy
(808 puan) tarafından
Gitmeyin söylenmek yerine koşullarını sağlayan kadar gitme annesinde iyice rezil olsun değerini anlar belki
0 oy
(324 puan) tarafından
Yahuu neden neden nedeeennnn. 1 şans 2 şans bunun sonu yoookkk.

Adam seni umursamıyo sana gıcık oluyor katlanamıyo bişey istiyorsun yapmıyor kızıyo. Barışınca 2 ay iyi 3. Ay yine aynı olcak eziyet etme kendine yuva yıkıyorum diye günaha girer miyim demişsin yıkan sen değilsin evlenmek sünnet boşanmak farz diye bir laf var artık kendi kıymetini bil sen kendi kıymetini bilmezsen el seni daha çoook ezer. Yazması söylemesi kolay yapması çok zor biliyorum farkındayım ama annen baban yanındaysa o adamın yanında durma. 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 282 göst.
0 oy
41 cevap 1,365 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,398 göst.
14 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bejna (73 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 705 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu